Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 18-12-2007, 20:39
|
|
|
Jestem nowicjuszem ale mam nadzieję że będę mógł powiedzieć o sobie (kiedyś w przyszłości) weteran.
Gambate minna!
Kampai!
Post przeniesiony.
Moderacja |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-12-2007, 21:07
|
|
|
Witak Witak ^^ Życzę miłej i dobrej zabawy na forum, w pewnych ryzach i nie naciągać zasad regulaminu. < to nie Matrix > |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
ice
|
Wysłany: 18-12-2007, 21:54
|
|
|
Tia... również jestem tu nowa xD Wypadałoby o sobie coś napisać^^ więc nazywam się Aga, mam 15 lat xD Tia...^^ ostatni rok gimnazjum, w końcu xD
Tak na dobrą sprawę interesuję się anime/mangą od prawie roku^^
Witam wszystkich xD Powitania nigdy zbyt dobrze mi nie wychodziły...^^ |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-12-2007, 01:07
|
|
|
ice napisał/a: | ostatni rok gimnazjum, w końcu xD |
woo, dziewczyno, jesio Liceum/Technikum ... i módl się, by studia... Bo to najlepsze lata życia, a potem dopiero człowiek zdaje sobie sprawę jak się tęskni za tą "Ciężką Szkołą i Nauką" jak sie dostaje kopa w Zad od życia...
Ale witaj witaj ^^ Święta święta, 0 forum dostaje nowe prezenty ^^ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-12-2007, 15:28
|
|
|
Również witam wszystkich nowych ^^ ...widzę że Lila się już wami zajęła.
Piszcie dużo, mądrze....itp. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-12-2007, 17:30
|
|
|
Yumiś ma kochana napisał/a: | ...widzę że Lila się już wami zajęła.
Piszcie dużo, mądrze....itp. |
To chyba normalne, ne?
No i oczywiście ja też witam wszystkich nowych bardzo serdecznie...przeczytajcie uważnie regulamin i piszcie, piszcie ale z głowa ;) |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-12-2007, 19:26
|
|
|
Również witam nowoprzybyłych. Piszcie rozważnie i nie denerwujcie moderacji bo sie możecie na łypa narazić i będzie źle :) od tego można traumy dostać :P |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2007, 11:39
|
|
|
Witam wszystkich nowych i życzę miłego spędzania czasu na forum, w ramach regulaminu i zdrowego rozsądku :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 25-12-2007, 23:31
|
|
|
Zapomniałam przedstwić sie tutaj!Już nadrabiam zaległości:hehe jestem już 21 latką ale również lubie anime i chętnie podziele się z innymi swoim zdaniem i opiniami-mówiąc ogólnie lubię wyrażać własne zdanie i opinie,od kilku miesięcy dostałam tzw. szału na anime,dużo i często oglądam,ale nie powiem-to bardzo przyjemne hobby choć momentami czasochłonne :/ mam nadzeieje,że będzie miło:) pozdrawiam! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 25-12-2007, 23:47
|
|
|
Krew_na_scianie, witamy Cię serdecznie na forum! Zaprawdę, jeżeli pragniesz podzielić się swymi opiniami na temat anime, dobrze uczyniłaś przychodząc do nas, albowiem tym właśnie się zajmujemy. Życzę miłej zabawy, i wielu znakomitych postów :) |
|
|
|
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-12-2007, 16:38
|
|
|
Witam, witam (jedno dla ice, a drugi dla krew_na_ścianie <zabójczy nick>). Konstytucja przeczytana? no! A ogólnie to dobrej zabawy życze. I porzytku z tego forum :D
ice - wychodzi na to, że jesteś ode mnie rok starsza xD też znam cierpienia gimnazjum, ihihih |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 27-12-2007, 00:46
|
|
|
Dziękuje serdecznie za miłe przyjęcie:)Konstytucja przeczytana, i mam nadzieje, że w przeciwieństwie do czasów gimnazjum("cierpienia gimnazjum") będzie to przyjemne dla wszystkich:) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Filippiarz
baka ketsu
|
Wysłany: 27-12-2007, 08:45
|
|
|
Witam, jestem Filippiarz.
Filippiarz = Filip + kpiarz
W anime uwielbiam fanserwis, perwersje i zakazaną miłość, a tak poza tym wymagam tego samego co od klasycznej kinematografii.
Ulubione gatunki: komedie fanserwisowe, romantyczne i ecchi ("Shuffle!", "Golden Boy", "Mahoromatic, "Midori"), oraz poetyckie i nastrojowe dzieła w rodzaju "Someday's Dreamers", "Haibane renmei" czy "Mushishi". Gustuję także bardzo w symbolice, filozofii i psychologii - "Evangelion" rulez! |
_________________ Quidquid Latine dictum sit, altum videtur. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-12-2007, 11:04
|
|
|
Ha, witam oficjalnie (no dobra, nie ZA oficjalnie) Filippiarza - tak się zastanawialiśmy czy będziesz się dalej czaił jak czajnik, czy pewnego dnia założysz konto :)
Witam przy okazji wszystkie przeoczone zaszłości... Panno krew_na_scianie, wydaje mi się, że nie musisz w każdym temacie przepraszać za wyrażanie swojej opinii. Jak dotąd robisz to w absolutnie właściwy sposób, to znaczy pisząc, że coś Ci się podoba/nie podoba (a nie "każdy, komu się podoba/nie podoba, jest idiotą") i w dodatku motywujesz jakoś swoje zdanie. Naprawdę nie ma w tym niczego, za co ktokolwiek miałby się obrażać. Jedyne, co bym mogła zasugerować (poza wymyśleniem jakiegoś sposobu zwracania się do Ciebie... Naścia? Nastka?), to stawianie spacji po znakach przystankowych, nawiasach i tak dalej - to bardzo ułatwia czytanie postów... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-12-2007, 17:20
|
|
|
Witam wszystkich nowych.
Piszcie mądrze, dużo i zgodnie z regulaminem. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|