Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 17-01-2007, 20:31
|
|
|
Witaj asthmatickitty xD
Skrzypce... lubię słuchać jak ktoś gra na skrzypcach... bardzo przyjemne doznanie i respect dla osób, które potrafią się obchodzić z tym instrumentem ;)
Btw. Czy chcesz czy nie chcesz... to i tak zostaniesz tu na baaaardzooo dłuuugoooo ]:-> |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-01-2007, 21:25
|
|
|
Ooo, legniczanka! <macha do rodaczki na powitanie> A jaka umuzykalniona... Hmm, na pewno zostaniesz tu na długo, to wciąga :> |
|
|
|
|
|
Col. Frost
Samotny Wojownik
|
Wysłany: 17-01-2007, 22:15
|
|
|
Siema jestem nowy. Krótko o sobie: interesuję się sportem, komputeryzacją, historią i oczywiście ANIME. Pierwsze anime obejrzałem coś koło 3-4 roku życia (Kapitan Tsubasa), a na poważnie zacząłem oglądać ponad pół roku temu (Love Hina). czyli możnaby rzec taki juniorek jestem. |
|
|
|
|
|
voyager
I'm a men of the NERV
|
Wysłany: 24-01-2007, 20:22
|
|
|
joł! na forum istnieje od całego chyba miesiąca, no może 3 tygodnie. Interesuje się internetem i motoryzacją, i to chyba oczywiste manga i anime, chociaż bardziej to drugie. Pierwsze anime Yattaman, Kapitan Jastrząb( polonia 1 ehh), to chyba jak z 7 lat miałem, chociaz juz nei pamiętam, potem do 2006 roku spokój z anime, ale kiedyś zobaczyłem amv z Inuyashy i postanowiłem to zobaczyc , a potem to juz poszło Love Hina, Maburaho, Noir, Mohoromatic, OMG, Air, itd:P |
|
|
|
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 24-01-2007, 21:54
|
|
|
Cóż będę mówić, nikt nie pozna mnie, póki co zowią mnie "Pakyk" nie mylić z patyk. Młodsza moja siostra, co liczy sobie z wiosny dwie, tak mnie przezwała. Ulubione anime, "Neon Genesis Evagelion". Ulubiona manga "Battle Angel Alita" Jam trochę zakręcony na punkcie rzeczy różnych, w szczególności zabawnych pieśni oraz piosenek, a czasem nawet wierszo pisaniem. Motto życiowe? "Natura daje życie i ona je odbiera" Z religią jaką wyznaję spokój już sobie dam. |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
Alien
I'm Not Good Enough
Dołączył: 28 Sty 2007 Skąd: ja mam to wiedzieć? Status: offline
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:23 Alien
|
|
|
To ja się przedstawie
Imię:
Darek
Nazwisko:
Wojtkowski
Urodzony( jakby ktoś chciałby dać mi prezent albo cuś)
14.03.1993
Miasto jakby kto chciał wpaść:
Białogard
Co lubię????
Lubię jeść, spać, jeździć na desce, Słuchać MuzY(Metal, Rock), Anime, rysować i lubię oczywiście pewne osoby....
Nie chce mi się wymieniać...
Czego nie lubię????
Uczyć się (jak każdy chyba), Podlizuchów, Nieszczerych
A no i jeszcze zapraszam na moje forum:
www.skfight.yoyo.pl
I to chyba wszystko.... Cuś jeszcze???? Jak tak to pytać... |
_________________ http://img253.imageshack.us/img253/7706/asdsdwf5.jpg |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:31
|
|
|
Witam, witam. Mam nadzieję, ze spodoba ci się wśród jenotów.
<kiwa głową i udaje, że wygląda mądrze> |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Flesh
|
Wysłany: 29-01-2007, 18:46
|
|
|
A więc którko o mnie, hmhm. Szczerze nie wiem po co imie podawać skoro i tak po nicku sie do siebie zwracamy a i tak go nie zapamiętacie :P Ale niech bedzie:
Imie: Krzysztof
Zainteresowania: Sporty walki i Anime
Anime: ogólnie każdego rodzaju z małymi wyjątkami które stanowią anime o robotach typu Gundam itp. Jakoś nie moge sie do nich przekonać :) |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-01-2007, 16:27
|
|
|
Flesh mi sie podoba :D
Momo? zdecydowalas sie na Anty WIP ?? :P ( sorry za pytanie lekko z @ffa ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-01-2007, 16:40
|
|
|
Witamy i życzymy dobrej zabawy. :)
Jednakowoż co do avka flashowego, to prosiłabym o zmianę na nieflashowy, dla dobrego samopoczucia tych, których rozpraszają ruszające się obrazki i odciągają od treści posta, takoż dla tych, którzy mają słabszy internet i np. pod koniec miesiąca jadą na prędkości modemowej w Neostradzie. |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 30-01-2007, 16:51
|
|
|
Flesh: witam, imię postaram się zapamiętać, ale niczego nie gwarantuję. Życzę ci, żeby to forum przypadło ci do gustu tak jak i mnie.
Lila: cioteczko, jakoś ostatnio bardziej myślałam o WIPie niż o Anty... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-01-2007, 20:27
|
|
|
@ff: Zdradzasz rodzine ??
IKa ==>> w sumie racja... a taki jest ladny ten jego avatarek :( Ale jednak powinien zmienic, na mniej ruchomy... ( wiem z doswiadczenia ( patrz moja galeria avatarow ) ze ruchome avatary spotykaja sie z klopocikami na tym forum... wiem, ze sa fajne, lecz nie wszystko co fajne, jest dozwolone )
"Flesz" - zostaje poproszony o zmiane avatara... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-02-2007, 11:44
|
|
|
Witam wszytkich tanuczkożerców:)
Spróbuje coś o sobie krótko napisać, więc mieszkam w gdynii, studiuje zarządzanie i marketing. Interesuje się sportem( piłka nożna i siatkówka), paranauką, dinozaurami, historią. Bardzo lubie czytać książki z gatunku fantastyki, a czasem coś innego. W przypadku muzyki jestem strasznie zakręcony, co w chwile słucham co innego. W sprawie anime to od pół roku panuje u mnie trzecia dynastia zwana przeze mnie Love Hina, bo od tego się zaczęło dalsze penetrowanie tego właśnie świata, które trwa do dziś:). |
|
|
|
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-02-2007, 20:32 Czy ktoś mnie zaakceptuje?
|
|
|
Cześć. Jestem całkiem nowa na tym forum i chciałabym się ekhm, przedstawić innym użytkownikom.
Tak więc jestem z Łodzi, moje hobby to m&a, ale także ogólnie japonistyka oraz cywilizacje starożytne, a także Wszystko, Co Zdewiowane, Dziwaczne Lub W Jakikolwiek Inny Sposób Nienormalne. Jestem nieśmiała, miła i mam kompleksy na początku, ale jak mnie poznacie to będziecie wiedzieli, że nie warto było. Mam paskudny charakter i dlatego nikt mnie nie kocha! |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-02-2007, 20:42
|
|
|
Witamy na forum i życzymy dobrej zabawy w klubie ludzi pozytywnie zakręconych.
Post powitalny został scalony do tego tematu, ponieważ tu jest miejsce na powitania.
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|