Lineage2 |
Wersja do druku |
g_v_s
|
Wysłany: 31-10-2004, 21:09
|
|
|
Ocenzurowano i wywalono offtop =Zeg
[ Dodano: Wto 09 Lis, 2004 21:34 ] |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Lich
Gość
|
Wysłany: 10-11-2004, 14:53
|
|
|
No i znowu gramu - tym razem na serwie który mieści 1000 osób i ma działające questy
Więcej szczegółów:
http://multiworld.czad.org/viewtopic.php?p=10427#10427
Po dniu grania mogę stwierdzić że serwer jest bardzo dobry:
+Nie laguje
+Nie ma bugów
+Wszystko działa (Questy, Potiony, Zestawy i wiele innych)
+Jest pełno ludzi
+Po zwisie L2 nie ma problemu z ponownym połączeniem |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 05-12-2004, 00:26
|
|
|
Galeria klanowych screenów: offline |
_________________ Multiworld Project
Ostatnio zmieniony przez g_v_s dnia 21-05-2005, 08:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kamyś
Gość
|
Wysłany: 10-03-2005, 11:51
|
|
|
Mam take pytanie, jaki trzeba mieć internet żeby gry typu Lineage2 lub World of Warcraft płynnie działały? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-03-2005, 15:25
|
|
|
Nie, trzeba mieć internet, żeby móc w nie grać. Do płynnego działania wystarczy dobry komputer. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-03-2005, 20:46
|
|
|
Keii napisał/a: | Hm, mi ta gra wydawała się bardziej monotonna od RO - o wiele więcej biegania, a w Ragnaroku wszystko było po prostu bliżej. A idea pozostaje taka sama, biegnij od potworka do potworka -> zatłucz -> pozbieraj looty -> kup lepszy equip -> idź na silniejsze potworki :P L2 ma co prawda trochę fajnych patentów, na przykład obleganie zamku roziwązane imho lepiej niż w RO, ale to nie ratuje tej gry przed monotonią =] |
Bo to była beta Keii beta . Niec nie zastapi wojen klanowych i rasowych a na chronicle II na orginalnych serwerach dopiero zaczyna się niźle przezentować. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 17-03-2005, 22:54
|
|
|
Ano beta beta, post pisany rok temu. Od tego czasu wiele się zmieniło - ba, niedługo na koreańskie serwery wchodzi 3cia Kronika.
Co prawda czytałem, że obleganie zamku tak laguje, że nic się nie da zrobić, ale to w sumie też dawno było. Nie wiem jak sprawa wygląda obecnie, do L2 szczerze mówiąc nie chce mi się wracać, szczególnie, że levelowanie w dalszym ciągu wygląda tak samo monotonnie ]:>
Ale na pewno jest dużo lepiej niż kiedyś. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-03-2005, 22:21
|
|
|
Hej jak to jest z tymi kodami trzeba zakałdac nowe konta ?? czy pasuja do starych ? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 01-04-2005, 14:48
|
|
|
Chyba pasują, bo po wybraniu "Reactivate" pokazał mi się ekran z wyborem sposobu płatności. Ale nie wiem, czy po reaktywacji zostaje darmowy miesiąc. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-04-2005, 20:52
|
|
|
nie juz wiem oo co tu chodzi. Tutaj za pomoca tego "darmowego kodu" twozysz tak jakby podkonto w swoim Account dla kumpla i znajomego któremu chcesz te gre polecic ( tak jak wciaganie w intertes albo do sekty ale onao działa tylko wtedy jak masz swoje główne konto aktywne a akurat nasze ( czyli mnie i barata) skończyło sie w połowie marca :P i do połowy maja raczej wątpie bo brak kasy no chyba ż e bracik przywiezie play carty z szkoplandu jak wórci z zawodów |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 01-04-2005, 20:57
|
|
|
RV napisał/a: | Tutaj za pomoca tego "darmowego kodu" twozysz tak jakby podkonto w swoim Account dla kumpla i znajomego któremu chcesz te gre polecic |
Nie, kumpel tworzy pełnoprawne konto, czyli mówiąc prościej zaoszczędza 19.90$, które musiałby wydać na retaila. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-04-2005, 22:52
|
|
|
no tak ale z tego konta od kumpla i tak nie da się grac jesli konto tego co dostał kod jest Expired |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-04-2005, 21:38
|
|
|
RV napisał/a: | no tak ale z tego konta od kumpla i tak nie da się grac jesli konto tego co dostał kod jest Expired |
Moje konto było expired - ba, grałem tylko w betę rok temu, a mimo to przyszedł mi key w newsletterze. Próba reaktywacji konta z bety może i powiodłaby się sukcesem, ale wkurzyłem się, że muszę wybierać sposób płacenia, skoro miał być darmowy miesiąc i stworzyłem nowe konto [w którym i tak musiałem podać te rzeczy, ale nvm XD]
Edit:
A tu parę screenów z mojej przygody:
http://keii.neostrada.pl/Lineage2.zip |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-04-2005, 22:52
|
|
|
No i kapa , zwazywszy że przedtem gralismy dzięki pay cartom kupowanym w szkoplandzie o upgrade codu mi nie przyjmuje jak chce podac sposób płaczenia a kartę płatniczą tez mi odzuca powiada że cos się nie zgadza |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-08-2005, 10:49
|
|