Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-03-2010, 14:38
|
|
|
Witaj na forum.
Reijia_ napisał/a: | Jestem zdolna, ale mało się uczę. W tym roku piszę egzaminy więc mam nadzieję że siłą rzeczy zdam. |
No ja ci życzę powodzenia, nie podchodź tylko do nauki w sposób "zakuć i zapomnieć" :)
Reijia_ napisał/a: | Interesuje się mangą i anime, od niedawna rysowaniem mangowych postaci. Staram się stworzyć coś, z czego byłabym zadowolona niestety jak na razie bardzo mozolnie mi idzie. |
Wrzuć na forum kilka sowich prac, na pewno ktoś udzieli ci jakieś wskazówki. |
|
|
|
|
|
Alex Ashtray.
*Androgyne Emo*
|
Wysłany: 22-03-2010, 14:45
|
|
|
Witaj Reijia ^^ Mam nadzieję również, że wrzucisz tu jakieś swoje prace :33 |
|
|
Hinamori
|
Wysłany: 25-03-2010, 19:49
|
|
|
Ohayou!
Wypadałoby napisać kilka słów o sobie, jednak nie umiem i nie lubię mówić o sobie...więc co by tu napisać ?
Jestem animemaniaczką od niedawna, jednak mam na swoim koncie już masę obejrzanych tytułów. Zapadłam na japońską gorączkę i chyba nic mnie z niej już nie wyleczy :)
Całe Tanuki traktuję jak biblię...i nie ma w tym żadnej przesady. A skoro tak często zaglądam to pomyślałam, że się zarejestruję na tym forum i oto jestem.
Uśmiecham się zatem do pozostałych użytkowników :) z nadzieją, że będzie mi tu tak dobrze jak w domku.
Cześć wszystkim! |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 25-03-2010, 21:33
|
|
|
Hinamori napisał/a: | Uśmiecham się zatem do pozostałych użytkowników :) z nadzieją, że będzie mi tu tak dobrze jak w domku.
|
W razie potrzeby możemy nawet cię adoptować ;]
Witamy! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 25-03-2010, 21:53
|
|
|
Heloł ewryłan! <3
Hmmm... jakby tu zacząć... oO
Otaku jestem w sumie od... Będzie z 2,5 lat.
Tytułów obejrzałam mało U__U przeczytałam jeszcze mniej, ale to dlatego, iż ponieważ nie mam za bardzo na to czas... Nie bijcie TT
Kocham rysować <3 chociaż nie umiem rysować ludzi z półprofilu oO ani jak są skomplikowanych pozycjach, ale kij z tym xD
Zapisałam się na forum iż... iż tak xD
Pozdrooo! XP |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 25-03-2010, 22:00
|
|
|
Witam Cię Hinamori i VioletMeh. Owocnego postowania ; )
Violet, liczę, że w takim razie pojawią się na forum Twoje prace. Chętnie bym rzucił okiem na prace kolejnej tanukowej artystki. |
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 25-03-2010, 22:06
|
|
|
Jak skaner będzie działał to wrzucę coś ^^
No właśnie... JEŚLI bedzie działał... U_U |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-03-2010, 22:14
|
|
|
Też witam na forum.
Jeśli chodzi o stan oglądanych serii to polecałabym skorzystać z MALa lub z tanukowego profilu.
I proszę zlituj się nad moim wewnętrznym polonistą, bo cierpi on potworne katusze. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Reijia_
|
Wysłany: 27-03-2010, 21:51
|
|
|
No dobra, więc wrzucę swoje prace :) |
|
|
|
|
|
Zygmunt
|
Wysłany: 27-03-2010, 22:12
|
|
|
Witam! Bardzo lubię Tanuki i często z niego korzystam, więc zajerestrowałam się na forum. Nigdy bym nie przypuszczała, ze są ludzie, którzy tak lubią anime i poświęcają na to tak dużo czasu (recenzje, prowadzenie forum...). Bardzo mnie to ucieszyło, że znalazłam portal i naprawdę dużo Wam zawdzięczam. :) |
|
|
|
|
|
Reijia_
|
Wysłany: 27-03-2010, 22:22
|
|
|
Witam Zygmunt! :3
Miłej zabawy.
A tak na marginesie wrzuciłam już swoje rysunki, czekam na opinie :] |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 31-03-2010, 17:33
|
|
|
Zygmunt, można wiedzieć skąd pomysł na męski nick skoro to nie ta płeć co trzeba? |
|
|
Zygmunt
|
Wysłany: 01-04-2010, 19:15
|
|
|
0rdi,
Miał być po wakacjach Zygmunt-kot, ale się okazało, że ktoś ma uczulenie, no i z kota nici. Poza tym, jeszcze jeden znajomy koci Zygmunt został potrącony przez samochód. No to niech będzie, skoro trochę Zygmuntów ubyło, to chociaż login będzie taki. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 01-04-2010, 21:01
|
|
|
Więc takie buty. No to witam Zygmuncie. |
|
|
LooQ
|
Wysłany: 01-04-2010, 21:03
|
|
|
Ohayo,
mam na imię Michał i... lubię anime.
I oczywiście witam wszystkich na forum.
@down
Ooo nieźle przeczytałem 1 mangę i nawet nie wiem czy połowę z wymaganej ilości anime... pozostaje tylko usunięcie konta... |
Ostatnio zmieniony przez LooQ dnia 01-04-2010, 21:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|