Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-07-2010, 22:00
|
|
|
Ren napisał/a: | Tanuki znam już od zawsze ale forum jakoś od niedawna tak że mam nadzieję iż nie podpalicie mi stóp i nie wrzucicie do czarnej studni na starcie ;) |
Ciężko by było dokonać czegoś takiego za pomocą forum :P Ale również witam serdecznie. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 06-07-2010, 00:23
|
|
|
Witam wszystkich i pozdrawiam!
Nareszcie zaczęły mi się wakacje i przyszła pora na zrealizowanie postanowienia "jak-będę-miał-czas-to-się-zarejestruję-na-tanuku-i-coś popiszę-zamiast-się-czaić" (bo forum przeglądam już od dawna).
Co do osoby Potwora Latacza: nazywam się Karol, jestem studentem informatyki, fanem mangi,anime, komiksów i książek różnorakich, militariów,gier rpg i masy innych dziwnych rzeczy.
Wrodzona tendencja do budowania zdań kwiecistych a długich powoduje że to co piszę może być lekko niezrozumiałe / chaotyczne , ale liczę na wyrozumiałość.
Tak więc "Hej" wszystkim! |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-07-2010, 06:31
|
|
|
Kwiecistość wypowiedzi staje się dużo bardziej zrozumiała, gdy urozmaica ją interpunkcja, z przecinkami na czele. Efekt gwarantowany, polecam :P Brakło ci ich akurat gdy o kwiecistości pisać przyszło, tak więc nie mogłem się powstrzymać ;p
Miłej zabawy na forum ;) |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 06-07-2010, 08:09
|
|
|
Dziękuję bardzo!
Co do przecinków, to pewnie kwestia tego, że ostatnimi czasy to co napisałem miały okazję czytać tylko kompilatory : ) |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-07-2010, 09:42
|
|
|
Hej Lataczu, miłego pobytu na forum. Avatar masz iście lurkerski, trzeba przyznać;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ren
蓮 <-- To moje imię.
Grupy: Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-07-2010, 02:15
|
|
|
I ja także witam serdecznie. |
_________________ Yoake umare kuru mono yo,
Keshite miushinawa naide,
You are you shoujyo yo ima koso!
Furi hodoki tachi agare!
|
|
|
|
|
Karasu112
|
Wysłany: 07-07-2010, 19:21
|
|
|
Witam wszystkich!
Ja tak samo jak większość nowych użytkowników korzystam z Tanuki od dawna(tylko do tej pory jakoś nie miałem czasu żeby się zarejestrować ;p). Mam 22 lata ;] Mangą i Anime interesuję się od kilku lat. Poza A/M interesuję się jeszcze horrorami. Lubię czytać książki (szczególnie dramaty). Uczę się języka japońskiego. |
|
|
|
|
|
Nihal
Gość
|
Wysłany: 08-07-2010, 11:59
|
|
|
Witam serdecznie
Pochodzę z Legionowa. Lubię czytać książki fantasy. Dosć często gram na kompie. Uskuteczniam okrutną gitarową amatorszczyznę. Czasami napiszę jakiś wiersz do użytku własnego. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
Nihal
|
Wysłany: 08-07-2010, 12:09
|
|
|
Z powodu roztargnienia i forumowego niedoświadczenia, zapomniałam się zarejestrować. Ach, te emocje. Tak więc, post wyżej jest mój. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-07-2010, 16:54
|
|
|
Hello! Baw się dobrze i nie zapomnij zabierać potem swoich zabawek - zwrotów nie uskuteczniamy. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
TRL
Człowiek
Dołączył: 07 Lip 2010 Skąd: Z Piekielnych Otchłani! xP Status: offline
|
Wysłany: 09-07-2010, 10:45
|
|
|
Veni!
~... Cześć wszystkim, tutaj TRL. Kto? Ano tak, a więc :
Nazywam się Maksymilian, 16 awesomoo lat mam, jestem obecnie z racji, że mamy święta, pomiędzy 1, a 2 rokiem LO[tak, wiem, bez ambicji, co? =)] : P Około 6 lat temu zachorowałem, choroba nie ustępuje, a postępuje, tak... stałem się miniOtaku. Nie dość tego prześladują mnie głosy, mają jakieś dziwne zapędy, chcą mnie poznać, mówią o sobie "Wiedźmin", "Jakub Wędrowycz"... przerażające, czyż nie? O.x Dotychczas ukrywałem się w różnych miejscach m.in. osadach Narutardów [Senpuu]z muszę przyznać, licznymi ludźmi[I think so...] na wysokim poziomie rozgarnięcia[ci pierwsi zawsze szarżują na temat z bronią masowego rażenia[czyż to nie dziwne?] tzw. spamem, ale szybko pozbywają ich się Admini i Modzi, atakujący z zaskoczenia warnami. W końcu jednak trafiłem tutaj, myśląc że może tu nikt nie będzie bił mnie za inność. I tak de facto pisanie głupot, jak te przed chwilą. Powszechnie znanym jest faktem, że wielu nowych userów próbuje zabłysnąć, co kończy się wielkim Joł, czy raczej failem. |
_________________ "Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć."
|
|
|
|
|
Ben
Czu-czulu master
Dołączył: 11 Lip 2010 Skąd: Objawiony Słowomyślotok Status: offline
|
Wysłany: 11-07-2010, 22:35
|
|
|
Yo.
Mówią mi Ben (sąsiadka mówi na mnie trochę gorzej, jednak nie zacytuję) i jestem złym człowiekiem (nie, nie lubię psów a one nie lubią mnie). Mam 19 lat, kubek i paczkę kredek... a tak w ogóle to pewnie ciężko się domyślić, że interesuję się mangą i anime ;3
Japońskim bakcylem zaraziłem się dosyć przypadkowo natrafiając na... hentai. Po oglądnięciu Higurashi to już całkiem przepadłem dla świata, znajomi mnie wyklęli i o dziwo ziemia nie przestała się obracać.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-07-2010, 11:45
|
|
|
Witajcie Ben, TRL, Nihal, Karasu112, Ren, Potworze Lataczu i inni, których nie przywitałam. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
zombie_kitten
o.O
|
Wysłany: 13-07-2010, 09:22
|
|
|
Hej, właśnie się zarejestrowałem i pomyślałem że się przywitam :) Szukałem sobie jakiegoś sympatycznego forum o tematyce m & a, i znalazłem to :)
A co do mnie... jestem studentem, lubię czytać (szczególnie fantastykę), oglądać filmy, grać w gry (najlepiej takie z dobrą fabułą, szczególnie RPG i przygodówki), siedzieć w internecie (i czytać komiksy internetowe), uczę się rysować (od dosyć niedawna dopiero), lubię też rozmaite tajemnice i zjawiska niewyjaśnione, i oczywiście lubię też anime i mangę. :) |
Ostatnio zmieniony przez zombie_kitten dnia 13-07-2010, 09:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 13-07-2010, 09:28
|
|
|
zombie_kitten, zaintrygowałeś mnie. Zwłaszcza tym, że moje przywitanie, gdybym napisała wtedy naprawdę coś o sobie, wyglądałoby niemal identycznie ;]
Witaj. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|