Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-06-2006, 10:35
|
|
|
Sm00k, ja jednak dalej się łudzę, że my są inne drzewka... I na Boga nie straszcie nowych;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ario
space cowboy
|
Wysłany: 26-06-2006, 13:20
|
|
|
ekhem przyleciałem się przywitać, to chyba dobre miejsce?
trafiłem tu bo czas na dobre się zagłębic w M&A, a dobrze jest wiedzieć po co sięgnąć (aktualnie dopiero zaczynam zabawę z tą formą sztuki, mam za sobą GitS 1&2, mononoke, ninja scroll, Akire i grobowiec świetlików, a aktualnie Cowboy Bebopa męczę- już 16 odcinek, myśklę że dziś cała seria będzie łyknięta, a chce więcej !!!).
pozdrawiam |
_________________ "to nie jest zwykła ryba- to podwodny zapinacz" |
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 26-06-2006, 16:12
|
|
|
OHayo:)
jestem Marta, pochodzę... z dość ciemnej wsi, ja natomiast do ciemnych się nie zaliczam:P.
w sierpniu będę miała już 16 lat.
na Tanuki trafiłam z strony inuyasha-bible. interesuję się M&A (ależ ja jestem oryginalna), dobrymi książkami, pisaniem tektów. uwielbiam psy(nie ważne, jakie- rasowe, kundelki, wszystkie kocham:). lubię też j. angielski. (ale nie jestem kujonką:D).
co tu jeszcze napisać? no tak. pozdrawiam wszystkich forumowiczów:* |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2006, 20:04
|
|
|
<oftopu multiswiatowego część dalsza>
Irin, ja tylko tak... nie czuję pokrewieństwa ani z Punem ani z Zegiem, ani z Seri też nie. To tylko zobrazowanie ich wieku było :P |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-06-2006, 20:14
|
|
|
Witajcie .o/ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-06-2006, 20:24
|
|
|
GoNik napisał/a: | <oftopu multiswiatowego część dalsza> |
Możecie zrezygnować z tego tematu i nie straszyć młodych? Oraz - co ważniejsze - nie straszyć mnie? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-06-2006, 20:26
|
|
|
<offtop multiświatowy, mam nadzieję część ostatnia>
Wiem, napisałam ci jakby wyglądała sytuacja, gdybyś pisała to w sensie bardziej hmm... rodzinnym. Tzn jakby to było, gdyby tak było :P
<rozgląda się czy nikt nie próbuje robić na nią zamachu za offtop>
Witam również i raz jeszcze...
Martita, to ty jesteś autorką "Źle zapowiadającej się przyszłości"? |
|
|
|
|
|
Szarodziej
adept magii
Dołączył: 06 Lip 2006 Skąd: wieża z kości słoniowej Status: offline
|
Wysłany: 07-07-2006, 06:12 Cześć jestem tu nowy...
|
|
|
Witam wszystkich! Jestem praktycznie świeżo po rejestracji. Dołączyłem do Was, bo wydaliście się mi jacyś tacy (trudno to ująć) najbardziej otwarci na nowych członków. Większość innych forów stanowiła zamkniętą społeczność, w której nowy czułby się obco, a Wy nie. Uff, no dobra, dosyć tych komplementów. Pozdrawiam |
_________________ "Errare humanum est, in errore perservare stultum"
Yeah! Dorobiłem się Avka! |
|
|
|
|
akaryuu
|
Wysłany: 07-07-2006, 06:26
|
|
|
Szarodziej napisał/a: | Większość innych forów stanowiła zamkniętą społeczność, w której nowy czułby się obco |
Jesli masz na mysli forum fantasyworldu, to rzeczywiście zniechęcili mnie do odwiedzania po 3 postach...
Na forum multoworldu były zgrzyy, ale udało mi się przetrwać, Przecież to jedna rodzina :] |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 07-07-2006, 07:05
|
|
|
Witam - pozwoliłam sobie temat przekleić. Co do forum, to niestety (na szczęście?) jak każde starsze forum dysponuje ono grupą użytkowników silnie i hermetycznie zgranych, ale oni w większości przypadków wyżywają w dyskusjach się na ircu. Ale jest też całkiem sporo "świeżej krwi" i w zasadzie chyba wszystko działa tu w miarę z sensem. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 07-07-2006, 15:33
|
|
|
irin napisał/a: | Witam również i raz jeszcze...
Martita, to ty jesteś autorką "Źle zapowiadającej się przyszłości"? |
tak. próbowałam się zarejstrować(arabisz-inglisz, tak to się pisze?) pod nickiem "Martha" ale się nie udało, czyżby ktoś mi podkradł nick? oj, nieładnie, moje imię jest takie piekne!! |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
lukim
Dołączył: 17 Lip 2006 Skąd: Nowy Tomyśl/Poznań Status: offline
|
Wysłany: 17-07-2006, 18:31
|
|
|
aVe... długo się zastanawiałem na wyborem dobrego forum... phi najlepszego forum żeby się doń przyłączyć , no i padło na tanuki ^^ kiedyś dużo udzielałem się na forum senpuu.net czy jak to tam było... nie pamiętam Naruto już dawno odstawiłem ze wzlgędów oczywistych -_-' ... moja ulubiona seria? hmm Love Hina od której się całe to szaleństwo zaczęło (pomijając DB, slayersów których oglądałem nieświadomy co to jest anime) , bądź School Rumble , który jest poprostu miodzio :) To tyle cya Mam nadzieje , że miło się będzie prowadzić konwersacje z Wami :) |
_________________ ...internet nie zapomina... |
|
|
|
|
xan
Siakis taki jom.
|
Wysłany: 25-07-2006, 11:57
|
|
|
A żeby nie wyjść na buca na samym początku to się przywitam.
Dzień doby.
Co by o sobie, mam 21 lat, mieszkam w najbrudniejszym mieście europy, czyli Warszawie, studiuje, a co studiuje to się nie przyznam. A&M interesuje się już od … ho, ho 4-5 lat. To już jako taki staż jest. Poza Anime, czym się zajmuje ,… no to tak, Czytam ksiązki Fantazy i inne także, najczęściej moich profesorów, szaleńców. Trenuje Kendo, jeżdżę na rowerze „kiedy rower cały” … pyzatym to się obijam i staram się nie robić nic.
No to witam, jeszcze raz. |
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-07-2006, 11:00
|
|
|
Witam nowych ^^
Mam nadzieję że będziecie pisać duuużo postów ^^ |
|
|
Kanzen
Heaven's Sword
|
Wysłany: 30-07-2006, 09:15
|
|
|
Skoro sie zarejestrowalem to i wpyada sie przywitac chodz osobiscie zawsze bylem sceptycznie nastawiony do uczesnictwa na forum wiec jestem z Opola (okropne miasto) mam 20 lat i udaje ze studiuje co nie wyszlo mi na dobre bo mam same poprawki na wrzesien ogolnie A&M interesuje sie tak naprawde dopiero od 2 lat i musze przyznac ze to i tak dobrze bo mam sklonnosci do zmieniania zainteresowan wraz z pogoda trenowalem pilke nozna (nawet 4 lata) pilke reczne karate kendo le parkour i tak na okolo szukajac czegos co mnie bardziej wciagnie |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|