Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
System Shock 2 |
Czy SS2 to najlepszy FPS wszechczasów? |
Tak |
|
50% |
[ 2 ] |
Nie |
|
50% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
Wersja do druku |
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 24-08-2007, 11:30
|
|
|
Mam pytanie odnosnie rychlego Bioshock:
To sa wymagania do gry: http://pccentre.pl/Article16377.htm
To jest moja karta graficzna: http://www.hisdigital.pl/html/product_ov.php?id=53&view=yes
Czy bede mogl kurde zagrac na tej karcie czy nie - bo mi wydaje sie ze tak, ale pewny nie jestem, a nie chce kupowac czego w co grac mogl nie bede. Co myslicie? |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-08-2007, 11:37
|
|
|
Myślę, że wymagania gry to na tyle śliska sprawa, że warto ściągnąć demo ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-08-2007, 12:31
|
|
|
1. Karta kartą, ale wiele przecież zależy od reszty :P.
2. Mam wrażenie, że do pełni szczęścia będziesz potrzebował czegoś nowszego. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 24-08-2007, 16:52
|
|
|
BOReK napisał/a: | przecież zależy od reszty |
Mam Pentium IV 3,2 GHz, zamierzaam kupić dwie 1 GB kości DDRów - tylko musze zobaczyć czy moja płyta noie obsługuje już czasami DDR2.
Z kartą może być większy problem - ba mam złącze AGP na płycie - gdyby nie wymyślili tego PCI16 to nie byłoby problemu.
Ale pomysł z uprzedniejszym ściągnięciem dema jest bardzo dobry - napewno skorzystam dzięki :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|