Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pozostałe znaki zodiaku :P |
Wersja do druku |
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 27-04-2007, 15:40
|
|
|
No to ja uzupełniam swoje znaki :P
Zodiak celtycki: Jesion
Zodiak Egipski: Geb
A tak ogólnie coś o Rybach :D
Kamienie: chryzolit, koral, szafir, akwamaryna, krwawnik
Metale: cyna i platyna
Kolory: trudne do określenia, a także wodnistobłękitny, jasnozielony, zieleń morska, srebrny, fioletowy, liliowy, purpurowy
Liczby: 11, 2 i 6
Szczęśliwe dni: piątek i sobota
Rośliny: figowiec, wierzba, tytoń, mech
Kwiaty: przebiśnieg, fiołek, żonkil, mak, szczególnie biały, malwa, rezeda, orchidea, jaśmin, lilia wodna, irys
Zwierzęta: ryby, zwierzęta wodne, żółwie, mewy |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
honou
Hidden In Dreams
|
Wysłany: 06-05-2007, 15:34
|
|
|
Ja jestam Rybkami z 21 II i Kozą z 1991r ^^
Jeszcze dodam, że kiedyś chciałam sprawdzić, jaki jest mój żywioł i wyszło mi połączenie wody i powietrza. Wniosek? Jestem okiem cyklonu;)
Nie wierzę w horoskopy, ale uwielbiam patrzeć na gwiazdy:) |
_________________ -Nie musiałeś zabijać tego trzeciego.
-Palec mi drgnął.
-Sześć razy?! |
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 06-05-2007, 15:48
|
|
|
Nom ja jestem Lew 28 lipiec a po jakiemus innemu to niewiem xD a chyba po chinsku czy cos to waz ze mnie xD |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-05-2007, 15:58
|
|
|
Ja jestem z 1990 więc jestem wężem *jeszcze, na szczęście nie koniem*
O a tu jest celtycki, na którym sie uśmiałam
Cytat: | Osoby urodzone pod znakiem Wiązu wyróżniają się urodą i ogromną sympatią otoczenia. Są otwarte, dobroduszne i bezpośrednie, często nawiązują kontakty z otoczeniem, mają wielu oddanych przyjaciół. Czas spędzony w towarzystwie Wiązów to wyjątkowa przyjemność. |
Z której strony ja łądna jestem, i od kiedy ja mam przyjaciół?? A już, ze spedzanie ze mną czasu jest przyjemne....hahaha...nieźle sie usmiałam.
Cytat: | Wiązy są bardzo praktyczne. Nie wymagają od życia zbyt wiele, potrafią zadowolić się drobiazgami, nie lubią niepotrzebnie komplikować sobie życia, i nie przywiązują wagi do jego materialnej strony. Osoby spod tego znaku często przywiązują się do ludzi i do przedmiotów. Konieczność rozstania się z bliskim przyjacielem lub ulubionym, acz mocno już sfatygowanym swetrem, bardzo je smuci.
Wiązy są zwykle spokojne i opanowane, od ludzi oczekują szczerości i bezpośredniości, nie tolerują za to intryg i zawiści. |
Dobra z tym mogę się zgodzić
Cytat: | W miłości są namiętne i szalone w okazywaniu uczuć, ale też niezwykle oddane i troskliwe. Wiele oczekują od partnera, ale też i oddają z nawiązką. Idealny partner Wiąza powinien być nie tylko inteligentny, ale także posiadać niebanalne poczucie humoru, ciekawość świata i życzliwy stosunek do ludzi. Niełatwo bowiem sprostać oczekiwaniom Wiązów! |
Niewiem, nie miałam nigdy chłopaka, nikt mnie nie chce...*chlip*
Cytat: | Oset podobnie jak ostrokrzew to roślina Koziorożca, który potrafi być odpowiedzialny, czuły, ale ukrywa to pod maską oschłości i obojętności. Nie zawsze jest atrakcyjny i seksowny, ale pod wpływem miłości, rozkwita jego piękno wewnętrzne. Działa na wibracjach miłości i zrozumienia. |
Z tym się już bardziej zgodze
I z ostatniego horoskopu wypisze to co sie zgadza
Cytat: | Koziorożec jest wytrzymały i cierpliwy. Konsekwentnie i z uporem wspina się po szczeblach kariery, która jest w życiu Koziorożca najważniejsza. Sprawy zawodowe spychają na drugi plan dom i rodzinę.
Koziorożec jest wierny zasadom. Nie odważy się złamać konwencji społecznych. Nie jest podatny na zmienność mód i wpływy otoczenia. Woli przeczekać zmiany i zobaczyć, co dobrego i złego z nich wyniknie.
Ma doskonałe wyczucie czasu, nie musi patrzeć na zegarek, żeby wiedzieć, która godzina. Nie lubi się spóźniać i od innych również wymaga punktualności. Łatwo go obrazić i zrazić do siebie przez bagatelizowanie umówionych godzin spotkań.
Jest bardzo wymagający wobec siebie i innych. Cynizm i surowość przysporzyć mu mogą wielu wrogów. Jest zwolennikiem dyscypliny i surowych zasad. W miłości jest ostrożny i niechętnie lokuje swoje uczucia w niepewnym związku.
Boi się odrzucenia i ośmieszenia. Zawsze będzie dążył do kontrolowania swoich emocji. Koziorożec lubi obracać się w kręgu osób wpływowych. Ceni osoby na wysokich stanowiskach i uznane autorytety społeczne.
W życiu codziennym zwraca uwagę na prostotę i użyteczność przedmiotów. Chętnie kupuje różne rzeczy na przecenach i okazjach. Rzadko kiedy odpoczywa, większość czasu spędza w pracy. Cieszą go jednak piesze wędrówki |
|
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 06-05-2007, 19:52
|
|
|
a ja jestem wodnikiem z 1987.. i chiński to chyba królik/kot.. |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-05-2007, 21:02
|
|
|
Więc tak, jestem lwem, chiński znak pochodzący od roku urodzenia to wąż, chińska pora roku to małpa, a chiński ascendet (godzina urodzenia) to Smok |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Humman
obserwator
Dołączył: 22 Maj 2007 Skąd: gdzie diabeł mówi dobranoc a kokot dzień dobry Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2007, 17:19
|
|
|
Z klasycznego horoskopu ryby z pierwszego okresu czy coś takiego a z chińskiego bawół jak i cały rocznik 85
Jeszcze taki bajer że jak bym się urodził dwa dni później to bym miał urodziny co 4 lata bo akurat wtedy przestępny rok był. |
_________________ in every life we have some trouble, when you worry you make it double don't worry, be happy
człowiek jest jedyną istotą która wie że umrze, zwierzyniec żyje w błogiej nieświadomości
|
|
|
|
|
ronin
|
Wysłany: 05-06-2007, 18:16
|
|
|
Hmm
Identyfikujac moje znaki horoskopowe,
2 dekada skorpiona, chinski smok i aztecki sokol |
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 05-06-2007, 21:17
|
|
|
ło rety....
Cóż, ja jestem dość nietypowym lwem z 4.08... a z chińskiego horoskopu to mi wychodzi smok z tego co wiem. :) |
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-06-2007, 13:13
|
|
|
Ja jestem rybkom :3
Z chińskiego horoskopu wychodzi że jestem małpa xDD ale ten opis do mnie zupełnie nie pasuje :
"Kobiety - zwodnicze kusicielki. Nie są lubiane, wtrącają sie nie do swoich spraw. Zmieniają często partnerów kpiąc sobie z nich. Często wzbudzają nienawiść".
Ja wręcz odwrotnie, jestem bardzo lubiana, nie wtrącam się do niczyich spraw. Nie zmieniam często partnerów - mam jednego, stałego xD' przed nim nikogo jeszcze nie miałam O_o i nigdy nie kpiłam sobie z nikogo ^^'
Opis, który do mnie pasuje to po prostu opis małpy :
"Małpa - zwinna, żywa, lubiąca żartować, mająca dużo pomysłów. Dobrze się czuje w dużym towarzystwie"
Cała ja xD |
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 13-08-2007, 19:20
|
|
|
Ryba z 1991 i chińska Koza :D
Cytat: | Typ egoisty dbającego o własne korzyści. Obdarzony silną wolą. Pełen uroku i pełen wielkich planów. Małżeństwo jego jest zazwyczaj bardzo udane.
Nieodpowiednią parą dla Kozy jest Bawół. |
Są tu jakieś Bawoły? :P(prawie jak "Jest tu jakiś cwaniak? :D) A reszta to nawet trafna. Z tym urokiem :) i wielkimi planami szczególnie. Tylko kiedy ten świat w końcu będzie mój... :/ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Nami
Ruda! xD"
|
Wysłany: 13-08-2007, 19:28
|
|
|
30 września 1990r - Waga (=^^=)
Chiński znak zodiaku - Koń
^^ |
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 13-08-2007, 21:02
|
|
|
13 września -> Panna, ale nie lubię tego znaku zodiaku:/ Zbyt wiele panien w moim życiu.
1989r. -> chiński znak -> Wąż (już lepiej:) |
|
|
|
|
|
Nami
Ruda! xD"
|
Wysłany: 13-08-2007, 21:54
|
|
|
Avalia napisał/a: | Ja jestem z 1990 |
Ale rok '90 to SĄ właśnie konie O.o" |
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 24-08-2007, 17:35
|
|
|
Avalio co za samokrytycyzm. Trzeba doceniać to co się ma. Może nie zabrzmi to zbyt pocieszająco ale jak mówi przysłowie "Każda potwora znajdzie swojego amatora"^^ Możesz bić :P Tylko nie po twarzy. Ale żeby post ten nie był odbierany jako offtop to dam parę innych zodiaków mych:
Zodiak Celtycki - Jesion, druidyczne zwierzę - żmija(no prawie jak Orochimaru nice :))
Zodiak Egipski - Izyda
Jako Ryba jestem znakiem wodnym a to znaczy:
Cytat: | znaki wodne żyją w świecie własnych emocji, na wszystko reagują uczuciowo. Nie są świadome motywów własnego działania. Cechuje je: uczuciowa głębia, empatyczna wrażliwość na uczucia innych oraz czasami ulegają nieodpartym żądzom. |
Nawet się zgadza może za wyjątkiem tych nieodpartych żądz gdyż uważam się za osobę dosyć dobrze panująca nad sobą(kiedy trzeba). |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|