Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2011, 14:56
|
|
|
Witamy nową duszę na forum :D I czy to jest Goniczy avek? |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-10-2011, 15:08
|
|
|
Witamy na forum! Też mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej.
Przy czym odmoderatorska uwaga: ruchome avatary są zakazane, dlatego prosiłaby o zmianę na nieruchomy. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Kanata
|
Wysłany: 01-10-2011, 15:19
|
|
|
Prośba została wykonana, a ja sobie przeczytam regulamin by gaf nie popełniać ;) |
|
|
|
|
|
Mooto
|
Wysłany: 16-10-2011, 13:56 Witajcie
|
|
|
No tak zapomniałam się przedstawic! Jak zwykle coś zapomnialam :D
Więc tak o:
Nazywam się Paulina, hmm.. mieszkam na dolnym śląsku
Interesuje się muzyką, uwielbiam ogladac anime i dramy i czytac mange.
Moje najlepsze to:
hi my sweetheart
Nana
Naruto
Elfen lied
Idt.. za dużo by pisac. :D |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-10-2011, 14:04
|
|
|
Zapomniałaś też przejrzeć podwieszone tematy! :) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
fuku
|
Wysłany: 22-10-2011, 13:47
|
|
|
Witam i zarazem pozdrawiam was moi forumowicze^^
Na imię mi Artur mam 22lata i mieszkamw Poznaniu, interesuję się anime i mangą. Ulubione tytułu(nie wszystkie) to: Clannad, Kanon, Hellsing, Death Note, Ef - a tale of memories i melodies, Asu no Yoichi, Bleach. Moje ulubione gatunki to ECCHI, komedia i romans(no co? po prostu lubię).
I bardzo w anime kocham meido a zwłaszcza z kocimi uszami.
Lubię sobie pograć w gry mmorpg. Zazwyczaj słucham j-rock, Yuki Kajiura, Kokia, Akiko Shikata, czasem posłucham sobie reggea .
To tyle jeszcze raz Was pozdrawiam^^ |
|
|
|
|
|
Kazumasa
|
Wysłany: 23-10-2011, 16:03
|
|
|
Kolejny użytkownik do was dołączył. Nazywam się Kuba, jestem z Wrocławia. Nadal jestem gówniarzem chodzącym do gimnazjum. Zrobiłem sobie tutaj konto ponieważ więcej śmiałości mam z przed ekranu niż twarzą w twarz. Lubię M&A, Sci-Fi, słuchać muzyki i zasadniczo nic więcej. |
|
|
|
|
|
Tirisfal
Książę Amberu
|
Wysłany: 24-10-2011, 23:56
|
|
|
Dobra wypadałoby się przedstawić, więc... Łukasz jestem <kłania się lekko>
Student Politechniki Wrocławskiej, a poza anime (nie mangą jestem niereformowalny i tylko oglądam, nie czytam) grywam w RPGi i czasem na kompie. So... well... Hey everyone. |
_________________ "Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to build bigger and better idiots. So far, the universe is winning."
- Rick Cook |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-10-2011, 16:45
|
|
|
Witam Nowości, życzę miłej zabawy oraz długiego pobytu. :) |
|
|
Pani House
|
Wysłany: 27-10-2011, 10:15
|
|
|
Paula wita, jestem z woj.lubelskiego, z miejscowości Biłgoraj :)
Może ktoś jest z moich okolic?
Ach, mam 23 lata, jestem fanką House MD, seriali ogólnie, uwielbiam rysować. Przyszła pani pedagog. |
|
|
|
|
|
OrangeJuice
|
Wysłany: 30-10-2011, 17:13
|
|
|
Siema tu Michał z okolic Warszawy.
Mam 21 lat, anime nałogowo oglądam od dwóch lat :)
Student informatyki ;p |
|
|
|
|
|
cycbrilu
woodstock fan
|
Wysłany: 03-11-2011, 23:46
|
|
|
siemano, imie jakub, wiek 21, student socjologii z naciskiem na rozwoj spoleczenstw informacyjnych.
co do tematyki forum, mang nie czytam, wystarcza mi ogladanie anime. preferuje lekkie komedie, ecchi, fantasy. fanserwis czy humor nizszego lotu (vide panty & stocking) mnie nie zraza. nie pogardze tez kazdym innym anime, ktore jest po prostu dobre, tematyka wtedy nie ma zbytniego znaczenia (chociazby ghost in the shell czy mahou shoujo madoka magica).
co do zainteresowan poza anime:
- spoleczenstwa informacyjne, to jak sie rozwijaja i jak powoli zaczynaja zanikac normalne relacje miedzyludzkie na rzecz tych wirtualnych
- muzyka, glownie polska, najlepiej z gitara (uliczny opryszek, los trabantos, blade loki, the analogs, ramzes & the hooligans, maanam), choc jesli wpadnie mi w ucho to moze byc i bez gitar (sidney polak, vavamuffin). skoro jestem przy muzyce to rowniez zachaczam o dwa festiwale z muzyka zwiazane, mozna mnie spotkac na przystanku woodstock i brzeszcze rock-reggae festiwal.
- kiedys world of warcraft, obecnie stagnacja w oczekiwaniu na diablo 3/ guild wars 2
- kupa innych pierdol jak 4chany, hejtery, mmochampiony czy inne okolointernetowe badziewia
duzo klne, duzo pije, duzo pale. kawal prostaka i lenia, fan czarnego humoru dowolnego kalibru. kilka z tych cech na czas przebywania na forum postaram sie ograniczyc. otwarty na odmienne od wlasnych poglady i opinie jak i na prowadzenie rozmow/sprzeczek na tematy wszelakie. |
|
|
|
|
|
lisen_
|
Wysłany: 09-11-2011, 15:56
|
|
|
Cześć wszystkim, mam na imię Sandra i jestem z okolic Warszawy, studiuję psychologię. Hm, hm, nigdy nie byłam za dobra w przedstawianiu się... xD Mangą/anime zaczęłam interesować się w liceum, choć częściej oglądam niż czytam.
Z innych zainteresowań to tenis, jazda konna, pisanie, ale to ostatnie jakby zaczęło trochę zanikać. ._.
To chyba tyle~ |
|
|
|
|
|
Clair deLune
|
Wysłany: 11-11-2011, 10:55
|
|
|
Autoprezentacja nie jest moją mocną stroną, więc napiszę tylko: cześć wszystkim. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-11-2011, 11:08
|
|
|
Wszedłem na zdjęcia. To wszystko mi mówi. Witam w naszych szeregach i częściej fotografuj. Również uwielbiam przyrodę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|