Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Amadeo
Samotny Wilk
|
Wysłany: 17-03-2012, 18:55
|
|
|
Cepelia to chyba dobrze co nie ? xD |
_________________ Gdzie ja mam sumienie ? Nie mam jestem jak nakręcana zabawka. |
|
|
|
|
Aino
|
Wysłany: 18-03-2012, 17:26
|
|
|
No to... cześć! :)
Mam na imię Ania, mieszkam i studiuję w Częstochowie. Zarejestrowałam się tu, ponieważ znów naszło mnie na oglądanie przeróżnych serii anime i przyszła nowa fala fascynacji. Kocham czytać (prawie wszystko) i słuchać muzyki (teraz głównie openingi i endingi z FMAB...). Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej :) |
|
|
|
|
|
Cepelia
|
Wysłany: 18-03-2012, 20:06
|
|
|
Cześć Aniu. Baw się dobrze i tchnij powiew świeżości w to forum.
@Amadeo, tak, bajecznie. XD |
|
|
|
|
|
Varmilion
Dołączył: 26 Mar 2012 Skąd: Skaczę po wymiarach, nigdzie na stałe ;P Status: offline
|
Wysłany: 26-03-2012, 14:30
|
|
|
Ohayo ;P
Jestem Mikołaj, mieszkam koło Poznania, chodzę do szkoły średniej. Kocham Japonię, mam zamiar się tam wyprowadzić. Moimi ulubionymi anime jest Bleach, Naruto Shipp. i Fairy Tail. Jest ich jeszcze trochę, ale to moja trójca ;P
Mam nadzieję że będę się z wami dobrze bawił. Pozdrawiam ;P |
_________________ Otaku nie ma krwi, Otaku ma chakrę!!! |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-03-2012, 16:33
|
|
|
Witaj Varmillionie (to literówka czy celowa zmiana;p?). Pomysł masz trochę drastyczny, mam nadzieję, że miłości do Japonii nie opierasz tylko na wiedzy z anime, ale też bardziej miarodajnych źródeł? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-03-2012, 16:44
|
|
|
O! Mikołaj... piękne imię. Witaj. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Varmilion
Dołączył: 26 Mar 2012 Skąd: Skaczę po wymiarach, nigdzie na stałe ;P Status: offline
|
Wysłany: 26-03-2012, 16:47
|
|
|
Dzięki ;P
Heh... Nie, w sumie myślę o Japoni poważnie, uczę się powoli języka, chce iść na japonistyke itp.
A jeśli chodzi o Varmiliona, to celowe... dzisiaj jak myślałem o nicku to samo przyszło... może dlatego że w sobotę oglądałem Fairy Tail ^^ nie chodziło mi o Slipknota |
_________________ Otaku nie ma krwi, Otaku ma chakrę!!! |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-03-2012, 22:02
|
|
|
Brzmi poważnie, witaj człowieku o fajnym imieniu :D
Have fun :D |
|
|
Ayana
Miszcz Yoda
|
Wysłany: 03-04-2012, 18:37
|
|
|
Emm...To może ja też się przedstawię.
Ohayoo,mój nick to Ayana,to moje naste forum, na którym jestem zarejestrowana.W realnym życiu mam na imię Zuzanna.Jak zapewne większość na tym forum również lubię mangę..Moje 3 ulubione anime to Naruto(Shippuuden), Uta no prince-sama i Hakuouki.No cóż.Nie wiem czy podawać wiek,bo raczej nie jest najpotrzebniejszy.Przyjaciele z for nazywają mnie "Miszczu Yoda". To chyba jak na razie tyle mym skromnym zdaniem. |
|
|
|
|
|
Lord87
|
Wysłany: 03-04-2012, 19:21
|
|
|
Welcome and may the Force be with you:)
Kobiet o wiek się nie pyta a skoro sama nie chcesz podać to nikt nie będzie nalegał ;P |
_________________ http://myanimelist.net/profile/Lord87
|
|
|
|
|
Riv3n
|
Wysłany: 03-04-2012, 19:51
|
|
|
Ayana napisał/a: | Emm...To może ja też się przedstawię.
Ohayoo,mój nick to Ayana,to moje naste forum, na którym jestem zarejestrowana.W realnym życiu mam na imię Zuzanna.Jak zapewne większość na tym forum również lubię mangę..Moje 3 ulubione anime to Naruto(Shippuuden), Uta no prince-sama i Hakuouki.No cóż.Nie wiem czy podawać wiek,bo raczej nie jest najpotrzebniejszy.Przyjaciele z for nazywają mnie "Miszczu Yoda". To chyba jak na razie tyle mym skromnym zdaniem. |
Ohayo Zuzia, ładne imię :) |
|
|
Belzenef
Uhuhuhuhu...
|
Wysłany: 05-04-2012, 11:08
|
|
|
Dobrze, w takim razie też się przywitam. Od niespełna dwóch lat jestem fanem M&A, jeżeli chodzi o muzykę to totalne bezguście, słucham naprawdę wszystkiego, lubię niektóre wiersze Osieckiej, literaturę ogólnie i tworzyć chaotyczne posty XD. Prawdziwe imię to Pola, pragnę tu zaznaczyć, że nie jest to skrót od Apolonia, bądź Paula, to imię, które mam wpisane w paszporcie. Mam nadzieję, że nie popełnię tutaj wielu błędów ( nie bywam często na forach ). Jeżeli coś gdzieś źle wstawię bądź napiszę głupotę, śmiało krytykować!!!
Edit:
Dopiszę, jeszcze, że jeżeli chodzi o profil na Tanuki, to tą idiotyczną nazwę użytkownika wymyśliłam jak byłam jakiś niespełna rok temu( wydawała mi się taka "kawaii" ). Błagam więc nie bierzcie mojego profilu na tamtej stronie pod uwagę!!! Inna sprawa, że odrazu po założeniu tam konta w ogóle nie mogłam wejść na profil ponieważ wpisywałam rzekomo złe hasło i w ten oto sposób ani razu nic na tej stronie nie zrobiłam ( mimo usilnego i wielokrotnego odzyskiwania hasła, dodam ).
Scaliłem Twoje posty i ładnie proszę, żebyś zapoznała się z przyciskiem "edytuj", bo duble są na tym forum niemile widziane. - Keii |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 05-04-2012, 11:34
|
|
|
Elixir-chan brzmi całkiem fajnie. Kjutnie, bo kjutnie, ale całkiem fajnie, tak baśniowo. Co nie zmienia faktu, że Belzenef jest absolutnie przefantastyczny - masz dobry gust.
Witaj na forum. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
the smilest-man
|
Wysłany: 09-04-2012, 13:05
|
|
|
Witajcie!Ja też jestem nowy.Mam nadzieję,że wszystkim innym nowym uda się odnaleść w tym forum. |
|
|
|
|
|
Belzenef
Uhuhuhuhu...
|
Wysłany: 10-04-2012, 09:42
|
|
|
Do Sasayaki: Dziękuje, za miły komentarz. Niewiele osób twierdzi, że mam dobry gust. :] |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|