Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-06-2007, 15:41
|
|
|
Witam wszystkich nowych użytkowników forum, trochę się Was "nazbierało", mam nadzieję że będziecie się tu świetnie bawić :) |
|
|
Stop Nazi
Are You ready to fly?
|
Wysłany: 10-06-2007, 00:28
|
|
|
Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję. Nie zraźcie się do mojego nicku, poprostu jestem antynazistą i staram się walczyć z jego przejawami na wszelkie możliwe sposoby, więc jeśli wybaczycie mi te małe wariactwo związane z pseudonimem to będę wdzięczny :)
Pozdrawiam serdecznie! |
_________________ "Those who hate themselves cannot love or trust the others" - NGE
"Połóż pistolet na stół i uprzedzenie wyrzuć w kąt. Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą innych rąk..." |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-06-2007, 01:01
|
|
|
Witaj :) Jedyny minus Twojego nicka jest taki, że właściwie nie wiem, jak go skracać ;) miłego pobytu na forum. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-06-2007, 01:21
|
|
|
hmm... czuje sie niepewnie w obecnosci Stop Nazi - Wraca sprawa Schrodingera i mojego pochodzenia... jakos...
no nic, witaj... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Stop Nazi
Are You ready to fly?
|
Wysłany: 10-06-2007, 01:30
|
|
|
Pochodzenia? Schrodingera? Nie rozumiem i raczej nie zrozumiem :D W mojej obecności mogą czuć się niepewnie tylko osoby skrzywdzone (psychicznie) przez nadmierną wiarę w jakąkolwiek wyższość jednej rasy nad drugą :)
BTW : dzięki za powitania :D |
_________________ "Those who hate themselves cannot love or trust the others" - NGE
"Połóż pistolet na stół i uprzedzenie wyrzuć w kąt. Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą innych rąk..." |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-06-2007, 02:19
|
|
|
Jestem Niemką a Schrodinger to Nazista. Z Mangi Hellsing, moja ulubiona postac.
|
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-06-2007, 08:53
|
|
|
Lila napisał/a: | Jestem Niemką a Schrodinger to Nazista. Z Mangi Hellsing, moja ulubiona postac. |
To jest Lila, mam proźbe: nie strasz ludzi Multiświatem zaraz po ich zarejestrowaniu się, dobrze? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Eskel
zv
|
Wysłany: 17-06-2007, 21:12
|
|
|
Witam :)
Jestem Kuba, mieszkam w stolicy, ucze sie w szkole sredniej. Anime (glownie) i manga to jedno z wielu moich zainteresowan. A sa nimi m in komputery, ksiazki, dobry film - chociaz w kinie bywam rzadko, kolarstwo grawitacyjne, e-ziny (Actionmag!), modelarstwo czy zwiedzanie ruin i opuszczonych zakatkow mojego miasta. W odpowiednim towarzystwie oczywiscie ;)
Co do muzyki, slucham tego co mi sie podoba. Od ciezszych odmian metalu (At The Gates) przez punk (MSI) do rocka (Muse, Coldplay), a zdarza sie ze slucham muzyki elektronicznej (Royksopp, Venetian Snares).
Co by tu .. ;) A tak, pozdrawiam.
#zmieniony. |
Ostatnio zmieniony przez Eskel dnia 17-06-2007, 21:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-06-2007, 21:17
|
|
|
Wow, naciesz się avkiem, zanim moderacja się nie przyczepi :D Słusznie kojarzę Eskela z Wiedźminem? Miłego pobytu na forum ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-06-2007, 21:22
|
|
|
Witam na Forum i życzę dobrej zabawy.
Proszę jednak o zmianę avatarka na nie ruszający się. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 18-06-2007, 06:19
|
|
|
Witam *łapecka w góre...em to nie do tego kompletu ^^'* Nie mniej, witam bardzo serdecznie, bądź, pisz mądrze, duzo i na temat no i oczywiscie baw się dobrze ^^ |
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 18-06-2007, 07:56
|
|
|
Witam ^^ życzę miłej zabawy i mądrych postów. |
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 22-06-2007, 14:41
|
|
|
Co by tu dużo pisać? Jestem Natalia z okolic Poznania, za 3 miesiące pełnoletnia, licealistka - klasa humanistyczna. Oczywiście interesuję się M&A, a oprócz tego mam totalnego bzika na punkcie dobrej muzyki. Słucham prawie(!) wszystkiego, ale i tak rock u mnie króluje:) Uzależniona od słodyczy, koncertów i mp3 :) Mam nadzieję, że się tu szybko zaaklimatyzuję, pozdrawiam:) |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 22-06-2007, 15:06
|
|
|
A niech strace, tak jak wszytskim, pisz dużo, mądrze, bądź często, przestrzegaj regulaminu i co najważniejesze baw się dobrze.
Na pewno się zaklimatyzujesz, prawie nikt tu nie gryzie ^^
*Za pamięci niech J-Rock będzie z tobą^^* |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-06-2007, 18:39
|
|
|
longerowa napisał/a: | licealistka - klasa humanistyczna | Heh! Były humanista wita. Baw się dobrze ^^ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|