Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2007, 15:47
|
|
|
Witam nowych użytkowników i życzę miłej zabawy w granicach regulaminu i jak najmniejszej liczby wizyt moderatorów w postach/profilu/goniących z młotkiem w koszmarach
:P |
|
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 30-04-2007, 18:48
|
|
|
Witam wszystkich, których nie zdążyłem wcześniej przywitać. Piwo dla wszystkich (a dla abstynentów soczek pomarańczowy)! |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-04-2007, 18:52
|
|
|
Zaczełam zapominac, że mam męża :D
A nie tylko soczek dla abstynentów soczek i ja poprosze jabłkowy...
*nie mniej toast za wszytskich nowych* :* |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-04-2007, 23:46
|
|
|
IKa napisał/a: | Post z "Ohayo..." został usunięty jako spam.
... Są tematy, w których "spam" jest tolerowany, byle tylko nie przekraczał rozsądnych granic. Ohayo to właśnie jeden z takich tematów, dlatego takie posty, jakie piszą inni użytkownicy są tam dopuszczalne...
IKa |
Wiec witam wszytkich jeszcze nie przywitanych, jutro sie tez upewnie, ze dzoszla nowa osoba, pojutrze... po po jutrze... po po po...
Lila... Nie prowokuj. Są rozsądne ilości postów i przekraczające granice spamu. Zastanów sie, po której stronie chcesz być?
... A początek i koniec PMki się ucięło przypadkiem... ciekawe.
IKa
|
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
zelda
|
Wysłany: 01-05-2007, 21:37
|
|
|
Konnichiwa wszystkim!;)
Właściwie to na forum trafiłam całkiem przypadkowo,niby zwykłe literki wpisane w zwyczajne google a już mi sie tu spodobało ^^ Mam nadzieje,że moja przygoda tutaj potrwa długo. Więcej nie pisze,bom wstydliwa niewiasta xdxd |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 01-05-2007, 22:01
|
|
|
Wiiitam sedecznie:3!
O, takie twoje szczęście, że cię wita osoba nie do końca tego...
W każdym razie postów cud miód z malinami, dużo forumowych znajomych i dobrych stosunków z naszą drogą moderacją_^_.
...puchuu... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 02-05-2007, 11:26
|
|
|
Witam serdecznie zelda ;) baw się tu dobrze |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 02-05-2007, 11:35
|
|
|
zelda napisał/a: | Właściwie to na forum trafiłam całkiem przypadkowo,niby zwykłe literki wpisane w zwyczajne google a już mi sie tu spodobało ^^ |
Trafilas tu jak ja :D wpisalam w google Anime Forum + PL :D i mi tu sie weszlo :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Zetsubou Billy
Psychopata
|
Wysłany: 02-05-2007, 12:55
|
|
|
yo zelda ;p mam nadzieje ze ci sie tu spodoba.... |
_________________ Your death is my victory.
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 14:04
|
|
|
Siemano mam na imie Mariusz <hahaha> ale mnie rodzice skrzywdzili tym imieniem xD mam obecnie 17 lat 28 lipca koncze 18 :P mieszkam we Wsi Zwanej ZAMOSC powinienem teraz uczeszczac do 2 klasy liceum ale coz niechodze do szkoly a to przez to iz dwa razy nie zdalem i juz mi sie niechce chodzic ;P ale dla tych bardziej troskliwych To pisze ze mam Juz plan zdac mature eksternistycznie xD moje zainteresowania to :
- Sztuki Walki szczegolnie Tekwon-do ta sztuke walki sam Uprawiam ^^
- Pilka Nozna kocham ten sport ale z wielu powodow juz niegram w pilke :P moja ulubiona druzyna jest JUVENTUS TURYN ^^ a druga jest oczywiscie druzyna z mojego Rodzinnego miasta HETMAN ZAMOSC z reprezentacji narodowych kibicuje Wlochom ^^ kocham Wlochy xD kozacki kraj ;P no i polsce do puki nie zaczyna przegrywac xD
- Rap/Hip Hop z tej dziedziny uwielbiam stary rap polski jak i amerykanski ale przewaznie lubie amerykanska scene muzyczna do moich ulubionych Zespolow i wykonawcow Hip Hopowych zaliczam :
Cypress Hill,2 Pac,Snoop Dogg,Dr Dre,Notorious,Eazy-E,Gang Starr,Mobb Deep,Wu Tang,The Game,Ice Cube,Psycho Realm,Big Pun,D12,Bloods,Crips,Afu-ra,De La Soul,Xzibit,Coolio,Lords of the Underground,NAS,DMX,Busta Rhymes i duzo innych xD
Z polskiej sceny to Molesta Ewenement,Hemp Gru,Peja,WSP,WNB,Zipera,WWO,PIH,KASTA,Kaliber 44,Paktofonika,Plomien 81,Fenomen,Tede i duzo innych xD
- Interesuje sie jeszcze Gangami w Stanach i nielicznymi gangami po za stanami Interesuje sie tez wszelka Historia roznych Mafii ^^ i mafiozow XD
Pozatym to
- Imprezy Lubie sie nastukac znalesc na wyrzynie xD Wszystko co najlepsze xD
- Dziewczyny , Kobiety ;P kocham plec (Nieiwem czy ta plec dobrze napisalem xD ) Piekna xD bez kobiet niemialbym po co zyc xD Kocham was :*:*:* A szczegolnie moja Pieknosc ^^ milosc to cudowne uczucie xD
- Gry Komputerowe ( Gram w nie z nudy i by pogadac se z ludzmi xD ) Z tego najbardziej lubie Bijatyki z tematyka Dragon Ball xD klasyka taka ja seria Mugen i Budokai lubie gry FPP , RPG , Strategiczne Sportowe A za najlepsza gre uwazam San Andreas
- Anime OoOo Tu to kroluje jedno Anime Dragon Ball i wszystkie servie xD Najlepsza Seria to Z anime ktore mi sie jeszcze odobaja to : Rycerze Zodiaku , Pokemony xD , hmm Bylo takie anime z Takimi wielkimi robotami Gandamy je nazywali ale niepamietam jak sie anime nazywalo xD ale wszystkie odcinki obejzalem xD Hellsing i cos jescze ale niepamietam xD
- Motoryzacja mam bzika na bunkcie jednego typow samochodow xD a jaki to zapytacie ;> a ja odpowiadam Lowrider najlepsze samochody swiata xD jedno z moich marzen dotycz Lowriderow xD
Niepamietam jeszcze czym tak bardzo sie interesuje xD Mam duzo zainteresowan ale to tak malo sie nimi zajmuje xD
A zeczy ktorych nie nawidze to :
-FRAJERSTWO
-PSOW
-Falszywych LUdzI
-Typowych KsiezNiczeK
-Pedalow
-Leszczy
-LamUsow
-Rasistow
I cos jeszcze ale niepamietam xD |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 02-05-2007, 14:11
|
|
|
< az mi sie w glowie zakrecilo... > Waldi, mowiac, przedstaw sie, nie mialam na mysli calego wypracowania _-_ "
Ale milo cie wiedziec :* |
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 02-05-2007, 14:13
|
|
|
NO tylko dla ciebie Zaczelem pisac na tym forum xD:* to jak juz cos robie dla ciebie to musi byc pozadnie xD |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 02-05-2007, 15:28
|
|
|
Taekwon-do?! o.O Haha też uprawiam tą sztukę walki :) Witam, witam B-Real ^^ |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|