Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 22-04-2007, 07:37
|
|
|
Ja również witam wszystkie "świeżynki", jako że jeszcze nie tak dawno się do nich zaliczałam ~_^ Życzę miłego postowania <big kiss 4 U all>. |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2007, 09:34
|
|
|
A to ja też witam te nowe duszyczki ♥ bądzie długo, piszcie wiele*mądrych postów*, dajcie przykład i bawcie się dobrze ^^ |
|
|
|
|
|
Mikori
hmm nie wim co napisać.
|
Wysłany: 23-04-2007, 14:40
|
|
|
Ok jestem Kasia mam 16 (prawie) lat. Jestem z Elbląga, gg : zapomniałam hasła musze se nowe konto założyć, skype: Kasia.k31, chodze do 3 klasy gimnazjum nr 2 w Elblągu. Urodziłam sie 13 września. |
_________________ hmm |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 15:47
|
|
|
Witam nową radosną duszczkę która do nas zawitała ♥ bądź, pisz i dobrze się baw ^^ |
|
|
|
|
|
Juri
|
Wysłany: 23-04-2007, 16:00
|
|
|
Również witam wszystkich^^ Wcześniej żerowałam na tej stronce czytując od czasu do czasu recenzje, teraz postanowiłam się zalogować. Lepiej nic nie będę o sobie pisać, bo jeszcze odstraszę kogoś;) To idę trochę 'ogarnąć' te forum i coś napisać.
Pozdrawiam! |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
Hio-chan
Gyuunyuu
|
Wysłany: 23-04-2007, 16:13
|
|
|
No wypadało by się przedstawić ;)
NO to lecimy. Nazywam się Kasper (przez S :)) jestem z Gdańska. Numer GG na dole chyba dobrze widac (2965316 ;P). Urodziłem się 15 wrzesnia tak jak Kakashi (^^). Znam tu tylko 2 osoby, a mianowicie Unor'a i Avalie. Nie mam pomysłu co tu jeszcze napisac ^^
Mikori---> zapomniałas hasła na GG to możesz cobie ściagnąć np. Gadu-Reader (prosty w obsłudze) ;P
Midori---> Według mnie Ania to ładne imie z nim mam dobre wspomnienia ;P |
_________________ "Kimi ga yo wa Chiyo ni
Yachiyo ni Sazare ishi no
Iwao to narite Koke no musu made"
Ostatnio zmieniony przez Hio-chan dnia 23-04-2007, 16:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 23-04-2007, 16:14
|
|
|
Witam witam mam nadzieję że wszyscy zostaniecie z nami jak najdłużej ;] |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 16:48
|
|
|
Hio-chan...Boże jak ja Cię dawno nie widziałam <żuca się na szyje> jak tu zawędrowałeś?
Ale oczywiście miło Cię widzieć ♥ i skąd wiesz, że ja to ja? >czyżby Mor się wygadał?< |
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-04-2007, 18:56
|
|
|
Hio... no mnie to już nikt nie pamięta <chowa się w kąt>... czyli Athi poszła w zapomnienie...
Avalia... Tenshi?! o.O |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 19:42
|
|
|
Athi! Boże.....za dużo szczęście jak na jeden dzień *łezka wzruszenia*...
Midori napisał/a: | Avalia... Tenshi?! o.O |
A no Tenshi, Juziji, Omen, Nikora, Teela, Kyoto, toż to ja dużo nicków dawno miałam ;)
Hio-chan napisał/a: | 2 osoby, a mianowicie Unor'a i Avalie |
A Riku to co? Sephira nie poznajesz? No i jak powyżej widac jeszcze jest Athi ♥
Teraz jeszcze Anne, Epen i Tayara tu sprowadzić *na wielkich panów adminów chyba nie ma co liczyć* |
|
|
|
|
|
Hio-chan
Gyuunyuu
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:42
|
|
|
Midori napisał/a: | Hio... no mnie to już nikt nie pamięta <chowa się w kąt>... czyli Athi poszła w zapomnienie...
Avalia... Tenshi?! o.O |
Ja cię pamiętam o to sie nie martw słoneczko ;D *Tylko jak tu poznac bo zupełnie innych nickach ;P*
Cytat: | A Riku to co? Sephira nie poznajesz? No i jak powyżej widac jeszcze jest Athi ♥
Teraz jeszcze Anne, Epen i Tayara tu sprowadzić *na wielkich panów adminów chyba nie ma co liczyć* |
Wiesz tylko twój nick (po podpisie rozpoznałem ^^ i randze) i morga znałem na tym forum jak byś mi mogła powiedziec nicki znanych mi osób to był bym wdzięczny ^^. Co do Tayar'a to pewnie uda mi się go nakłonic aby tu przyszedł (chyba jeden z niewielu z którymi jeszcze jakis kontakt utrzymuje, bo oprócz niego to juz tylko Mertis), z Anna to już inna beczka ale jak ty ja jeszcze nakłonisz to może przyjdzie (nie wazne że pamięta mnie jako zbola ^^" [nie jako jedyna ;D]). Epen ja tu chyba nic nie pomoge ;) |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:47
|
|
|
Hio-chan napisał/a: | Wiesz tylko twój nick (po podpisie rozpoznałem ^^ i randze) i morga znałem na tym forum jak byś mi mogła powiedziec nicki znanych mi osób to był bym wdzięczny ^^. Co do Tayar'a to pewnie uda mi się go nakłonic aby tu przyszedł (chyba jeden z niewielu z którymi jeszcze jakis kontakt utrzymuje, bo oprócz niego to juz tylko Mertis), z Anna to już inna beczka ale jak ty ja jeszcze nakłonisz to może przyjdzie (nie wazne że pamięta mnie jako zbola ^^" [nie jako jedyna ;D]). Epen ja tu chyba nic nie pomoge ;) |
Tayar powiedział, ze po egzaminach się zarejestruje, Mertisa, mozesz tu ściągnąć ^^
Ja mam kontakt z Anną a z Epen to przez cpw się skontaktuje.
A z tymi nickami, to Unora znasz, już wiesz, gdzie szukać Athi, Riku to Sephir no i ja, więdzej osób z old ST/ST ani cpw nie widziałam. |
|
|
|
|
|
Hio-chan
Gyuunyuu
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:57
|
|
|
Juziji^^ napisał/a: | Tayar powiedział, ze po egzaminach się zarejestruje, Mertisa, mozesz tu ściągnąć ^^
Ja mam kontakt z Anną a z Epen to przez cpw się skontaktuje.
A z tymi nickami, to Unora znasz, już wiesz, gdzie szukać Athi, Riku to Sephir no i ja, więdzej osób z old ST/ST ani cpw nie widziałam. |
O to Tayar juz załatwiony, z Anną też mam jakis kontakt, spróbuje Mertisa ,a on może z 2 lub więcej osób zaciągnie ale tego nie jestem pewien :), Epen dawno na CPW nie było z nią to nigdy nawet na GG nie rozmawiałem choc mam w kontaktach ^^ i z osób Old ST to już chyba wszyscy któz mogą przyjść, jeszcze moze ktoś mi na myśl przyjdzie i spróbuję go zaciągnąć |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:10
|
|
|
No proszę, to widzę że jakaś całkiem zgrana paczka do nas trafiła.
Fajnie ^__^
Witajcie i bawcie się dobrze. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:13
|
|
|
A no Shamantemple wita ^^ A już planujemy *teraz na gg aby zaduzego bałaganu tu nie robić* kogo jeszcze tu sprowadzić aby było jeszcze bardzije miło ♥ |
|
|
|
|
|
|