Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
wruuth
|
Wysłany: 08-11-2009, 13:34
|
|
|
Witam.
Mam na imię Marcin, lat na karku już 22 (ale ten czas leci :) ), student 4 roku Mechaniki na Wojskowej Akademii Technicznej (by nie było wątpliwości - studia cywilne). M&A tak na poważnie interesuję się od około 5 lat - chociaż tak jak praktycznie w przypadku większości mój pierwszy kontakt z anime miał miejsce kilkanaście lat temu, dzięki Poloni 1 oczywiście. Co prawda ostatnimi czasy brakuje mi wolnych chwil na oglądanie (wypadałoby napisać pracę inżynierską) ale staram się być cały czas na bieżąco w światku M&A. Moje ulubione tytuły to Gunslinger Girl, Great Teacher Onizuka i wszystko od pary Visual Art`s/Key - KyoAni. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:17
|
|
|
Dz-dzień dobry wszystkim.
Mam na imię Beata, ale nie sądzę, by ta informacja komukolwiek się przydała. Jestem tegoroczną maturzystką. Humanistka, lubię czytać książki, choć ostatnio z powodu braku czasu są to przede wszystkim lektury. Kocham koty.
Z charakteru jestem przesadnie szczera i trochę introwertyczna. Poza tym nieprzesądna i prostolinijna. Żyjąca trochę we własnym świecie. Jeśli chodzi o znaki szczególne to posiadam dziewięć wyimaginowanych alter ego (którym też jest miło wszystkich poznać).
Jestem trochę takim tanukowy lurkerem, bo przeglądam to forum regularnie od dwóch lat, tylko z pewnych (naprawdę durnych) powodów nie zarejestrowałam się do tej pory ^^". |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:27
|
|
|
Witam nowych!
Tren napisał/a: | eśli chodzi o znaki szczególne to posiadam dziewięć wyimaginowanych alter ego |
Ooo... ja mam tylko osiem ^.^ Jesteś chyba moim sempai :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:48
|
|
|
Sasayaki napisał/a: |
Tren napisał/a: | Jeśli chodzi o znaki szczególne to posiadam dziewięć wyimaginowanych alter ego |
Ooo... ja mam tylko osiem ^.^ Jesteś chyba moim sempai :D |
Właściwie do pełnego zestawu należy jeszcze dodać trójkę Administratorów, którzy pilnują tego całego bałaganu, ale nie są alter ego w sensie stricte... ^^" Co nie zmienia faktu, że mam bogate życie wewnętrzne XD. Miło wiedzieć, że ktoś poza mną też tak ma. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:51
|
|
|
Poniewczasie, ale witam nowość! ;) (a co, jako nowomianowany redaktor muszę postraszyć nowości ^^) |
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:54
|
|
|
Velg napisał/a: | (a co, jako nowomianowany redaktor muszę postraszyć nowości ^^) |
Jako nowa podwładna gratuluję nominacji! ^^ |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:58
|
|
|
Tren napisał/a: | Jako nowa podwładna gratuluję nominacji! ^^ |
Miło byłoby mieć takie podwładne, aczkolwiek niestety muszę zdementować pogłoski o jakimkolwiek moim zwierzchnictwie nad userami. Znaczy, mam przywilej przewagi moralnej nad trollami - ale nie sądzę, żeby do Twojego przykładu się on stosował :D |
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 08-11-2009, 22:03
|
|
|
Ale drobna ilość wazeliniarstwa jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. ^^
(Ja tylko odreagowuję, na wstępie nazwali mnie sempai - to było ostatnie czego się spodziewałam) |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 08-11-2009, 22:08
|
|
|
No jaki chamski podryw na stanowisko. "hej, mała, jestem redaktorem periodyku dla dzieci i młodzieży". |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 08-11-2009, 22:09
|
|
|
Slova napisał/a: | No jaki chamski podryw na stanowisko. "hej, mała, jestem redaktorem periodyku dla dzieci i młodzieży". |
Widać się nie udał, skoro Slovę upolowałem. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 08-11-2009, 22:27
|
|
|
Wstydź się tatuś! Żeby dziadunia podrywać... A dziadzio niech się wstydzi że się na "chamski podryw" złapał! Przed nowymi chodziarz pozory zachowajcie. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 08-11-2009, 22:34
|
|
|
Miłość nie znosi ukrycia. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 09-11-2009, 00:51
|
|
|
Żeby syn własnego ojca podrywał - do czego to doszło? No chyba że chce się matce narazić.
A tak bardziej on topic - witam nowe Jenoty :) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-11-2009, 01:16
|
|
|
Sio mi z wątku powitalnego z Drzewkiem Multiświatowym oftopiciarze zatraceni! Nowości straszą na wejściu! No.
A Nowości witam serdecznie, rozgościć się proszę, pomyszkować i owocnie postować na forum życzę :) |
|
|
|
|
|
naughty_girl
|
Wysłany: 09-11-2009, 14:08
|
|
|
Chyba pora żebym i ja się przywitała :) mam na imię Anka, jestem studentką 4 roku prawa na UR, a także od niedawna tłumaczem na Czytelni. Anime interesuje się od 5 lat, uwielbiam Gundam Seed :D |
|
|
|
|
|
|