Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Eru
|
Wysłany: 27-01-2015, 08:59
|
|
|
Witam wszystkich obecnych.
Tematyką związaną z mangą i anime interesuję się od jakiś 10 lat, z różną częstotliwością (nie można nazwać mnie jednak otaku). Na forum trafiłam przypadkowo, podczas przeglądania stron. Cieszę się, że jest wciąż aktywne, bo zwykle trafiałam w sieci na fora, na których już nikt się nie udzielał.
Jeśli chodzi o moją osobę, mam 23 lata i pochodzę ze Śląska (ściślej mówiąc okolice Sosnowca i Katowic). Moje imię nie jest istotne, proszę zwracajcie się do mnie tak, jak mam w nicku, czyli Eru. |
|
|
|
|
|
Hanako
|
Wysłany: 27-01-2015, 17:27
|
|
|
Witaj Eru! Miałam tak samo, czyli przez przypadek znalazłam to forum i mogę powiedzieć, że jest tu całkiem przyjemnie;) a co najważniejsze, cały czas jest ono aktywne:) |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 27-01-2015, 17:59
|
|
|
Witaj Eru! Fajnie, że ktoś z moich okoli dołączył :) |
|
|
Eru
|
Wysłany: 28-01-2015, 08:40
|
|
|
Widzę, że co niektórzy są tu już parę lat więc o czymś to świadczy - witam raz jeszcze.
Też się cieszę, że jest ktoś z moich okolic. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-01-2015, 13:32
|
|
|
...parę. Khem.
(Dołączyłam dla anime, zostałam dla towarzystwa!) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-01-2015, 18:22
|
|
|
*macha przyjaźnie nowości i nalewa świeżą herbatkę*
Irian napisał/a: | ...parę. Khem. | Niedługo zaczną pewnie pojawiać się pierwsi forumowicze młodsi, niż forumowy staż co niektórych bywalców... czas założyć grupę "wielcy przedwieczni"? (nie, żeby grupy cokolwiek "robiły", ale co tam ;) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-01-2015, 19:12
|
|
|
wa-totem napisał/a: | forumowicze młodsi, niż forumowy staż co niektórych bywalców |
Dziękuję uprzejmie za zniszczenie mózgu. @___@ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-01-2015, 20:02
|
|
|
<patrzy na datę u Irian>
O cholera, faktycznie mogą.
O.x |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-01-2015, 20:38
|
|
|
Jesteście straszni. Oficjalnie straszni.
Ja nadal jestem młoda i niewinna! |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-01-2015, 22:38
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Niedługo zaczną pewnie pojawiać się pierwsi forumowicze młodsi, niż forumowy staż co niektórych bywalców... |
...nie, nie, nie... Ja wciąż cierpię na mentalny blue screen na myśl, że ludzie urodzeni po dwutysięcznym mogą mieć dwucyfrowy wiek... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 30-01-2015, 15:28
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | wa-totem napisał/a: | Niedługo zaczną pewnie pojawiać się pierwsi forumowicze młodsi, niż forumowy staż co niektórych bywalców... |
...nie, nie, nie... Ja wciąż cierpię na mentalny blue screen na myśl, że ludzie urodzeni po dwutysięcznym mogą mieć dwucyfrowy wiek... | Tak, sama idea, że urodziło się w poprzednim tysiącleciu jest zabawna. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
lichotka
|
Wysłany: 22-02-2015, 13:51
|
|
|
Dzień dobry! Krótko o mnie:
Lichotka (aka Miss Derisive) – z wykształcenia finansistka, na ogół roztrzepana / zorganizowana (niepotrzebne skreślić) osóbka ze stwierdzonym trwałym uzależnieniem od czekolady, herbaty i ścieżek dźwiękowych anime. Uwielbia pisać, rysować, śpiewać i zabierać się za inne rzeczy, do których się nie nadaje.
Motto: Marzenia się nie spełniają. Marzenia się spełnia.
W internetach bywam w różnych miejscach, najczęściej zastać mnie można na deviantART-cie oraz na pewnym blogu z recenzjami anime, który prowadzę wespół z przyjaciółką.
A nawiązując do powyższej dyskusji - ja z pewnym niepokojem stwierdzam, że moi internetowi znajomi częstokroć są młodsi ode mnie. Pewnie to przez mój zapóźniony rozwój emocjonalny lepiej dogaduję się z ludźmi młodszymi ode mnie. |
_________________ RECENZJE ANIME
http://suzuri.blog4u.pl/
|
|
|
|
|
Isgenic
|
Wysłany: 26-02-2015, 12:51
|
|
|
Cześć |
|
|
|
|
|
Evilus
|
Wysłany: 10-04-2015, 17:15
|
|
|
Witajcie. Jestem Jarek, mieszkam w zachodniej części Polski. Tematyką anime się interesuję właściwie od końca zeszłego roku, ale już wcześniej trochę oglądałem (za sprawą byłej - jedynej w ciągu mojego życia - dziewczyny). Oprócz tego interesuję się informatyką, aktywnością fizyczną, kulturą Polski, USA i Japonii, jak przystoi na tematykę tego forum :)
Pośród znajomych z najbliższego otoczenia (technikum) znam jeszcze trzy osoby interesujące się tematyką anime, więc mnie nie uważają za dziwaka... :D |
_________________ Pozdrawiam,
Evilus |
|
|
|
|
yokko
|
Wysłany: 11-04-2015, 21:21
|
|
|
Hejka! Jestem yokko - mityczna istotka o której nikt nie słyszał, bo przesypiam prawie całe swoje życie i budzę się tylko po to, żeby zagrać, obejrzeć i dobrze zjeść! Jesteście pewnie ciekawi, co może oglądać takie yokko? Pożeram wszystko, co mnie wciągnie albo zaciekawi, ale przede wszystkim lubię coś z magią albo nutką tajemniczości. Nie powiem "nie" ładnemu bohaterowi na dokładkę. Ile czasu jest w tematach mangi i anime? Nawet nie potrafię dokładnie powiedzieć, ale pierwsze co przychodzi na myśl to: długo (dobrych kilka lat). Może coś więcej powiem o sobie? Hm... niestety umysłowo mam mniej lat niż w dowodzie, bytuje sobie spokojnie w pięknej Małopolsce i wieczorami lubię oderwać się od szarej rzeczywistości dzięki dobremu anime, mandze, książce albo też winie :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|