Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Teksty pod postami |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 27-07-2005, 20:51
|
|
|
A u mnie nie ma zadnego cytatu :P. Ale niedługo pewnie będzie, chyba, że sam coś wymyślę ;). A droga ku temu niełatwa... ewentualnie zacytuję kumpla :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-07-2005, 14:59
|
|
|
hehe... no to odcyfruję...
"ore wa tensai desu"
"Meido, kawaii meidosan" ;3
tensai jest rozkosznie dwuznaczne: "geniusz" albo "katastrofa żywiołowa" (powódź, torando, trzęsienie ziemi, te sprawy ;3) Niestety, zapis kanji już dwuznaczny nie jest, więc powinieniem to zapisać kaną... a w meido chyba walnąłem orta, ale jestem za leniwy żeby sprawdzać teraz -_- |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-08-2005, 01:06
|
|
|
A tak jakoś :> Parę zmian wyszło... I o ile nikt nie będzie protestował, pewnie tak zostanie dość długo ^^
Nie, NIE jestem zakochana. (wolę uciąć dywagację w zarodku, zanim się skubane narodzą)
EDIT
Ach i mała uwaga: pierwsza połowa maksymy jest mojego autorstwa. Druga połowa należy do mojej ulubionej siostry (czyt. Inai) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-08-2005, 01:27
|
|
|
Nie wiem, czy można wysuwać aż tak daleko idące porównania... Analiza funkcji jakiegokolwiek mózgu wciąż umyka nauce, a co dopiero mózgu kobiety, nieważne, czy zakochanej czy nie :D
A, i Linux nie jest perfekcyjny, po prostu obsysa trochę mniej... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-08-2005, 08:27
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Nie, NIE jestem zakochana. (wolę uciąć dywagację w zarodku, zanim się skubane narodzą) |
Jakbyś nie była, to byś nie zaprzeczała. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-08-2005, 12:32
|
|
|
Widzę że Maieczka ujednolica avatary między forami... też tak ostatnio robię ^__^
No, ja też trochę zmieniłem...
"Ore nihongo shabetteru!"
No a reszta chyba zrozumiała? *^__^* |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-08-2005, 12:59
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Jakbyś nie była, to byś nie zaprzeczała. |
Acha, czyli nie można zaprzeczyć żadnej tezie... Bo jeśli potwierdzasz, to teza jest prawdziwa, a jeśli zaprzeczasz, to tylko próbujesz ukryć jej prawdziwość? Wypas... |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 22-08-2005, 13:54
|
|
|
Może jak potwierdzasz, to jest to uznawane za sarkazm, więc zaprzeczasz, a gdy zaprzeczasz, to rozpaczliwie bronisz się, więc nieświadomie potwierdzasz? ;P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-08-2005, 14:01
|
|
|
Cytat: | Acha, czyli nie można zaprzeczyć żadnej tezie... Bo jeśli potwierdzasz, to teza jest prawdziwa, a jeśli zaprzeczasz, to tylko próbujesz ukryć jej prawdziwość? Wypas... |
Powiedział Tilk, po czym się zawiesił i wyświetlił ekran "nieprawidłowa komenda":P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-08-2005, 16:14
|
|
|
No, to ja tez sobie zmieniłem podpis. I zgadnijcie, z czego to. Posługiwanie się wyszukiwarkami jest uznawane za cheat :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-08-2005, 16:24
|
|
|
Staying Alive? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-08-2005, 20:29
|
|
|
No dobra, dobra, bo myślałem, że jako jeden z nielicznych lubię te stare kawałki :P.
Nie sądziłem tylko, że ktoś pozna drugą zwrotkę. Mam nadzieję, że bez oszustwa :>. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-08-2005, 20:47
|
|
|
Bez, ja mam niezłą pamięć do tekstów, a że słucham radia typu "złote przeboje" (czymś trzeba zagłuszyć idiotów w drodze do i z pracy), to tego typu kawałki regularnie mi się odświeżają. I wiem, do było nieludzko kiczowate z wyglądu, ale całkiem fajnie brzmiało... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-08-2005, 22:29
|
|
|
Nie wiem czy już o tym pisałem: fragment pieśni z dawnej Polski, śpiewana na przeglądach wojskowych przez szlachtę. Zwykle zapewne mocno pijaną szlachtę:P.
Piękne jest koło rycerskie,
Komu dał Bóg serce męskie,
Hetman wojsko kołem toczy,
Nieprzyjacielowi w oczy! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-08-2005, 18:03
|
|
|
"Panie, pobłogosław ten Święty Granat Ręczny z Antiochii który mocą twoją, rozrywa wrogów twoich na kawałki w Twoim Miłosierdziu." - Monty? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|