Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-05-2009, 10:39
|
|
|
Witam cię Gambolputty na forum. Simon&Garfunkel też lubię sobie czasem posłuchać.
Pozdrawiam ;> |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-05-2009, 10:56
|
|
|
Witam Gambolputty i życzę miłej zabawy na forum (dobrze jest widzieć kolejną, uzdolnioną Nowość). Mam tylko małą prośbę, staraj się nie nadużywać klawisza enter przy pisaniu i zaczynaj zdania z dużej litery, posty będą wtedy czytelniejsze. Wbrew pozorom to nie jest czepianie się, prędzej czy później i tak ktoś zwróciłby ci uwagę ;) |
|
|
Gambolputty
|
Wysłany: 03-05-2009, 11:06
|
|
|
Używam entera najczęściej gdy chcę oddzielić jedną wypowiedź od drugiej i nie uważam by było to zbytnio upierdliwe O_o no cóż...
A za litery przepraszam ^^' zdarza mi się to nader często ^^' |
_________________ Johann Gambolputty de von Ausfern Schplenden Schlitter Crass Cren Bon Fried Digger Dingle Dangle Dongle Dungle Burstein von Knacker Thrasher Apple Banger Horowitz Ticolensic Grander Knotty Spelltinkle Grandlich Grumblemeyer Spelter Wasser... z Ulm |
|
|
|
|
Hokusai
|
Wysłany: 08-05-2009, 02:59 Cześć
|
|
|
Cześć Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Jestem z zawodu rysownikiem, zajmuję się glównie karykaturą, narysowalem też kilka krótkich komiksów "do szuflady". Parę lat temu studiowalem malarstwo na Asp w krakowie teraz na Akademii w Poznaniu kończę Edukacje Arystyczną
Zawsze interesowalem sie komiksem, dotychczas glównie zachodnim zwlaszcza francusko- belgijskim.
Dopiero w ostanich miesiącach odkrylem dla siebie japońskie opowieści rysunkowe i przyznam, że zafascynowalem się tym światem:)
Jest to dla mnie trochę inne świeże spojrzenie na komiks - motywy nieraz podobne jak w opowieściach europejskich, czy amerykańskich, ale opowiedziane przez ludzi z innej kultury, przez to mające zupelnie nieraz inny klimat i widzę, że mam tu jeszcze dużo do odkrycia |
|
|
|
|
|
R2D2
|
Wysłany: 08-05-2009, 22:38
|
|
|
Hmm... dopiero teraz zauważyłem ten temat :). Witam wszystkich.
Mam na imię Tomek, liczę osiemnaście wiosen i obecnie poświęcam czas usilnych próbach napisania jak najlepiej matury ;). Na forum siedze już dosyc długo, pisałem zazwyczaj jako gość, i postanowiłem zmienić ten stan rzeczy ;). |
_________________ Knights Who Say Ni!
|
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 11-05-2009, 02:21
|
|
|
Witam i pozdrawiam szanownych zgromadzonych.
Co zabawne konto już założyłem ładnych parę lat temu choć dopiero teraz coś mnie tchnęło by się udzielić społecznie (choć Tanuki Anime czytuje regularnie i chwała wam za ciężką prace)
W sumie to nie wiem jak to będzie z tym moim uczestnictwem tutaj, bo ogólnie mam to do siebie że raczej słabo u mnie z udzielaniem się na forach (przez to te niemal 3 lata zwłoki) lecz postaram się jak mogę.
To może trochę o sobie. Więc, po prostu, mam 20 lat. Zainteresowania poza a/m to ogólnie fantastyka, RPG (głównie D&D), muzyka (ciężkie brzmienie) no i może sztuki walki, szczególnie walka mieczem, nie ważne jakim, kocham wszystkie. Trochę też rysowałem, tyle że, ku mej wielkiej rozpaczy, mam chorobliwie słomiany zapał, do czego bym się nie zabrał. No i był bym zapomniał, jestem też chorobliwym graczem. Komp mi pożera zbyt dużo czasu. Głupie uzależnienia.
Mówią mi czasem że jestem ponoć zakręconym zjawiskiem, ale kto by tam ludzi słuchał.
Ogólnie to od października zacznie mi się szkoła, w łodzi na WSINF grafika komputerowa, a do tego czasu musze znaleźć robotę. Jakoś moje lenistwo nie pomaga bo szukam już 2 miechy i coś nie idzie.
To chyba tyle, nie będę się zbytnio rozpisywał bo jeszcze napisze za dużo
Pozdrawiam ogólnie ^^ |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-05-2009, 18:18
|
|
|
Witam Cię przyjacielu. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Naraku_no_Hana
Chyba normalna. Chyba.
|
Wysłany: 19-05-2009, 18:03
|
|
|
Teraz dopiero zauważyłam, że jest tu taki temat. Ma się ten refleks.
Naraku_no_Hana jest to stworzenie bardzo zmienne. Popada ze skrajności w skrajność i z powrotem, przy czym cały czas powtarza, że ma konserwatywne poglądy. Liczy sobie 16 wiosen, anime ogląda od pięciu lat. Ulubione zajęcie? - oglądanie anime i pożeranie słodyczy (jest od nich uzależniona). Próbuje rysować, a że jej wychodzi, tak jak wychodzi, to zupełnie inna sprawa. W niektórych kręgach uchodzi za estetkę, w innych za masochistkę, ale we wszystkich za bardzo dziwnego stwora, co to ogląda japońskie kreskówki i nosi fioletowe cienie pod oczami (cienie powstają w naturalny sposób i Hana-chan nie ma na nie żadnego wpływu. Po co spać, jeśli można czytać do piątej rano?). Recenzje na Tanuki czyta z zapałem i podziwia [ale ja się lubię ludziom podlizywać]. Cóż więcej mogę powiedzieć? Nic. No to kończę. |
_________________ Nukedashitette Nukedashitette
Kanashisugiru unmei kara
Anata wa NARAKU NO HANA ja nai
Sonna basho de
Sakanaide sakanaide
Karametorarete ikanaide |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-05-2009, 09:02
|
|
|
Oha-lucky!!! To mój trzeci post na forum ^.^
Jestem Sasayaki (co oznacza szept), miło poznać! Lubuję się w fantasy, RPG-kach, książkach no i oczywiście mandze i anime :] Mam nadzieję że nie wygonicie mnie z forum wymachując widłami i pochodniami. |
|
|
|
|
|
suicone
|
Wysłany: 04-06-2009, 16:54
|
|
|
No witam:)
mam 18 lat:D
w anime siedzie od 3 lat a w mandze od 2
wszystko zaczeło się od Naruto na jetix;/ nie bić;p przypadkowo obejrzałem bo brat oglądał... poszukałem w necie poczytałem i tak oto zaczałem, do tej pory
Naruto
Naruto shippuuden
DB - wszystkie serie;p
Hungry heart - wild striker
Death note
Code geass i r2
higurashi no naku koro ni, kai
FMA
blood+
D.N.Angel
Ergo Proxy
obecnie: d.gray-man;p
nie jest tego wiele ale sukcesywnie się powiększa:) |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-06-2009, 17:15
|
|
|
Siemasz suicone! Witamy na forum! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tatankamunakoda
|
Wysłany: 16-06-2009, 16:17
|
|
|
Witam ponownie,
Witam po dluzszej przerwie. Postanowilem powrocic na forum. Mam nadzieje, ze moje kontrowersyjne opinie przysluza sie temu forum na lepsze? Przecie garstka ekscentrycznosci jeszcze nigdy nie zaszkodzila... Chyba (?).
Jesli to kogos interesuje to anime zaczalem ogladac w TV wlasnie od Hamtaro. Potem standardowo - Dragon Ball i Pokemony. Potem Naruto. Potem Shin-chan. Potem Yu-gi-oh, a potem Beyblade. Potem Hellsing (pierwsze powazniejsze anime). Potem Haibane Renmei i tak juz do dzisiaj :). Lubie glownie ambitne anime, madre, z przeslaniem. |
_________________ :) b^_^d :) |
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 16-06-2009, 16:20
|
|
|
Co prawda kiedyś się tu już witałem - chyba - ale przywita msię jeszcze raz pod długiej nie obecności.
Zatem... witam was :) |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
Furiaboy
Funk na ścianie!
|
Wysłany: 18-06-2009, 08:28
|
|
|
yyy... witam... |
_________________ Niektórzy mają schizy z winy LOVE...
A my? Jointy i płyty winylowe... |
|
|
|
|
JadowityWonsz
MISTRZ FSZEHŚWIATA!
|
Wysłany: 19-06-2009, 22:22
|
|
|
CZEŚDŹ WSZYSTKIM!!!!! :) ^_^
miło mi jestem nowy!! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|