Laurent |
Wersja do druku |
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 14-10-2011, 08:08 Laurent
|
|
|
Kiedy ludzie z Tanuki/Kotatsu dowiedzieli się, że mam poważne problemy ze sobą, rozpoczęła się fala flame'u, docinek i pogróżek skierowanych w moją stronę. Dlaczego nikt z was nie potrafił dać poznać się od ludzkiej strony i współczuć w cierpieniu schorowanemu na umyśle czlowiekowi? Przejmujecie się losami papierowych postaci, a nie potraficie tymi z krwi i kości? |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 14-10-2011, 08:36
|
|
|
Em... ale o co chodzi? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 14-10-2011, 08:45
|
|
|
Pewnie nie kojarzysz mojej osoby i flame'u jaki przewinął się pod moim adresem, w przeciwieństwie do większości użytkowników tego forum. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:13
|
|
|
No najwyraźniej nie. Ale chciałabym się dowiedzieć, jaki jest twój cel w zakładaniu tego tematu?Jak na razie to wygląda jakbyś chciał wywołać rzeczony flame. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:22
|
|
|
założyłem ten temat w nadziei, że znajdzie się parę osób które wyrzekną parę słów wsparcia, oraz dlatego że moja osoba już dawno wymagała osobnego tematu do dyskusji. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:27
|
|
|
Laurent napisał/a: | założyłem ten temat w nadziei, że znajdzie się parę osób które wyrzekną parę słów wsparcia, oraz dlatego że moja osoba już dawno wymagała osobnego tematu do dyskusji. |
Wiesz to forum nie jest dobrym miejscem dla szukania "paru słów wsparcia", zwłaszcza w takiej formie jaką przedstawiłeś.
Poza tym ja również nie kojarzę flejmu z twoim udziałem i dlatego nie widzę żadnego powodu dla którego powinieneś mieć osobny temat. ŻADNA osoba na tym forum nie ma osobnego tematu do dyskusji, więc jeśli nie podasz sensownego powodu dla którego ten temat powinien istnieć to go zamknę. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:30
|
|
|
Flejmu nie widziałem, bo z danych postów słabo wynika, ale tym więcej dziwaków tym ciekawiej xD. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:36
|
|
|
Pierwsze przykazanie flejmu polega na tym, ze robi się flejm, a potem się chwali. Musisz postarać się, aby twoje imię było chwalone po trzykroć w środowisku flejmowym. Każdy był kinderflejmowcem.
Może zrobiło się kiedyś jakiś konkurs flejmu?;) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 14-10-2011, 09:36
|
|
|
Dział jest poświęcony użytkownikom więc nie ma problemu w poświęcaniu tematu jednej osobie. To że nie widziałaś flame'u nie znaczy, że on nie istnieje. Forum służy między innymi do szukania pomocy wśród innych użytkowników, a ja szukam pomocy i akceptacji w fandomie, który już wcześniej powiedział mi ''nie''. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:11
|
|
|
Butthurt are we?
Witamy w internecie.
Ale, poważnie i bez zbędnej złośliwości - wydaje mi się iżkojarzę Twojego nicka sprzed jakiegoś czasu, owszem. Flamewar'a natomiast nie pamiętam. Może przybliżysz nam sprawę? Forum nie jest naszym całym istnieniem, wbrew pozorom.
Urawa napisał/a: | Temat założony dla spamu/zgrywy (wystarczy spojrzeć na podpis założyciela...) i jako taki do zamknięcia, według mnie. |
Now now, każdy zasługuje na szansę.
Jedną. Potem można będzie z czystym sumieniem przystąpić do rytualnego mordu. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring".
Ostatnio zmieniony przez Smk dnia 14-10-2011, 10:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:11
|
|
|
Nie założyłem tego tematu dla zgrywy i co podpis ma mówić o motywach założyciela tematu? |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:14
|
|
|
Urawa napisał/a: | Temat założony dla spamu/zgrywy (wystarczy spojrzeć na podpis założyciela...) i jako taki do zamknięcia, według mnie. |
Przyłączam się do wniosku. W spamie co prawda trochę flejmu od Laurenta siedzi (głównie pseudofizyczne porównywanie się do Einsteina, ale też trochę inwektyw z jego [Laurenta, nie Einsteina] strony), ale o co chodzi w tym temacie – nie mam zielonego pojęcia. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 14-10-2011, 10:16
|
|
|
"Rozpoznajcie swe błędy i ukorzcie się przedemną"? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
|