Tibia nie jest zła ... mam tam takiego 105(102 anihilator qest undone) knighta na Pacerze.
_________________ Call Me Sayak
Bleeee Gość
Wysłany: 05-09-2006, 19:43
Tibia nie byla by zla gdyby nie ludzie <glownie polacy a zwlaszcza ci mlodsi> Gdzie sie nie obejrzysz to tylko widac: Ty$#%#$^ oddawaj moje eq %^$#%. Gdyby Tibia miala klimat Arkadii to bylo by cos.
Tibia nie jest zła ... mam tam takiego 105(102 anihilator qest undone) knighta na Pacerze.
non-pvp to serwery dla panienek ; ) przykro mi no respect ; )
Cytat:
Gdyby Tibia miala klimat Arkadii to bylo by cos.
Tibia miała klimat arkadii! powiem nawet wiecej MIAŁA KLIMAT RPG!
niestety winną za dzisiejszy 'stan' Tibii jest 'popularność tej gry'. Wszędzie dostepne spoilery questow oraz rzesza dwunastoletnich dzieciaków wszystko popsuła. łezka w oku się kręci.
Dobitką na koniec było zmienienie GENIALNEGO systemu PVP ktory wymagał zręczności na taki jaki mamy w reszcie mmo (castowanie spelli oparte na hotkey)
na tibie zwastowałem ponad 3 lata ; ) teraz czekam na jakiss inny mmo ktory bedzie posiadał cechy dawnej tibii.. aaah to była piękna gra ; (((((((((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki