Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-05-2007, 18:10
|
|
|
wiluS napisał/a: | wiluS(irytuje mnie gdy ktoś pisze "w" w moim nicku z dużej litery, psuje to moje wrażenie estetyczne:) |
Nie, żebym się czepiał, ale nick na Twoim avatarze na pierwszy rzut oka wydaje się być napisany właśnie wielką literą ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
wiluS
akka\Semper fidelis
|
Wysłany: 03-05-2007, 18:22
|
|
|
Keii napisał/a: | wiluS napisał/a: | wiluS(irytuje mnie gdy ktoś pisze "w" w moim nicku z dużej litery, psuje to moje wrażenie estetyczne:) |
Nie, żebym się czepiał, ale nick na Twoim avatarze na pierwszy rzut oka wydaje się być napisany właśnie wielką literą ;) |
Widoczie sam się irytuje... |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-05-2007, 18:38
|
|
|
Dawno tu nie zaglądałam, widzę że przybyło forumowiczów, witam wszystkich serdecznie, życzę miłej zabawy w doborowym towarzystwie, piszcie dużo i zostańcie na Forum jak najdłużej :) |
|
|
zelda
|
Wysłany: 03-05-2007, 19:35
|
|
|
Keii napisał/a: | wiluS napisał/a: | wiluS(irytuje mnie gdy ktoś pisze "w" w moim nicku z dużej litery, psuje to moje wrażenie estetyczne:) |
xdxd właśnie to samo miałam napisac,ale mnie ubiegłes;) |
_________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない
you can't cure stupidity |
|
|
|
|
wiluS
akka\Semper fidelis
|
Wysłany: 04-05-2007, 01:06
|
|
|
Powiem tak, pisząc ktoś mam na myśli wszystkich oprócz mnie samego xD
Tak naprawdę czcionka i tło robi swoje. Avatara(właśnie tego) używam od baaardzo dawna, praktycznie wszędzie. I ja i ludzie się do niego przyzwyczaili. W końcu ma jak domowa robota. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-05-2007, 00:15
|
|
|
No to witam wszystkich :D Człowiek na parę dni wyjeżdża, a tu tyle nowości na forum! Żeście spamerzy mi zafundowali 1126 postów nieprzeczytanych xD
Swoją drogą to jak tu co nieco poczytałem, to prawie z krzesła spadłem. Chyba mi się to i owo przywidziało. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Susanoo
Young evil genius
|
Wysłany: 05-05-2007, 14:11
|
|
|
Witam wszystkich x] Cóż, wypadałoby parę słów o sobie powiedzieć well.
W swoich kręgach uchodzę za sympatycznego i koleżeńskiego. Z natury jestem spokojny i ugodowy, cechuje mnie też wielkie poczucie humoru.
Jest ze mnie prawdziwy mól książkowy, fan dobrego filmu, komiksu, muzyki no i of course książki (nade wszystko ukochałem Discworld Pratchetta)
W kwestii M&A lubię Bleach, FLCL, One Piece, Naruto, NGE no i parę innych tytułów x]
Gust muzyczny mam zróżnicowany - lubię wszystko od metalu, przez reggae aż do powaznej, jeśli tylko dobre. Kocham Rhaposody of Fire, Nightwisha, System of Down, Kamelot.
Co jeszcze, hm... Moim hobby jest spisywanie przeróżnych historii i opowiadanek (cichutko marzę o wydaniu książki ^^). Trochę także rysuję, choć wychodzi mi to jeszcze koślawo ^^'''
No coż ten teges... tyle x] - jakby kto się chciał dowiedzieć więcej może sobie poczytać taką dupną ankietę, którą to kiedyś wypełniłem na DA - http://michal-sobota.deviantart.com/journal/12589553/ |
_________________ Nie lubię podpisu. |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 05-05-2007, 14:28
|
|
|
Wiitaj Susanno:). Bardzo podoba mi się twój opis samego siebie (może poza ostatnim akapitem; jakoś tak psuje efekt), Zyczę miłego postawania^^.
Pozostałych też witam_^_
Vodh napisał/a: | No to witam wszystkich :D Człowiek na parę dni wyjeżdża, a tu tyle nowości na forum! Żeście spamerzy mi zafundowali 1126 postów nieprzeczytanych xD |
prawda, prawda^^. tylko dlaczego coraz mniej mi się chce pisac? Ratunku! |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 05-05-2007, 14:36
|
|
|
Jak to już Nabu nakazał, toast za nowych użytkowników *wznosi szklaneczke z sokiem jabłkowym* bądźcie długo, piszcie, dużo i mądże i przede wszytskim bawcie się dobrze ^^ |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 05-05-2007, 15:23
|
|
|
Susanoo, witam! Miłego pobytu na forum ^^ |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-05-2007, 15:36
|
|
|
Susanoo, witaj kuzynie ;)
Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba i zostaniesz na długo. I będziesz pisał dużo postów :) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Susanoo
Young evil genius
|
Wysłany: 05-05-2007, 15:43
|
|
|
Mmm, myślę, że czas jakiś tu pobędę - zawsze fajnie powymieniać się opiniami x3 |
_________________ Nie lubię podpisu. |
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 05-05-2007, 17:13
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie!<ekscytacja>
Tak troszeczkę o mnie na dobry początek:
Na żywo uchodzę za straszną pesymistkę i bywam dość apatyczna. M&A interesuje się od niedawna i jestem raczej miłośniczką niż fanką. Inne moje zainteresowania są dość specyficzne(samochody^^).
A i chciałam jeszcze pozdrowić przyjaciółkę z forum, czyli moją siostrzyczkę Momoko ;) |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 05-05-2007, 17:17
|
|
|
Ma~ra! <ściiiiiiiiiiiiiiiiiska>
Oto i wźród jenotów zawitała moja zua siostra:). Dużo, dużo postów sis i nie utrudniaj życia moderacji, oni mają co innego na głowie^^. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 05-05-2007, 17:24
|
|
|
Siostra momoko O.o a to już potrzeba czegoś mocniejszego niż soczek na powitanie
*Przynosi cały karton bąbelków* ♥ |
|
|
|
|
|
|