Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
seshiro
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-08-2011, 20:56
|
|
|
Oj tam, nie ważne ile macie lat w profilu, jesteście młodzi duchem ;P
Ma-chan witaj! |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
|
|
|
|
|
Assin
Moe is serious business
|
Wysłany: 04-08-2011, 22:50
|
|
|
Witam, wszystkich! :)
Z góry ostrzegam że jestem gadułą, lubię snuć wywody nawet czasem całkowicie pozbawione oficjalnie przyjętego sensu i logiki więc nudno nie będzie ale może być przydługawo.
A imię jego 666 - Bestia... hmm więc nosze imię Wojciech - Ze Słowiańskiego: "Ten co cieszy się z walki" (Widzicie nie tylko w Japońskim imiona mogą mieć ciekawe znaczenia :P)
Lat 18 interesuje się wieloma rzeczami w tym i oczywiście M&A oraz VN (Visual Novel) w wersji Eroge np. G Senjou no Maou jak i "dla dzieci" weźmy taki Clannad ^_^ choć to właściwie bardziej hobby niż zainteresowanie.
Interesuje to się kulturą, religią Japonii mniej lub bardziej, lubię rysować choć wychodzi mi to z różnym skutkiem... Absolwent 3 Roku [Po wakacjach] LO na kierunku Politechnicznym (Mat-Fiz-Inf) ale najbardziej odpowiada mi Informatyka (Coś tam zakoduje ale poziom zbyt wysoki to to nie jest (C++)).
Są dwa tematy które zawsze wywołują wojny: Religia i Muzyka. Choć tutaj nie spodziewam się żadnego negatywnego odbioru ze względu na te rzeczy ;). Muzyka jakbym miał się na siłę do jakiejś subkultury wcisnąć to Metal... Ciemne brąz włosy za łopatki, blada cera. A czego słucham?
Z Polskich np. wyżej wymieniona Coma, Unbreak, Skangór, Grupa Operacyjna + klasyka polskiego Rocka z lat ~80, czasami poezja śpiewana w wykonaniu Piotra Roguckiego. Z angielskojęzycznych 30 Seconds to Mars, Three Day Grace, Drowning Pool. Soundtracki z filmów i anime w wersji oryginalnej i instrumentalnej (Soundtrack z Rozen Maiden <3) z Klasycznej to najlepsze kawałki... Uwielbiam Cannon in D - Pachelbela. Religia - Niezrzeszony Oficjalnie Ateista choć liznąłem trochę Ezoretyki skłaniam się do wierzeń politeistycznych nie objętych żadną wiodącą Religią. Jakie gatunki Anime lubię? Wole się tak nie ograniczać jestem wszystkożercą. Komedie Obyczajowe, Romanse, Horrory Psychologiczne itd. Lubie to mało powiedziane Dai ski ogólnie pojęte urocze i słodkie rzeczy w tym Kemonomimi (brońcie Bogowie przed Fury) podobnie jak Souta Takanashi z Working!! ale nie aż tak bardzo :) Mam nadzieje że znajdzie się tu dla mnie miejsce i będzie nam się przyjemnie pisało.
Ps:To jest naprawdę mała cząstka wiedzy o mnie...
Ps2:Wolbrom jest niedaleko Krakowa 40 km |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-08-2011, 00:16
|
|
|
No patrzcie, a zazwyczaj nowości mają problem z przedstawieniem się...
Witam na forum. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-08-2011, 08:34
|
|
|
Ło, kolejna interesująca osoba. Witaj na forum Assin. Czy ja jako zdeklarowana fanka długich włosów mogłabym prosić o zdjęcie? :D |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-08-2011, 09:15
|
|
|
Assin, prawie dostałam zeza czytając twojego posta. Cóż, przynajmniej się wyróżnia. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Assin
Moe is serious business
|
Wysłany: 05-08-2011, 10:36
|
|
|
Dziękuje za tak gorące powitanie. :)
Loko, jak ktoś wie kim jest to nie powinien mieć z tym problemów...
Biedroneczko, co do zdjęć to udostępnię, bo czemu by i nie... ale dopiero jak skończę mój strój cosplay'owy. A że jestem w fazie projektowania i zamawiania materiałów to trochę jeszcze czasu minie zanim moje zdjęcia się tu pojawią ;p
Easnadh, oj tam oj tam... |
|
|
Headless
for your entertainment
|
Wysłany: 05-08-2011, 11:23
|
|
|
Assin napisał/a: | 30 Seconds to Mars, Three Day Grace, Drowning Pool |
Trzy moje absolutnie najukochańsze, zagraniczne zespoły, już cię lubię!
Zdecydowanie ciekawa osoba, nie ma co : ). Witaj na forum ^^ |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-08-2011, 11:38
|
|
|
Assin napisał/a: | Biedroneczko, co do zdjęć to udostępnię, bo czemu by i nie |
Good, im szybciej tym lepiej, nie musi być cosplay. Włosy starczą |
|
|
Kirivia
Pani ciemności
|
Wysłany: 06-08-2011, 20:29
|
|
|
Witam wszystkich! Przeważnie używam nicku Kirivia, aczkolwiek bliżsi internetowi znajomi nazywają mnie po prostu Mika ^^ W tym roku skończę 15 lat. Większość czasu spędzam przy Anime lub przeróżnych grach RPG online, uwielbiam prowadzić/być graczem sesji anime ;p Co do Mangi zaczęłam czytać niedawno, i to niewiele no ale zawsze ^^ Lubię rysować i czytać, w szczególności fantastykę (nie rozumiem dlaczego niektórzy uważają że M&A i fantastyka się gryzą). Mam nadzieję miło spędzić na tym forum duużo czasu ;d |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
|
Wysłany: 06-08-2011, 20:42
|
|
|
Serwus Kirivia!
MiA i fantasy się absolutnie nie gryzą, dowodem na to są chociażby ogólnofantastyczne konwenty.
I tak, miłego postowania i ogólnie spędzonego na forum czasu! |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-08-2011, 20:45
|
|
|
M&A i fantastyka same w sobie się nie gryzą, natomiast fani potrafią - powiedzmy sobie szczerze, patrząc chociażby na konwenty, mangowcy i fantaści (z reguły) działają trochę inaczej, nic dziwnego, że czasem dochodzi do niesnasek. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Abon
|
Wysłany: 16-08-2011, 18:01
|
|
|
Witam!
W dzieciństwie oglądałem Dragon Ball'a na RTL7, ale po całej serii 'wyrosłem z bajek' i praktycznie przestałem korzystać telewizora. W okolicach grudnia 2007 znajomy wysłał mi link do odcinka Elfen Lied'a i od tamtej pory anime stało się jednym z moich hobby.
Profil wypełniłem, wiec partię 'o mnie' pominę dodając tylko
Będę starał się być grzeczny i nie rozrabiać za nadto.
Cheers! |
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 22-08-2011, 21:23
|
|
|
Skoro się zarejestrowałem, to by się wypadało przedstawić. A ja nie specjalnie to lubię, wiec może być nieco kulawo.
Może zacznę od tego:
Na imię mam Łukasz, co jest dość nieistotne, bo nikt poza rodziną go nie używa, wiek to niestety już 20 lat. Jestem po 1 roku studiów na SGGW. Kierunek biologia.
Znalazłem się tu dość przypadkowo. Większość forów z którymi jestem powiązany albo wyciągnęło nogi, albo utrzymuje się na poziomie 5 postów tygodniowo. A że dość dużo czasu spędzam przy moim starym kompie, który nie nadaje się absolutnie do niczego innego, niż przeglądanie internetu, to się trochę nudziłem. A na tym forum zauważyłem kogoś znajomego (ciekawe czy ta osoba mnie zauważy), więc pomyślałem, że nie zaszkodzi się zarejestrować.
Z zainteresowań poza tym oczywistym (A&M) mogę wymienić historię wojskowości i wszelkie wojny. Do tego dorzucić zainteresowanie bronią białą, historią Polski, militariami, współczesnym polem walki (zwłaszcza jednostki specjalne i szeroko rozumiana armia USA). Jestem aktywnym graczem ASG. Interesują mnie wszelkie aspekty survivalu. Dalej mogę wymienić fantastykę i RPG (obecnie D&D 3.5 najbardziej). Jestem też domorosłym specem od różnego rodzaju tortur, w czym ostatnio pomagają mi studia (do głowy by mi wcześniej nie przyszło jakie pomysły może podsunąć dokładniejsze poznanie anatomii). Uwielbiam przyrodę i na łonie natury czuję się najlepiej. Nie wymieniłem jeszcze wszystkiego za pewne, ale to będą te najważniejsze zainteresowania, które w pewien sposób mnie określają. W formie skondensowanej, bo jakbym chciał każde opisać, to by książka wyszła.
Starczy chyba tego paplania o sobie. I tak nie wiem, czy komuś się będzie chciało to czytać.
W każdym razie witam i liczę, że zabawię tu dłużej przyjemnie spędzając czas. |
Ostatnio zmieniony przez Luik dnia 22-08-2011, 23:30, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
|
Wysłany: 22-08-2011, 23:02
|
|
|
Luik napisał/a: | I tak nie wiem, czy komuś się będzie chciało to czytać. |
Ładnie piszesz.
Luik napisał/a: | Do tego dorzucić zainteresowanie bronią białą. |
Punkt dla Ciebie :D
Serwus. Forum rzeczywiście wykazuje jakąś formę aktywności. Miłej zabawy i postowania, wobec tego! |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-08-2011, 01:00
|
|
|
Naprawdę ładnie piszę? o.O |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|