Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pozostałe znaki zodiaku :P |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2004, 18:17
|
|
|
Niedziela: Urodzonym w niedzielę patronuje Słońce, król gwiazd, który obdarza ich niezwykłą energią i życiowym fartem. Urodzeni w niedziele wcale nie są leniwi. To ludzie wyjątkowi. Są optymistami, wierzą, ze jako wybrańcy losu mogą spijać samą śmietankę. Rzeczywiście, cos w tym jest, inni muszą się namęczyć, by cos zdobyć, a podopiecznym Słonca szczęście samo pcha się do rąk. W magiczny sposób przyciągają okazje i sprzyjające sploty okoliczności. A do tego są uparci i przebojowi, działają błyskawicznie. Gdy trzeba podjąć ryzyko, nie wahają się i często na tym wygrywają. Konkurencja jeszcze się zastanawia i rozmysla, a oni juz ruszają do przodu. Niedzielne dzieci są wyjątkowo ambitne, marzy im się zawrotna kariera zawodowa, zaszczyty i sława. Mają silnie rozwinięty instynkt dominacji i kochają władzę. Trzeba zresztą przyznać, że naprawdę większość urodzonych w niedzielę nadaje się do roli szefa-są zdecydowani, pewni swych racji i raczej sprawiedliwi.
On: Typowy król, zakochany we władzy, sukcesach i pieniądzach. Praca jest jego jedyną kochanką nr 1, o ile nie wymaga nadmiernego wysiłku. Ma żłkę hazardzisty. Zdarza mu się postawić wielką sumę w kasynie i stracić oszczędnosci życi. Pragnie kobiety niezwykłej, którą chce zdobywać. Im bardziej musi się starać, tym większy ma na nią apetyt. |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2004, 18:27
|
|
|
jakby pisało coś o pechu to bardziej bym wierzył --> znów nic się nie potwierdza, jestem orginałem :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2004, 18:43
|
|
|
jak to pisałam to wiedziałam, że nie będzie pasować^^'''
według mnie ty wogóle powinieneś się urodzić poza tygodniem bo żaden z dni nie pasuje do CiebieT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:57
|
|
|
a czwartek? T_T |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-04-2004, 20:00
|
|
|
wyżej napisałam^^ poprzednia wypowiedź |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-04-2004, 20:20
|
|
|
aaaaaaj.. rzeczywiscie. Nie wiem dlaczego nie zauwazyłam O_o
Cytat: | Są ogólnie lubiani za swój optymizm, pogodę ducha i humor. Niektórzy z nich nie potrafią zachować umiaru, bywają łakomi, rozrzutni i gadatliwi. nie kłamią, tylko nadmiernie ubarwiają pewne wydarzenia. |
Wszystko pasuje! :D
Cytat: | Jest pełna energii |
Hmm.. widzial ktoś kiedyś osobe idącą na godzinę 7 do szkoly i wydzierającą się na caly regulator spiewając jakieś piosenki? Wystarczy spojrzec na mnie :D Przykłąd "pełnej energii"
Cytat: | Nigdy nie martwi się na zapas. |
Racja
Cytat: | Doskonale wyczówa położenie, potrafi pocieszyć i podpowiedzieć rozwiązanie sytuacji, ktore zazwyczaj okazuje się strzałem w dziesiątkę. |
Nie potrafi pocieszyć.. ale jakby już to czasami udaje jej się tak nawrzucać, zeby człowiek w końcu dał sobie z dołem spokoj...
Cytat: | nigdy nie narzeka na brak adoratorów |
Że niby w którym miejscu? =='
Ale trzeba przyznać, raczej się zgadza... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 10-04-2004, 10:47
|
|
|
No, złodziejem to na pewno nie jestem...
Cytat: | Podopieczni Merkurego są inteligentni, bystrzy i mają wiele zainteresowań |
No dobra, jedna rzecz sie zgadza...
Cytat: | Ciekawi ich jednak tylko to, co modne i nowoczesne |
A co to moda? ;P
Cytat: | Są doskonale zorientowani w sytuacji w firmie. Zawsze wiedzą, kto dostał podwyżkę, kogo szef planuje wyrzucić i kto z kim śpi. Nadstawiają ucha dla najświerzszych plotek, a wrodzona inteligencja pozwala im połączyć w całość różne informacje |
O_o dobrze wiedzieć...
Cytat: | Środowi ludzie wszędzie czują się jak w domu, potrafią zaadaptować się do każdej sytuacji. Łatwo zdobywają nowych przyjaciół. Sprzyja im bóg mówców, dlatego są nie do pobicia w dyskusjach. Mają talęt do handlu, mogą też zrobić karierę finansową. |
Jasne, jasne... poza tym, że w nowej sytuacji jestem nieśmiała i zagubiona w sobie, a kiedy ktoś powie mi coś niemiłego, to zazwyczaj się w sobie zamykam i nie potrafię nic odpalić...
Cytat: | Ona:Rola pani domu, zajmowanie się gotowaniem i sprzątaniem nie zostały stworzone dla niej. Kobieta urodzona w środę musi być w centrum zainteresowania. Pragnie błyszcześ na bankietach, być gwiazdą w każdej sytuacji. Jest jak barwny motyl, który przeskakuje z kwiatka na kwiatek. Lubi flirtować i łamać męskie serca po to, by sprawdzić swoja siłę albo...załatwić ważną sprawę. Ma gorący temperament i lubi zmiany, ale mimo to szuka związku na całe życie. Marzy o mężczyźnie który potrafi zapewnić jej naprawdę światowe życie. |
O_______________________________________o
Eeeeeee... prawie nic sie nie zgadza ^^""""""
Zawsze mówiłam, że powinnam się urodzić godzine później! Byłby już czwartek, a on już na pewno bardziej do mnie pasuje niż środa.... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-04-2004, 18:04
|
|
|
Wiecie co? Nie pasuje NIC! ^^''''''''''
przy aniele jest coś o inteligencji - phi!
a przy środzie pasuje chyba tylko to, że nie nadaję się do sprzątania i gotowania (bo mogę sobie przy tym krzywdę zrobić ^^'' niezdara większa niż Ame i Martina - to właśnie ja! :P)
A grupy krwi nie znam... nikt nie uznał za stosowne wpisać mi tego do książeczki :P |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 10-04-2004, 19:54
|
|
|
A czy złamałaś sobie kiedyś nogę potykając się na równej ulicy?
--> Mam znajomego który kiedyś tak miał, musiałem codziennie latać do niego by przynosić mu tematy zadać :( |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 10-04-2004, 20:34
|
|
|
Nie, nie złamałam, bo akurat kości mam mocne :P Ale np jak byłam malutka rozbiłam sobie na głowie szklankę arcoroc czy jak jej tam, nietłukącą podobno :P
koniec offtopa ^^'' |
|
|
|
|
|
Villdy
Dołączyła: 20 Kwi 2004 Skąd: Malfoy's Manor :D Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2004, 21:38
|
|
|
Ja jestem:
po pierwsze: Strzelcem
po drugie: smokiem
po trzecie: urodzona w czwartek
po czwarte: smokiem w magicznej (Draconis) |
_________________ I niech Lestat de Lioncourt będzie zawsze z nami, wampirami :D (dobrze, Aluś, ty też :D) |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-04-2004, 14:10
|
|
|
Oho, masz Xellas robotę. ^^ To napisz jej ten horoskopik a ja wiesz gdzie napiszę^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 26-04-2004, 14:12
|
|
|
Czwartek jest napisany na dole 8 strony^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-04-2004, 14:17
|
|
|
Bllll>_<****** Cicho! |
|
|
|
|
|
Villdy
Dołączyła: 20 Kwi 2004 Skąd: Malfoy's Manor :D Status: offline
|
Wysłany: 27-04-2004, 22:21
|
|
|
Kochane, ja ten czły horoskop znam... :D tylo tak tutaj przyszłam pochwalić się, wiecie :P Ja wiem, ze jestem znakiem aktywnym, ognistym, że najbardziej lubie poznaważ owych kludzi oraz mam żyłke artystyczną.... Zwalniam z obowiazku robienia hroskopu :D Mam na ten temat 4 ksiazki |
_________________ I niech Lestat de Lioncourt będzie zawsze z nami, wampirami :D (dobrze, Aluś, ty też :D) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|