Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Crys
|
Wysłany: 09-02-2009, 22:08
|
|
|
O.o
pierwszy post i od razu... modły zostały wysłuchane ;p To ja jutro po egzaminie i powrocie do rodzinnego domu i potem z mojego dyżuru *czyli koło godziny 21-22* założę temat, to pogadamy. Ale miło mi to "słyszeć" :) Dzięki :D |
|
|
|
|
|
sickNess
Metal Militia
|
Wysłany: 15-02-2009, 16:03
|
|
|
Czołem.
To 1 post na tym forum, choć na sam portal zaglądam już od dłuższego czasu. Co o sobie? Tak jak każdy tutaj fan anime jak również grafik, gracz, muzyk. Mój ulubiony gatunek anime to seinen. |
_________________ Oh Lord, I must be crazy,
I'm settled down and I find nothing new...
|
|
|
|
|
Kyo
Like wrestling a gorilla.
|
Wysłany: 16-02-2009, 00:44
|
|
|
Skoro jużem tu za niecnym samuelowym podszeptem trafił, to chyba wypadałoby wreszcie zaniechać lurkowania i się przywitać. Niniejszym zatem witam wszystkich i pozdrawiam. Z szeroko pojętym fandomem nie miałem do czynienia od lat przeszło pięciu, fanfików też już nie pisuję przerzuciwszy się na twórczość inspirowaną własną spaczoną wyobraźnią, niemniej jednak tematy animowo-mangowe (szczególnie te zahaczające o literaturę) są mi jak najbardziej bliskie.
Ach, byłbym zapomniał. Szczególne pozdro600 dla Samuela, jako że gdyby nie on, prawdopodobnie nie zawitałbym tutaj w mojej obecnej inkarnacji.
/k |
_________________ Call me Bubbles, darling! Everybody does! |
|
|
|
|
Samuel
Dinozaur
|
Wysłany: 16-02-2009, 17:22
|
|
|
To ja w takim razie czuję się rozgrzeszony, że do tej pory nie podesłałem Redakcji Twoich tekstów. Teraz mogą napastować Cię osobiście ;)
A to Twoje aktualne zdjęcie? Zmieniłeś się Waść od sylwestra... Prawie nie poznałem :) |
_________________ ॐ भूर्भुवः स्वः । तत् सवितुर्वरेण्यं ।
भर्गो देवस्य धीमहि । धियो यो नः प्रचोदयात् ॥ |
|
|
|
|
Kyo
Like wrestling a gorilla.
|
Wysłany: 16-02-2009, 17:48
|
|
|
Samuel napisał/a: | A to Twoje aktualne zdjęcie? Zmieniłeś się Waść od sylwestra... Prawie nie poznałem :) |
Znaczy się, o co kaman? Że niby się wreszcie ogoliłem i od razu taka różnica? |
_________________ Call me Bubbles, darling! Everybody does! |
|
|
|
|
Joker
Kaze no Tsubasa
|
Wysłany: 24-02-2009, 16:15
|
|
|
Mhm, witam. ^^
Mam na imię Artur. Moją przygodę z anime dopiero zaczynam - mam zaledwie parę tytułów za mną, ale mam ochotę się rozkręcić. ^^
Mieszkam na Mazurach, w dziurze, o której pewnie nikt nie słyszał. Najczęściej jestem nastawiony pozytywnie do ludzi, i potrafię im pomóc w potrzebie tak, jak tylko mogę. ^^
Cóż, mam nadzieję, że się przyjmę, i nie będę nikomu psuł humoru.
Pozdrawiam! ^^ |
|
|
|
|
|
bEBZOOl
love japan?
|
Wysłany: 27-02-2009, 15:41
|
|
|
Witam Wszystkich! Na imię mi Mateusz ;) Pochodzę z - jak widać pod moim avkiem - Poznania. Lubię czekoladę. Poza tym jak każdy tutaj uwielbiam anime i mangę. Jakie pozostałe zainteresowania? Fantasy, Informatyka, gry video, historia, militaria etc. Szczerze? To sam nawet już nie wiem ile ja mam tych moich ubóstwień ;o Także jeszcze raz, witam Wszystkich i mam nadzieję, że zostanę z Państwem na dłużej ;)
@Down
Dziękuję ;) |
_________________ L, did you know that Shinigami only eats apples? - Kira, "Death Note"
Ostatnio zmieniony przez bEBZOOl dnia 07-03-2009, 15:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-02-2009, 15:53
|
|
|
Witam ogólnie wszystkich nowych,
@bEBZOOl świetny opis.
Edit(do posta poniżej się tyczy): Skoro Ty Morg jesteś taki nowy, to ja jestem kotek jakich mało. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we.
Ostatnio zmieniony przez Loko dnia 27-02-2009, 16:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-02-2009, 16:06
|
|
|
Również witam, choć jak po dacie rejestracji widać sam tu w sumie też nowy jestem. :)
bEBZOOl napisał/a: | mam nadzieję, że zostanę z Państwem na dłużej |
Ja może zacytuję post Zegarmistrza (zostawiam w postaci niezmienionej, wychodząc z założenia, że skoro ~2 lata temu Tyrańska Moderacja się nie przyczepiła i zostało, to mogę swobodnie cytować, a jeśli się mylę, to pewnie i tak zostanę ocenzurowany):
Zegarmistrz napisał/a: | - Każda dziewczyna ma 17 lat.
- W każdym facecie mieszka mały chłopiec
- A w Fandomie wszyscy są równi.
(I mówi się do nich per "Ty" bo "Ty Kretynie" brzmi lepiej niż "Panie Kretynie", ale to szczegół). |
Tak, wiem, że ja też dopiero nie tak dawno temu oswoiłem się z tutejszą średnią wieku. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
balo
warai otoko!
|
Wysłany: 07-03-2009, 14:59
|
|
|
Siema, jest to mój pierwszy post, mimo że Tanuki przeglądam już od dłuższego czasu dopiero teraz w ten brzydki, ponury, nudny! weekend postanowiłem założyć konto. Na imie mam Marcin, mieszkam w Warszawie i przeżyłem już 16 wiosen ^^. Interesuje się m&a , Japonią i muzyką oraz spacerami po różnych miejscach. Najbardziej nie lubię brzydkiej pogody, zimna i wszystkich za bardzo fajnych ludzi.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
bEBZOOl
love japan?
|
Wysłany: 07-03-2009, 15:28
|
|
|
Morg, cytat całkiem przyjemny ;) Ja po prostu chciałem być uprzejmy, co nie znaczy, że mam zamiar się tutaj zwracać do kogoś per Pan / Pani. I nie oczekuję również, że ktoś w ten sposób będzie się zwracał do mnie. Jest to forum zrzeszające osoby zakochane w anime i mandze, także z samego założenia każdy jest tutaj przyjacielem drugiego :) |
_________________ L, did you know that Shinigami only eats apples? - Kira, "Death Note"
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 08-03-2009, 00:10
|
|
|
Lekki opis mnie? Żaden problem!
Witam was! Na imię mi Przemysław, pochodzę z małego miasta - Świdnicy. Interesuje się wszelkiej maści grami MMORPG, M&A oraz w 300% anime i grą "rockman.exe". Najbardziej nie lubię ponurych dni i szkoły. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Shlizer
prawie jak admin =p
Dołączył: 09 Mar 2009 Skąd: wziąć na piwo? =p Status: offline
|
Wysłany: 10-03-2009, 15:09
|
|
|
No i przyszła kolej na mnie =)
Tak więc witam. Na imię mam Krzysiek i jestem z Gdyni. Zainteresowań mam raczej sporo: oczywiście M&A, ale także książki (sensacja, sci-fi głównie), komputery (programowanie, strony internetowe, grafika), militaria.. do tego uwielbiam jeździć na łyżwach i pływać =) |
|
|
|
|
|
Matty-chan
|
Wysłany: 12-03-2009, 15:52
|
|
|
Dzień-do-bry~!
Jestem 17-letnim stworzonkiem, które świata nie widzi poza kartką i ołówkiem, a manga to jego ulubiony styl. Jestem miła, całkiem pogodna i bardzo nieśmiała i mam nadzieję dobrze się z wami bawić! ^^ |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-03-2009, 17:08
|
|
|
Witam wszystkich nowych członków forum! ;)
Matty-chan napisał/a: | które świata nie widzi poza kartką i ołówkiem |
Też jestem krótkowidzem, ale mi jednak wzrok trochę dalej sięga ;) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|