Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Laurent |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:19
|
|
|
Laurent, krótka piłka: jak masz z czymś tu problem, to to zwyczajnie z siebie wyrzuć.
Inaczej temat, jak już zresztą widać, staje się magnesem na trolle i kandydatem do ekspresowego zamknięcia. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:19
|
|
|
Laurent, Kotatsu to forum o mandze i anime, nie wydaje mi się aby ktokolwiek tutaj posiadał odpowiednie kwalifikacje, aby pomagać ludziom chorym. Nie mnie oceniać także jak faktycznie wygląda twoja sytuacja. Ponieważ jednak ten temat w tej chwili służy tylko i wyłącznie flejmowaniu, jak również nie wydaje mi się żebyś usłyszał w nim to, czego oczekujesz, zostaje on zamknięty. Na forum trafiają różni ludzie, z tego też powodu zostało tu umieszczone TO OGŁOSZENIE . Jeśli autentycznie potrzebujesz pomocy, wsparcia i zrozumienia, sugeruję zapoznanie się z nim i odwiedzenie wskazanego tam adresu. Jeżeli nie, tym bardziej nie pomoże ci kolejna kłótnia z użytkownikami. I absolutnie nie piszę tego złośliwie, po prostu wolę uniknąć sytuacji, w której ktoś napisze dwa zdania za dużo, zwłaszcza że jak sam twierdzisz sprawa jest poważna.
Edit: Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, zapraszam na PM. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|