Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Silkroadonline |
Wersja do druku |
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-12-2006, 11:11 Silkroadonline
|
|
|
www.silkroadonline.net oficjalna strona swietnego mmorpg
bajeczna grafika instalka 500Mb pelne 3d i efekty klimaty japoni zobaczcie se screeny
polecam dla kazdego
polecam server Tibet (ja tam gralem obecnie jak mam czas) |
Ostatnio zmieniony przez dnia 27-12-2006, 18:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-12-2006, 18:32
|
|
|
Grafika średnio bajeczna, klimaty bardziej chińskie niż japońskie, a od Tybetu lepszy jest Eldorado (tak, ja gram właśnie na Eldorado xD)
A poza tym to wszystko się zgadza, gierka dość miodna i gra się bardzo przyjemnie :D No i nawet znośnie chodzi na sprzęcie zdecydowanie pamiętającym lepsze czasy. (ale nie na jakimś totalnym rupie :P) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 18:51
|
|
|
no czemu eldorada wiem bo nowszy serwer moj serwer kiedys tez byl nowy ale wiesz :D teraz lata wilu 70lvl ale na szczescie jako hunterzy :D widzialem tylko 1 thiefa 70 lvl :D |
|
|
|
|
|
Fistashi
Taki Orzeszek
|
Wysłany: 10-01-2007, 07:34
|
|
|
Hmm.. oj gierało się w to swoimi czasami, gierało xD
Nawet doszedłem kiedyś do bodajże 50 lvl, o boże jak się cieszyłem.
Ale po 3 miechach gry przeszłą mi ochote, przejadłem się nią zupełnie, teraz rozpoczynam co jakiś czas nową postac, woże nią do 25 lvl i spowrotem odkładam gre na półke.. (komputerową, no co : D)
Mimo, ze ja w to już nie gram, to konta za darmo nie oddam, oj nie xD
Każdemu złaknionemu wrażeń i przeżyc, właśnie tego RPG'a polecam, bo jest chyba najbardziej rozwinięty ze wszystkich, ma fajne skille, potwory, miłych graczy, miodne questy i zniewalającą grafikę.
Pozdrawiam. |
_________________ Ehh.. to był mój post : D |
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 14-01-2007, 17:04
|
|
|
Fistashi napisał/a: | miodne questy |
Które? Zdobądź 392846 'czegoś tam' od danego typu potworów, z których to 'coś' wypada średnio raz na 5-10. Gra ciekawa, rozwija się, fajny klimat i grafika, kilka ciekawych pomysłów, ale jest na dłuższą metę bardzo nudna właśnie przez brak ciekawych zadań. Po 20 levelu robi się ciekawiej ze względu na profesje, ale to żadna radocha non stop dostawać od wysokolevelowych przeciwników.
Doszedłem 2 razy do okolic 20-25 levelu ale przestałem gdy dostałem misje znalezienia 100 czegośtam po zebraniu 60 skór białych tygrysów i iluśtam skór z czarnych tygrysów, które zbierałem przez kilka dni, grając po dobrych kilka godzin dziennie. Po zabiciu iluśtam tysięcy tygrysów miałem serdecznie dość tej gry. Nie mówiąc już o hordzie innych czających się na każdy respawn. Przy tygrysach było ok, bo były ich stada, ale przy 100 archerów do zabicia, którzy spawnowali się tylko w 1 miejscu odbywały się regularne wyścigi do każdego zauważonego.
Nie mówiąc już, że dropy czegoś innego niż kasy były również niezmiernie rzadkie, a co to za radocha bić stwory i nie rozwijać przez to arsenału.
System skilli też wymagał dopracowania. Daleko mu do WoW'a, Guild Wars czy nawet Diablo 2. Było kilka fajnych, ale również masa niepotrzebnycch, a w wielu przypadkach zamiast nowych umiejętności dostawało się silniejsze wersje starszych i na dobrą sprawę zamiast 20-25, w karcie postaci można było umieścić z 10 tylko każdą z większą ilością poziomów. Mówiąc o umiejętnościach warto też wspomnieć o małej liczbie build'ów postaci i niestety bez maksymalmnego ukierunkowania postaci na daną ścieżkę rozwoju przy levelu 20 było już dość ciężko zabijać potwory.
Piszę to na podstawie tego co było jakieś pół roku temu, możliwe, że teraz jest dużo lepiej. Ogólnie gra z potencjałem, ale posiadająca masę niedociągnięć. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|