Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Asaratte
|
Wysłany: 01-04-2009, 18:45
|
|
|
aliaren napisał/a: | Swoją drogą, moja koleżanka z roku studiuje jednocześnie japonistykę i socjologię i zamierza pisać pracę magisterską na temat wizerunku mężczyzny w społeczeństwie japońskim, między innymi na podstawie j-rockowców... Jej prowadząca zachwyciła się podobno visual key'em. Szczęściary z Was ;)
|
Hehe znam, znam tą koleżankę :) I jej prowadząca, to też moja prowadząca ;)
A magisterka za rok, nie za dwa ;p A właściwie za półtora o ile bedzie w czerwcu, żeby być dokładnym już ;) |
_________________ "Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. " |
|
|
|
|
Unknown
|
Wysłany: 08-04-2009, 18:32
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich userów.
Na imię mi Martyna. Interesuję się M&A od ponad pół roku i jest to jak na razie moje główne źródło rozrywki. Co prawda miałam już kiedyś nieświadomą styczność z anime, ale o tym napiszę już w innym temacie. Na forum trafiłam niedawno, ale już od dawna jestem czytelniczką pisanych przez Was recenzji. W końcu wpadłam na szatański plan - a nuż się tu zarejestrować? Tak więc jestem tutaj, a reszta wyjdzie o mnie w praniu - miejmy nadzieję ;] |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-04-2009, 18:45
|
|
|
Witaj! Martyna to piękne imię, przystoi zapewne takiej jak ty, interesującej się mangą i anime dziewczynie.
Jeśli nadal masz jakieś szatańskie plany, to zapraszam do Multi - tam możesz planować do woli. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-04-2009, 18:50
|
|
|
Witam i życzę miłej zabawy, oby forum okazało się równie interesujące co dział z recenzjami :) |
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 08-04-2009, 22:22
|
|
|
Witam! Ja sam jeszcze jestem tu nowy, i nie oglądnąłem za dużo anime, ale życzę miłej zabawy |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-04-2009, 22:33
|
|
|
Oj...nowości się narobiło. Witam wszystkich oczywiście i mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić ^^ |
|
|
|
|
|
Dingo boy
Strażnik Snów
|
Wysłany: 10-04-2009, 13:58
|
|
|
Witam Was, użytkowników Tanuka, zarówno tych początkujących jak i doświadczonych. Jako, że należę do tej pierwszej kategorii nie wiem o forum zbyt wiele. Ale myślę , że warto się dowiedzieć. W tym celu zarejestrowałem się parę minut temu i cieszę się, że poznam lepiej Was i nasze forum.
Z wyrazami szacunku i sympatii, nowy użytkownik - Dingo boy. |
_________________ Jak mówię, że mówię to mówię. A jak nie mówię, że mówię to słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Rzekłem.
Nie przejmujta się kmiotem co się sam rąbie jak to drewno na opał. - Pozdrawiam Was, Dingo boy. |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:36
|
|
|
uh...i jak się tu do tego odnieść? Przyjął bym ten sam ton, to pachniało by to sarkazmem na kilometr ;p Tak czy inaczej hf na forum ;p |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-04-2009, 14:38
|
|
|
Cóż ja sam aż tak długo nie jestem tu zarejestrowany, ale witam nowego użytkownika! |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Dingo boy
Strażnik Snów
|
Wysłany: 10-04-2009, 15:55
|
|
|
Dzięki. Ja tak tylko jeszcze zapytam Costly, co to jest za skrót "hf". Bo w googlu to jest tylko reklama mebli takiej firmy i takie tam. Możesz oświecić biednego plebejusza z Wiochy, Costly?;)
I witam profilaktycznie wszystkich, którzy się tu jeszcze przedstawią.
Pozdrawiam - nowy używkownik, Dingo Boy (to forum już mnie wciąga, dzięki za ciepłe przyjęcie, ludzie).
Edit: Ja już nie śmiecę w tym temacie Pani Moderator. Pani nie bije. Ja chcę tylko podziękować Morg za tłumaczenie. Dzięki. |
_________________ Jak mówię, że mówię to mówię. A jak nie mówię, że mówię to słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał. Rzekłem.
Nie przejmujta się kmiotem co się sam rąbie jak to drewno na opał. - Pozdrawiam Was, Dingo boy.
Ostatnio zmieniony przez Dingo boy dnia 10-04-2009, 16:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-04-2009, 15:58
|
|
|
Witam Nowości.
Bawcie się dobrze i piszcie owocnie i na temat ;) |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-04-2009, 16:06
|
|
|
Ja również witam (ta... i kto to mówi... ten, który sam jest nowością de facto, a przynajmniej taką się czuje, oh well, whatever...) i mam nadzieję, że zostaniecie tu na dłużej. :)
Dingo boy napisał/a: | co to jest za skrót "hf" |
"Have fun" - w wolnym tłumaczeniu "Baw się dobrze". |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 14-04-2009, 20:26
|
|
|
No to o mnie.
UWAGA. Blokuję tematy. Otóż piszę tak głupie posty, że nikt nie chce sie przyznawać, że to czytał i nie odpowiada. Oprócz tego jestem tak jakby niegroźna.
No to... Mam blond włosy, szaro-zielono-niebieskie oczy (przynajmniej tu chcę być oryginalna). Zapuszczam kłaczyska na odango. No ale dość o wyglądzie, bo sie okaże, że jestem klasyczną blondynką.
Interesuję się, wiadomo - M&A, Japonią, kynologią i Bóg wie czym jeszcze. Mam dwa psy, kundla i jamniora. Płci żeńskiej. No i to by było natyle, gdyby nie to, że jestem dziwna. I nawet nie potrafię określić, w jaki sposób XD Ale spróbuję. Na przykład, rejestrując sie an forum, najpierw piszę posty, a potem dopiero odkrywam, ze jest temat o przedstawianiu się.
A, czy ja sie przypadkiem nie miałam nie rozpisywać?
Nie miałam.
No to dalej.
Lubię Utenę. Kocham. Uwielbiam. Tylko mam to do siebie, że zwalam ficki jak sie da. Szkoda tylko, że najpierw planuję, potem obiecuję sobie, że TAK a nie inaczej bedzie, a potem uroczo psuję całokształt. Ma się to coś.
No... to... eee... /zerka na kartke z tekstem/ To tyle. Heh.
Mam nadzieję, że nie spowoduję zbytniego kataklizmu.
EDIT: A nie, sorry, pomyliło mi się, stylizuję się na Saionka XDDD |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-04-2009, 20:36
|
|
|
Witaj niegroźna Hisayo, o twojej kochanej Utenie, ludzie się nadal tutaj rozpisują.
Jeśli chcesz o tym anime dyskutować, czy je wychwalać, to dobrze trafiłaś ;> |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 15-04-2009, 15:31
|
|
|
Wiem, wiem, zresztą na Tanuku jest też Grisznak ^^ No i parę innych osób, które Utenkę lubią. W każdym razie, ja również witam ^^ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|