Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasze zdjecia |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-06-2008, 12:31
|
|
|
A mnie naszło na wspomnienia, był u nas w klasie jeden kolega, co bawił się w fotoreportera i komórka robił mnóóóstwo zdjęć na lekcjach, na przerwach. A potem wrzucał na pewien znany serwis skupiający ludzi z jednej klasy. Sala, tzw. "bunkier" tuż koło szatni, przerwa między dwoma polskimi. Ja po prawej, taka jakaś zawieszona.
Klik
A ja praktycznie zawsze zaliczam glebę, jak ktoś daje swoje zdjęcie! Bo w wiekszosci przypadków moje wyobrażenia odbiegaja ciutkę od tego, co widzę. Ale dobrze, że enevil wyszła z kącika i się pokazała, fryzurka zaiste w artystycznym nieładnie :) |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-06-2008, 14:12
|
|
|
moshi_moshi: Różowy jest zły... Ale jeśli rzeczywiście jesteśmy podobne, to ciekawe... bo w ciągu dwóch dni dowiaduję się w dziwnych okolicznościach, o tym że mam brata i siostrę O.o Tanuk ma wyjątkowo dziwną moc... A co do baśniowego świata to nie mam nic przeciwko XD
Nanami: Bunkry są również złe... Nie chciałabym się w takiej klasie uczyć. Miałabym potem traumę... Ty masz za to bardzo ładną fryzurkę ^_^ I... czy tam za Tobą przypadkiem na tej tablicy nie urzędują nieregularne czasowniki niemieckie? O.o
A co do wyjścia: to nie z kącika, a z czeluści pieczary w baśniowym świecie |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2008, 14:25
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Poza tym jesteś podobna do Momoko - jak by Cię ubrać w mroczny róż (jest coś takiego, Momok jest chodzącym dowodem) to wyglądałybyście jak siostry! |
TRU! Jest jak Mroczny i nieRóżowy Momok!
Poza tym - Enevi - masz niesamowicie sympatyczną twarz... I nie zdziw się, jeśli na dzień dobry zostaniesz wyściskana przez kilka osób na raz :3 (moshi - zrobimy jej to, prawda?) |
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 27-06-2008, 14:40
|
|
|
GoNik napisał/a: | Poza tym - Enevi - masz niesamowicie sympatyczną twarz... I nie zdziw się, jeśli na dzień dobry zostaniesz wyściskana przez kilka osób na raz :3 (moshi - zrobimy jej to, prawda?) |
Evil wcale nie będzie evil, jeśli ją tak miło przywitają ^_^
I naprawdę miło słyszeć, że wygląda się sympatycznie :)) |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-06-2008, 14:46
|
|
|
Enevi napisał/a: | Bunkry są również złe... Nie chciałabym się w takiej klasie uczyć. Miałabym potem traumę... Ty masz za to bardzo ładną fryzurkę ^_^ I... czy tam za Tobą przypadkiem na tej tablicy nie urzędują nieregularne czasowniki niemieckie? O.o |
Wcześniej tam miałam historię, to już w ogóle zasnąć można... A masz rację, za mną są tablice z niemieckim-czymś, całe szczescie nie uczyłam się tego języka.
A te już się na macanie, to znaczy ściskanie, szykuja :) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 27-06-2008, 16:17
|
|
|
Nanami napisał/a: | A te już się na macanie, to znaczy ściskanie, szykuja :) |
Czekaj no, ciebie też to nie ominie! |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-06-2008, 18:40
|
|
|
GoNik napisał/a: | (moshi - zrobimy jej to, prawda?) |
Oczywiście! I nie tylko jej, one jeszcze nie wiedzą co je czeka, biedactwa... :3 A my Goniś, musimy pracować na naszą reputację ("wizytówki" w końcu nie będą z kosmosu) ;D |
|
|
mikolajp
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 27-06-2008, 20:51
|
|
|
mikolajp napisał/a: | Ych, domyślam się, że raczej nie jestem tutaj zbyt znany, i mało kogo interesuje moja fota, i nikt nie powie "och, wyobrażałem sobie Ciebie inaczej", ale co tam. |
Wcaaale, ale to wcaaale nie jesteś znany... Poza tym, czy ja tu wyczuwam emo? ;) A fotka ładna i owszem, jakoś nie wyobrażałam sobie Ciebie inaczej (w sensie, moje wyobrażenia pokrywają się ze zdjęciem) :D Może byś tak na irca zaczął zaglądać???
Slova, śliczne "mundurki" macie! Piszę to całkiem serio. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-06-2008, 21:02
|
|
|
GoNik napisał/a: | Nanami napisał/a: | A te już się na macanie, to znaczy ściskanie, szykuja :) |
Czekaj no, ciebie też to nie ominie! |
Oj, coś szykuje się wiele ciekawych ujęć :D |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-06-2008, 21:03
|
|
|
Moshi: to są mundury, nie mundurki ; ) |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-06-2008, 21:08
|
|
|
Enevi faktycznie strasznie sympatycznie wyglądasz. Macie rację aż chce sie przytulić ^^
moshi, Gonik mam nadzieję, że nie na wszystkich sie rzucicie...? Na wszelki wypadek będę mieć ochroniarzy ^^ |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 27-06-2008, 21:19
|
|
|
tilk, ja tam już się zdążyłam przyzwyczaić do tego, że normalnych zdjęć nie mam, więc rób sobie do woli :3
Salva, BUAHAHAHA? (tak, należy się bać) |
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 27-06-2008, 22:22
|
|
|
Salva napisał/a: | Enevi faktycznie strasznie sympatycznie wyglądasz. Macie rację aż chce sie przytulić ^^ |
Czyli jednak coś w tym jest... W zeszłe wakacje koleżanki stwierdziły, że jestem, małe, słodkie, różowe, na dodatek wredne i ochrzciły mnie Jigglypuff -albo jak kto woli Pudding =_=.
A mam taki promienny uśmiech tylko dlatego, że udało mi się na tę skałkę wdrapać. Wszyscy twierdzili, że za wysoko, że za stromo, a ja na złość wlazłam i nie spadłam. Wbrew pozorom tobyło trochę wysoko ^-^'' .
Acha i lubię uciekać przed aparatem w większości sytuacji.
mikolajp: wyglądasz naprawdę sympatycznie :)
Slova: tak elitarnie ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|