Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Yuna
Dziecko ze schowka
|
Wysłany: 27-11-2009, 22:13
|
|
|
Witam, witam. Też mi się podoba. xD |
|
|
|
|
|
Mayissa
zła wieszczka
|
Wysłany: 27-11-2009, 23:14
|
|
|
trafił swój na swego :) witam Yuna! ( rosyjska fantastyka też jest niezwykła :)) no i też polecam ci Kurosawę... tego się słowami opowiedzieć nie da... to trzeba zobaczyć, a potem poczuć ten obuch zakończeń jego filmów na własnej głowie.. mocno, jak flaszka rosyjskiego bimbru;) |
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:04
|
|
|
Witaj Yuna;) Również należę do gatunku moli książkowych;) a co do literatury rosyjskiej to preferuję Tołstoja aniżeli Dostojewskiego, osobiście Zbrodnia i kara zawiodła moje oczekiwania a konkretnie sama postać Raskolnikowa, która wydała mi się zbyt przewidywalna. Poza tym plecam "Opowieści niesamowite" Śliwowskiego (wybór), tam znajdziesz opowiadania z fantastyki rosyjskiej: Gogola, Puszkina, Czechowa, Odojewskiego, Sołogubowa, Lemontowa i również Dostojewskiego. Ogólnie rzecz biorąc groza i niesamowitość w prozie rosyjskiej XIX wieku. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:29
|
|
|
Vivian napisał/a: | Poza tym plecam "Opowieści niesamowite" Śliwowskiego (wybór), tam znajdziesz opowiadania z fantastyki rosyjskiej: Gogola, Puszkina, Czechowa, Odojewskiego, Sołogubowa, Lemontowa i również Dostojewskiego. Ogólnie rzecz biorąc groza i niesamowitość w prozie rosyjskiej XIX wieku. |
Podpisuję się wszystkimi kończynami, wspaniała książka!
Witam wszystkie Nowości i życzę miłej zabawy na forum :) |
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-11-2009, 19:08
|
|
|
Witam! To mój pierwszy post na tym forum (pierwszy na jakim kol wiek forum). Zachęciła (z molestowała mnie) do dołączenia moja o Nee-chan Sasayaki ,więc trochę znam już to forum i wasze wyczyny też! Chce poznać lepiej to siedlisko pełne yaoistek i samych yaoi. Coś o sobie... Lubię rysować , robię to praktycznie cały czas... lubię oglądać anime, czytać mangę ale to przecież mus na tej stronie ...Wyznaję wiarę w Latającego Potwora Spaghetti i interesuje mnie rysowanie komiksów (w mangę się bawiłam, ale przestałam). Iiii... to chyba tyle...
Nie zjedzcie mnie żywcem ... |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2009, 19:14
|
|
|
Ichi-chan witaj na forum, życzę ci pomysłowych postów.
Ichi-chan napisał/a: | Zachęciła (z molestowała mnie) do dołączenia moja o Nee-chan Sasayaki |
Nie tylko ciebie molestowała. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 29-11-2009, 20:21
|
|
|
Altruista napisał/a: | Ichi-chan napisał/a: | Zachęciła (z molestowała mnie) do dołączenia moja o Nee-chan Sasayaki |
Nie tylko ciebie molestowała. |
Alt słoneczko, ją do udzielenia się przekonało ostatecznie jak jej przeczytałam co ostatnio się działo w Kaplicy ^.^ Molestowanie Ciebie to dla niej nie nowość...
Ichi!!! Witaj na Tanuku! Pisz często i głową! Żeby się do regulaminu stosować to wiesz, boś grzeczna :] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 29-11-2009, 20:53
|
|
|
Nie mam pytań, teraz Sasayaki będzie odgrywać rolę starszej siostry ^^
O i tak przy okazji <Podaje Ichi-chan kromkę chleba i beczkę soli> a witam, choć sam często się nie udzielam to jednak życzę miłej zabawy ;] |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
|
Wysłany: 29-11-2009, 20:58
|
|
|
Ponury napisał/a: | O i tak przy okazji <Podaje Ichi-chan kromkę chleba i beczkę soli> a witam, choć sam często się nie udzielam to jednak życzę miłej zabawy ;] |
Mmmm... pyszna świeża sól...
Sasa zaproponowała mi to ponieważ spotykamy się tylko w weekendy ,a tak możemy po wydurniać się razem kosztem całego forum. |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 29-11-2009, 21:05
|
|
|
O! Sasayaki imouto :). Witam na forum, życzę miłej zabawy i wesołego postowania w ekstentrycznym i niecodziennym gronie Tanuki. W razie czego dzwonić na policję ;) |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Ichi-chan
Ićsprite!
|
Wysłany: 29-11-2009, 21:16
|
|
|
Mitsurugi napisał/a: | W razie czego dzwonić na policję ;) |
..raczej po całą armię... i po pare przyzwoitek też... |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 29-11-2009, 21:22
|
|
|
Ichi-chan napisał/a: |
..raczej po całą armię... i po pare przyzwoitek też... |
Najlepiej po armię przyzwoitek. Witam na forum :] |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
|
|
|
|
toy
|
Wysłany: 03-12-2009, 16:47
|
|
|
Doszły mnie słuchy, że można się tu przywitać. A zatem...
Cześć. |
|
|
|
|
|
Emiley
|
Wysłany: 03-12-2009, 19:53
|
|
|
Witam!
Po długim namyślaniu się zarejestrowałam się na forum. Ze mną jest tak, że jak mi się forum spodoba to jestem w stanie dosyć długo na nim przesiadywać. Niby nie mam teraz zbyt dużo czasu (wiecie szkoła i te sprawy <.<"), ale ostatecznie stwierdziłam, ze trochę czasu znajdę ^^
Otóż... Mam lat 17, mieszkam niedaleko Warszawy, chodzę do technikum informatyczngo a moimi miłościami są: manga, anime (wolę mangę <3), literatura wszelkiego rodzaju, odrębnie Harry Potter. Treaz już w sumie mniej, ale były lata kiedy czytałam wszystkie serie (wtedy jeszcze 5 potem 6) pare razy do roku.
Uważam, ze jako tako da się ze mną żyć, więc chyba większych problemów z dogadaniem mieć nie będziemy (przynajmniej mam taką nadzieję :P). |
|
|
|
|
|
|