Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mount and Blade: |
Wersja do druku |
Yaiba198989
|
Wysłany: 15-04-2010, 14:16
|
|
|
Całkiem niezła produkcja grafika może nie na te czasy to jest dobra, muzyka też, najbajdziej się spodobały się te wielkie bitwy z innymi lordami :) walki był tak długie że nie chciało mi się już walczyć, ale dawałem radę, zessałem też jakiegoś moda z zakonem krzyackim :P, i dzięki temu modowi wygnałem Krzyzaków z okolic naszej polski :P, całkiem fajne jajo dali w Nativie :D czuje się w nim jak ostatni samuraj, a moda z Samurajami i Szogunami nie znalazłem :( . |
|
|
|
|
|
Film
Gość
|
|
|
|
|
Mount and Blade'r
Gość
|
Wysłany: 24-11-2010, 15:43 Mount and Blade
|
|
|
Witam!
Chciałbym was zapytać, jako ludzi doświadczonych w tej grze czy można zmienić nazwę swojego państwa i kolor Napisu miasta np. Tulga zeby bylo czerwone itp. Moje panśtwo nazywa sie Królestwo Nordów Rebelia i nie wiem jak to zmienić. Prosze o pomoc!
Mount and Blade'r |
|
|
|
|
|
Kashue
Nightstalker
|
Wysłany: 24-11-2010, 16:50
|
|
|
Do tej gry jest genialny MOD na podstawie Mangi Berserk :) wieczorem spróbuje poszukać jakiś screenów i linka (MOD jest darmowy). |
|
|
Yaiba198989
|
Wysłany: 24-11-2010, 18:02
|
|
|
Aby to zrobić musiał byś przenalerzny do jakiegoś królestwa, trzeba porozmawiać z danym władcą. |
|
|
|
|
|
Mount and Blade'r
Gość
|
Wysłany: 24-11-2010, 18:37
|
|
|
ALE MIEĆ WŁASNE KRÓLESTWO!!!!!! |
|
|
|
|
|
Mount and Blade'r
Gość
|
Wysłany: 25-11-2010, 14:35
|
|
|
Chodzilo mi o to zeby we WLASNYM krolestwie mieć inna nazwe niz Królestwo Nordów Rebelia |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-11-2010, 16:45
|
|
|
Tak to chyba se ne da, ale nie miałem jeszcze do czynienia z najnowszą wersją. W starych albo przynależałeś do przykładowego królestwa X, albo składałeś przysięgę pretendentowi do jego tronu i przynależałeś do rebelii przeciw królestwu X. Nie było pojęcia "własnego" królestwa. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mount and Blade'r
Gość
|
Wysłany: 26-11-2010, 17:16
|
|
|
Ja zrobiłem tak w Mount&Blade zwyklym ze bylem w tym przykladowym krolestwie X, wyszedlem, zdobylem miasto i pisz krolestwo X rebelia |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|