Tibia |
Wersja do druku |
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 17-05-2005, 14:12 Tibia
|
|
|
Hmm, a gra ktoś z was w takie fajne darmowe mmorpg Tibia? Siedzę w tym już od roku i jeszcze mi się nie znudziło, zainteresowanym podaję adres www.tibia.com |
_________________ Podążaj za białym kurwikiem... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-05-2005, 19:08
|
|
|
Kilka osób grało, ale niestety Tibia przegrała z RO:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Andnar
|
Wysłany: 17-05-2005, 21:40
|
|
|
Cienkie i jak by to nazwać... Globalu strasznie tnie się. W moim przypadku przegrało na każdej linii z MU Online(zacząłem tylko na globalu potem grałem na wielu innych głównie prywatnych serwerach) |
|
|
|
|
|
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:18
|
|
|
Erm, kiedy w to grałeś? Teraz są 52 serwery, znacznie ulepszona grafika i masa fajnych featsow. Lagi zależą bardziej od jakości połączenia gracza a masskicków ostatnio nie ma. Grałem w MU ale wole RPGi fantasy od SF. |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2005, 23:31
|
|
|
Pozwolę sobie na małą uwagę. "Znacznie ulepszona grafika" to i tak w przypadku Tibii nie oznacza niczego specjalnie ciekawego. Sam wyznaję zasadę, że nie grafika jest w grach najważniejsza, ale jednocześnie uważam, że przynajmniej jakieś minimum powinno być zachowane, inaczej gra drażni zmysły estetyczne :P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 18-05-2005, 06:29
|
|
|
Z grafiki 2D i na tym engine i tak nie da się zbyt wiele wycisnąć ale wyraźnie widać że twórcy robią co mogą i całość i tak wygląda znacznie lepiej niż przed rokiem, kiedy zaczynałem grać. |
|
|
|
|
Pilou Mistic
|
Wysłany: 11-08-2005, 18:51
|
|
|
Boże grałem w Tibie jakieś 3 dni a potem sie zniesmaczyłem tak okrutnie że aż strach!
Przecież w Tibi nie ma nawet animacji jak gośc uderza i nie wiem co za ludzie w to grajo (a sporo ich gra bo ani na serwer sie zalogowac bo wyrzuca) |
|
|
|
|
|
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
Wysłany: 17-09-2005, 19:21
|
|
|
Hmmm...
Mnie też na początku "zniesmaczyło".
Skończyło się na kupnie Premium acc na 6 miechów >.<
Btw. Hihihihihi soon 34 lv *____* !!!! |
_________________ http://www.fastandfuriousfig.com/?u=219167 |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 18-04-2006, 16:14
|
|
|
Wrocław, miasto szatana...
Ale faktem jest że oszołomy są wszędzie. Azjaci zagrywają się na śmierć, u nas ludzie wpadają w szał... |
Comes the blackest hole
You had so much to offer
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 18-04-2006, 19:17
|
|
|
Ta... Bawi mnie tylko fakt, że jaki kraj, takie MMO powoduje zamieszki. W Azji WoW, w Polsce Tibia... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 23-04-2006, 09:36
|
|
|
Jak zwykle nie doceniłem polskich mediów. Najpierw była Gazeta Wyborcza. Potem darmowe gazety Wrocławskie. A dziś w nocy trafilem na program poświęcony Tibii we wrocławskiej TVP3 (że dość zabawnych rzeczy się z niego dowiedziałem, to chyba nie trzeba nawet wspominać...). |
Comes the blackest hole
You had so much to offer
|
|
|
|
mav
Living script
|
Wysłany: 24-04-2006, 14:48
|
|
|
Tibia jest zła! Zabiera życie i nisczy psychikę młodym ludziom! Należy ją usunąć a autorów spalić na stosie!
... no dobra, może trochę przesadziłem ;). Usiłowałem trochę pograć w Tibię, ale grafika mnie zniszczyła. Ja rozumiem, że oprawa nie jest najważniejsza, ale please... mamy 2006 rok. Poza tym wszechobecne chamstwo wśród graczy, przynamniej na Rook'u strasznie odrzuca. Przykład - gość stoi na moście, blokując jedyną drogę wyjścia z jaskini i za przepuszczenie żąda określonej sumy pieniędzy. Żałosne... |
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 24-04-2006, 16:03
|
|
|
Chamstwo wśród graczy to zjawisko które pojawia się właściwie w każdym MMORPG, w którym obowiązuje pełne PvP. A że w Tibii do tego można stracić ekwipunek, to już wogole daje ciekawe efekty jak widać...
A i pod wzgledem technicznym gra wybitna nie jest, co najwyraźniej niektórzy nauczyli się wykorzystywać... ;p |
Comes the blackest hole
You had so much to offer
|
|
|
|
Van
Gość
|
Wysłany: 08-05-2006, 13:22
|
|
|
Lineage 2 >>>>> Tibia. Ot co. Nie traci się tam przynajmniej połowy eq, grafika jest dla mnie śliczna, ludzie na serwerze którym grałem kulturalni (może dlatego, że trza pomyśleć leciutko jeśli chce się uruchomić inny serwer a nie tylko klikać next przy instalacji?) a i PK nie irytują tak jak na Tibii (wiadomo, mniej wypada, szybciej sie expi...)
PS. Chyba pora się zarejestrować XD |
|
|
|
|
|
|