Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Venatios - gra karciana online |
Wersja do druku |
Atanas
|
Wysłany: 17-05-2007, 11:55 Venatios - gra karciana online
|
|
|
Chcialbym wam przedstwaic gre Venatios czyli kolekcjonerska gre kraciana, w ktorej naszym jedynym zadaniem jest bycie coraz lepszym, aby to osiagnac mamy do dyspozycji wiele kart w trzech taliach : talii maga, wojownika i strzelca. Gra na pierwszy rzut oka jest strasznie latwa, pozniej z naplywem innych kart mozliwe jest do wykonania coraz wiecej ciekawych kombo. kazdy zestaw dodatkowy (13 kart) kosztuje jedynie 5 zł sms'em lub 10 wygranych walk. Czyli gra jest darmowa. Na stronie glownej mamy samouczek pomagajacy zrozumiec zasady, lecz najlepiej pytac poprostu ludzi na irc'u. Chcialbym was prosic o rejestracje jako moi poleceni
http://venatios.pl/rejestracja.php?ref=380 Zycze powowdzenia w grze |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-05-2007, 15:52
|
|
|
http://venatios.pl - poprawny link. Nic nie poradzę na moją niechęć wobec takiej formy wyścigu szczurów, więc teraz albo można wesprzeć przyszłego konkurenta, albo wejść "na czysto" :P.
Swoją drogą dawno już nie widziałem nowej karcianki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-05-2007, 17:41
|
|
|
Zacząłem grać w to Venatios i musze przyznać, że gra się bardzo przyjemnie, a gra jest wciągająca. Jak ktoś chce się ze mną zmierzyć, to gram pod nickiem Voodoo (Vodh był za krótki >.<), zapraszam :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|