Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Noriel
|
Wysłany: 10-11-2009, 11:32
|
|
|
Velg napisał/a: | Noriel napisał/a: | Uwielbiam czytać książki, choć ostatnio anime zabiera mi większość wolnego czasu ;) |
O, a jakiego typu? |
Rozumiem, że pytasz o typ książek :) W sumie lubię wszystko, ale szczególnie fantastykę, przygodowe i obyczajowe. Oczywiście zaczytywałam się w Harrym Potterze, Władcy Pierścieni i Opowieściach z Narnii, ale bardzo lubię też, np. Moje drzewko pomarańczowe, Intruza Stephenie Meyer, serię Jeżycjadę i wiele innych. :)
I witam zadumioną :) |
|
|
|
|
|
Chudi X
|
Wysłany: 10-11-2009, 14:29
|
|
|
Noriel napisał/a: | Velg napisał/a: | Noriel napisał/a: | Uwielbiam czytać książki, choć ostatnio anime zabiera mi większość wolnego czasu ;) |
O, a jakiego typu? |
Rozumiem, że pytasz o typ książek :) W sumie lubię wszystko, ale szczególnie fantastykę, przygodowe i obyczajowe. Oczywiście zaczytywałam się w Harrym Potterze, Władcy Pierścieni i Opowieściach z Narnii, ale bardzo lubię też, np. Moje drzewko pomarańczowe, Intruza Stephenie Meyer, serię Jeżycjadę i wiele innych. :)
|
Jak jeszcze maniakalnie czytałem książki (czyli tak do początku 1 liceum bo wtedy "dostałem" internet w formie prezentu urodzinowego), była to moja ulubiona seria książek. Przerabiałem średnio jeden tom na dzień/dwa i potrafiłem wymienić wszelakie związki rodzinno/przyjacielskie bez żadnego większego problemu. Na chwilę obecną niewiele mi z tego zostało. Z całej serii najcieplej wspominam Noelkę i Język Trolli. |
|
|
|
|
|
Regis
|
Wysłany: 10-11-2009, 19:48
|
|
|
Ohayo!
Jestem Regis, mam póki co 19 lat, studiuję informatykę. Anime w większych ilościach oglądam od jakichś 2 lat, zaczęło się od Bleacha. Do moich ulubionych tytułów zaliczyć mogę Death Note, Kara no Kyoukai, Welcome to NHK, Darker than Black. Poza tym interesuję się sportem (przede wszystkim piłką nożną, snookerem, skokami narciarskimi). Lubię coś od czasu do czasu poczytać, głównie Pratchetta, Sapkowskiego, Ludluma. Nie pogardzę też dobrym filmem. To chyba tyle, jeszcze raz witam wszystkich. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-11-2009, 20:49
|
|
|
Hm... czyżby sezon na świeżynki? Witamy, witamy n____n !!! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
KaYumi
Sukeban
|
Wysłany: 10-11-2009, 23:49
|
|
|
Konbanwa. Mam 19 lat i zwracajcie się do mnie KaYumi! Jestem zwykłym człowiekiem z czasami niezwykłymi pomysłami i upodobaniami. Ogólnie Jestem jaka jestem czy się to komuś podoba czy nie i nikt ani nic tego nie zmieni, no chyba że chce zostać wielkim przegranym. Kocham muzykę, głównie rock. Uwielbiam wszystko co nie spotykane i tajemnicze. Jestem wolna i niezależna, bywam despotyczna i nie pozwalam nikomu wchodzić sobie w drogę. Moje ukochane anime to zdecydowanie D gray man, mam bzika na punkcie Kandy! Hmmm co by tu jeszcze...jestem optymistką z własnymi nie do zdarcia zasadami, lubię wymieniać swoje poglądy z innymi ludźmi, chodź czasami przez to wplątuję się w konflikty, jednak się nie poddaję i daje całą na przód^^ narazie to tyle:) |
_________________ Serce z lodu, Dusza z ognia...to cała ja
cały podpis znajduje się w temacie "Teksty pod postami"
Najważniejsze to wiedzieć czego się chce! być wolnym i nie zależnym! żyć tak aby niczego nie żałować;>
www.tsugoiii.hostit.pl |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-11-2009, 14:34
|
|
|
Oh, czuje silną osobowość. Po tym zdaniu o wchodzeniu w drogę boje się przywitać nawet : D |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
KaYumi
Sukeban
|
Wysłany: 11-11-2009, 17:24
|
|
|
heh to ja Cię przywitam^^ HEJJJJJJJ nie bój się nie jest ze mną aż tak źle, no chyba:) |
Najważniejsze to wiedzieć czego się chce! być wolnym i nie zależnym! żyć tak aby niczego nie żałować;>
www.tsugoiii.hostit.pl |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 11-11-2009, 18:36
|
|
|
Cytat: | Kocham muzykę, głównie rock. |
KaYumi, jakiś podgatunek specjalnie lubujesz, bądź zespół? |
|
|
KaYumi
Sukeban
|
Wysłany: 11-11-2009, 18:43
|
|
|
hmm w sumie gatunku nie określę bo lubię różnie i hard rock, metal, heavy metal, j-rock:p a mój ulubiony zespół a raczej zespoły to High and Mighty Color, Nightwish (jednak jestem bardziej za piosenkami z pierwszą wokalistką Tarją), The gazette, Within Temptation, Stratovarius, Scorpions (starsze też lubię) no i jeszcze kilka... nie chce mi się wymieniać:D |
www.tsugoiii.hostit.pl |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 11-11-2009, 19:02
|
|
|
to preferujemy odmienne style ;p
ofc. poza j-rock |
|
|
Mayissa
zła wieszczka
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:11
|
|
|
Witam!
Ja ze starego pokolenia - wychowanym na Sailor Moon, a także anime z RTL7. Trochę rysuję, troche piszę, kiedyś śpiewałam. Lubię gotować, szyć, zajmować się kwiatami i buszować po szmateksach. Z zawodu architekt krajobrazu, z wymogu sytuacji - kura domowa. Ale wszystko się zmieni po Nowym Roku :) |
|
|
Miju-chan
Nieśmiertelna
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:52
|
|
|
Jakie stare pokolenie!? też wychowałam się na sailor Moon i anime z RTL7.. brakuje mi tego programu ;/ bo bynajmniej zawsze przed wyjściem do podstawówki przy śniadaniu mogłam coś fajnego pooglądać a tak teraz to kicha.. pff ! a tak po za tym... Cześć!!! ^^ MIju-wita |
_________________ "Każdy jest geniuszem ale niektórzy ludzie są zbyt głupi żeby to zauważyć." |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:56
|
|
|
Witam złą wieszczkę, świetny avatar ;].
Miju-chan napisał/a: | ;/ bo bynajmniej |
Jako że dzięki Avellanie jestem już wyedukowany jeśli chodzi o znaczenie słowa "bynajmniej", wytknę Ci to, że jego użycie tu pozbawia zdania sensu. Powinno być "przynajmniej". |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Mayissa
zła wieszczka
|
Wysłany: 13-11-2009, 00:01
|
|
|
Hmmm.. jako że niebawem pyknie mi 28 a większość pewnie ma tu 19-22, żem mężata i dzieciata, to z tych "starych"..Bynajmniej;) na takową się nie uważam, w sercu nadal 16, w glowie to chyba i mniej;) Mi też brakuje polskiego programu gdzie by fajne anime leciały w takim fajnym bloku kreskówkowym :D |
|
|
KaYumi
Sukeban
|
Wysłany: 13-11-2009, 00:12
|
|
|
i dobrze!!! kto powiedział że dorosły nie może się rozerwać i być zawsze młodym duchem? POPIERAM^^
Sailor moon bardzo lubiłam , jak to leciało jeszcze dzieciakiem byłam, ale ostatnio naszła mnie ochota i sobie to obejrzałam ale po japońsku^^ |
www.tsugoiii.hostit.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|