Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Tsukuru
Tsukuru
|
Wysłany: 10-07-2014, 00:36
|
|
|
Ohayo!
W Internecie (co widać) funkcjonuję najczęściej po nickiem Tsukuru, który to pochodzi od głównego bohatera mojej najukochańszej książki Murakamiego. <3 Jeśli chodzi o samo Anime, to interesuję się tym zagadnieniem od roku, ale fan ze mnie tak naprawdę żaden (z częstotliwością jedna seria TV miesięcznie, w międzyczasie może jakiś film :]). To co najbardziej mnie absorbuje to muzyka z tychże animacji, a muzyka ta zazwyczaj jest naprawdę piękna (Maeda Jun <3)... i w sumie to mi zabiera najwięcej czasu. :] Moimi ulubionymi Anime jak do tej pory są True Tears (bo to pierwsze, które naprawdę mnie urzekło i zachęciło do drążenia tematu) i Clannad (które spowodowało, iż miłością szczerą obdarzyłem Key XD).
O sobie mogę powiedzieć, iż liczę 17 wiosen, mieszkam sobie na Śląsku i chodzę do LO na profil dziennikarski. I uczę się bardzo mocno angielskiego, żeby dostać się na wymarzoną japonistykę na UJ. :)
Dziękuję i mam nadzieję, że zostanę na dłużej i zgłębię tutaj "tajniki mocy". :) |
_________________ Pozdrawiam! |
|
|
|
|
bydgoszczanin
|
Wysłany: 20-08-2014, 17:27 Powitanie
|
|
|
Witajcie. Jestem Piotr i pochodzę z Bydgoszczy. Moje zainteresowania to jak się domyślacie anime, manga (choć miałem z nią "minimalną" styczność), muzyka (zarówno ta z Kraju Kwitnącej Wiśni jak i ta bardziej "typowa") i śpiew.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
I jeszcze jedno - wiem, że wyświetlana jest informacja, że dołączyłem dość dawno, ale niestety miałem przykry wypadek i dopiero teraz mogłem się przyłączyć.
Scalono do właściwego tematu. Tren |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-08-2014, 08:23
|
|
|
Sprawdzam czy tęsknicie:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Smoq
|
Wysłany: 10-11-2014, 07:01
|
|
|
Witam was, moi drodzy.
Jak ktoś będzie się chciał czegoś o mnie dowiedzieć, to pewnie się dowie... a większości z was i tak się do niczego to nie przyda, więc może daruję sobie "przedstawianie się" :P.
Poznacie ich po czynach, nie po słowach (chociaż tutaj nie do końca ma zastosowanie, bo tylko słowa widzieć będziecie :D) - taka mała wariacja pewnego znanego cytatu :D.
Liczę na miła i sympatyczną dyskusję na różne tematy :). |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-11-2014, 21:58
|
|
|
Witaj na forum Smoqu. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-11-2014, 22:08
|
|
|
O borze szumiący, to nie jest kolejne konto dziadka lisa. Szok i niedowierzanie!
Witaj! |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Hanako
|
Wysłany: 25-11-2014, 18:07
|
|
|
Konnichiwa! Jestem tutaj nowa, a na imię mi Ania:) Mieszkam w Poznaniu i mam 19 lat:) Uwielbiam chyba wszystko co japońskie;p a najbardziej anime, dramy i filmy:) No i oczywiście język japoński! Pozdrawiam wszystkich :3 |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-11-2014, 18:14
|
|
|
Witej! Miłego poszczenia na forum. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Kasuga
Zwiadowca
|
Wysłany: 29-11-2014, 16:35 WItam :)
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie, dopiero to konto więc witam się ze wszystkimi bardzo serdecznie :)) Mam na imię Oliwia, ale można mi mówić Kasuga :D Mieszkam w okolicach poznania :) Ogólnie moje zainteresowania to anime i manga, ale kocham też muzykę, gram na gitarze i czytam duużooo książek :)) Moje ulubione anime to Shingeki no kyojin.
Jakby ktoś chciał popisać to bardzo chętnie :)
Scalono do właściwego tematu. Tren |
|
|
|
|
|
Tsukiaisuishou
|
Wysłany: 03-12-2014, 19:52
|
|
|
Cześć wszystkim! ^_^
Nazywam się Klaudia, mam 19 lat, studiuję w Toruniu. Generalnie interesuje mnie bardziej Japonia jako taka, zwłaszcza język, muzyka i street fashion, anime oglądam raczej od czasu do czasu.
Miło was poznać, mam nadzieję, że odnajdę się na tym forum! :) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-12-2014, 00:53
|
|
|
Witaj na forum! Życzę udanego spędzenia z nami czasu. :D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Clumsy
|
Wysłany: 05-01-2015, 11:40
|
|
|
Hej. Jestem Gosia. Mieszkam w Warszawie. M&A interesuję się od niedawna. Oprócz tego gram w koszykówkę i na gitarze:)
Witam wszystkich. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 05-01-2015, 23:29
|
|
|
Witaj~ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
xSanae
|
Wysłany: 17-01-2015, 22:09
|
|
|
Hej.
Jestem Ania , mam 20 lat.
Lubię m&a,rysowanie,książki,długie rozmowy w zimowe wieczory,Japonię i takie tam inne ♡. |
|
|
|
|
|
Hanako
|
Wysłany: 20-01-2015, 17:58
|
|
|
Witaj Aniu:) miłego pobytu na forum życzę:) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|