Wasze zdjecia |
Wersja do druku |
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 07-11-2010, 18:18
|
|
|
a to ja :P
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-11-2010, 09:08
|
|
|
Wyglądasz jak nieogolony Sagara z Full Metal Panic. |
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 12-11-2010, 09:34
|
|
|
^_^ ponieważ nie oglądałem serii to musiałem sprawdzic czy nie jest źle :) i jakoś przeżyłem,teraz wypada tylko obejrzec anime by zobaczyc co tam robię :)
Dziś się ogoliłem i siedzę właśnie w pracy...więc mam takie spojrzenie że Guts z mojego avatara wygląda potulniej :) jestem dziś bardziej przerażający niż Usui Kenta
PS
Dzięki Tobie jak kiedyś w życiu będę na cosplayu to będę wiedział za kogo się przebrac.
Dawnymi czasy jak łaziłem na spotkania mangowe ktoś porównał mnie do Kamui z X...ewolucja trwa :D |
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 12-11-2010, 17:28
|
|
|
Kashue, a ja bez porównywania cię do kogokolwiek, powiem... że całkiem przystojny jesteś xD |
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 13-11-2010, 10:33
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Niby w lustrze widzę się codziennie...ale dopiero teraz Lustro mi tak powiedziało, a ja na to...
PS
Ponieważ odezwała się we mnie dusza eksplorera(ale nie internet albo .exe) i dokopałem się do Twoich zdjęć :) i muszę powiedzieć że jesteś uroczą bardzo sympatycznie wyglądającą Kobietą , do tego zdjęcia (znalazłem 2) są ciekawe. Obecnie zwracam się z ogromną prośbą byś wstawiła jakieś nowe zdjęcie gdzie widać lepiej oczy...bo te chciałbym zobaczyć, bo jak to mówią najlepszym Mirrorem duszy są oczy... |
Ostatnio zmieniony przez Kashue dnia 14-11-2010, 00:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 13-11-2010, 11:33
|
|
|
Jak mówi pewna piosenka Alesany... A mirror never lies.
Emmm... otóż... moje zdjęcia... owszem, coś bym znalazła, ale wolę wstawiać coś na czym niedokładnie mnie widać.
Trzeba to jakoś... wykadrować.
Bu. Wycięte z jakiegoś zdjęcia, które leżało w moim folderze.
Jak tylko doprowadzę w najbliższym czasie moje włosy do stanu używalności, może pokażę się w całości xD
Kashue napisał/a: | bardzo sympatycznie wyglądającą Kobietą |
Postarzasz mnie... Albo wyglądam tak staro... Cholera. |
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 13-11-2010, 12:00
|
|
|
- Hmm, oszukujesz :P Oczy co prawda są, ale to zdjęcie ma nałożony jakiś filtr z małych niedobrych kwadracików T_T , które skutecznie utrudniają wpatrzenie się głębiej przy powiększeniu zdjęcia. To chyba Twoja ulubiona technika maskowania się na zdjęciach :D albo rozmazanie albo jakieś inne techniki ninja, a wracając do kolor oczu to wygląda tak jak mój - ciemny brąz (jeśli źle powiedziałem to pewnie miałem źle monitor skalibrowany, zdjęcie było złe, zupa była za słona).
Nie chodziło o postarzenie , ale jakbym napisał dziewczyną to by było stanowczo za młodo, przecież widać na pierwszy rzut oka że masz wszystko na miejscu :) więc określenie Kobieta jakoś bardziej mi pasowało :)
PS
Ciekawe za ile postów jakaś miła Pani Moderator albo ktoś jeszcze bardziej straszny, Nas zabije za OT :D |
Ostatnio zmieniony przez Kashue dnia 14-11-2010, 00:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-11-2010, 13:41
|
|
|
Łoooo, Mirror w prawdziwym życiu też jest pokryta kropeczkami, zupełnie jak jej kompleciki~! Ładne oczy :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 13-11-2010, 15:04
|
|
|
No jeju... przerabiam wszystkie moje zdjęcia, a oryginał... uciekł.
Oczy są piwne. Choć... to jeszcze zależy od światła. |
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 13-11-2010, 15:32
|
|
|
- Piszesz że piwne...ja tego jakoś nie widzę:
- EDIT:
Loko napisał/a: | Cytat: | ciemne-mieszane (piwne) – brązowe z niewielką domieszką jasnego pigmentu. Zaliczane do kategorii oczu ciemno pigmentowanych. |
Są piwne. Proponowałbym przenieść się z tymi wzdychaniami na priva. |
Naprawdę? Loko gdzie zgubiłeś poczucie humoru? Przecież zdaje Sobie sprawę jaki kolor to piwny i również znam adres wikipedii.
EDIT2:
Najmocniej przepraszam, nie spodziewałem się takiej interpretacji mojego poczucia humoru, w żadnym momencie posty nie miały złego zabarwienia.
Widocznie się myliłem.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Kashue dnia 14-11-2010, 00:42, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-11-2010, 15:46
|
|
|
Cytat: | ciemne-mieszane (piwne) – brązowe z niewielką domieszką jasnego pigmentu. Zaliczane do kategorii oczu ciemno pigmentowanych. |
Są piwne. Proponowałbym przenieść się z tymi wzdychaniami na priva.
Edit:
Zgubiłem poczucie humoru w okolicach 6 postów w górę od mojego. Poza wypowiedzią Vodha przypomina mi to gadanie zakochanej pary w herbaciarni, IMO to średnio ma się do tematu. Sam zastanawiałeś się za ile ktoś zetnie was za offtop - oto jestem. Jeśli to co ja piszę Ci nie wystarcza, zerknij na wypowiedź pod spodem (a właśnie, Totem, wybacz że to ciągnę, ale musiałem odpowiedzieć). |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we.
Ostatnio zmieniony przez Loko dnia 13-11-2010, 19:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-11-2010, 18:21
|
|
|
Przykro mi że psuję szampańską zabawę, ale przypominam że moderacja patrzy. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 14-11-2010, 13:19
|
|
|
Ludzie, ja rozumiem, Trollowanie to też rodzaj zabawy, ale bez przesady no. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-11-2010, 19:00
|
|
|
Smoczek wstawia lustra, aby moderacja mogła patrzeć na swoje zacne odbicie, które oślepia oczątka i przy okazji zakleja taśmą obrońców porządku, aby nie mieli nic mądrego do powiedzenia. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 14-11-2010, 20:19
|
|
|
Dobra, dobra nie kłóćcie się.
Click
Tak, żebyście mieli się z czego pośmiać. Wiem, minkę trzasnąłem straszliwą, ale jeśli chodzi o samą tunikę, to jest skończona (Może ewentualnie dodam jakieś ozdoby). Brakuje tylko broni. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
|