Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Armies of Exigo |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2008, 10:11 Armies of Exigo
|
|
|
Do nowego CD-Action dodano fajnego RTS (jak na 15zł oczywiście). RTS-a testowałem wczoraj między 1:15 a 1:30 w nocy, więc werdykt może się zmienić, jednak recenzje w sieci potwierdzają moją opinię: jest bardzo fajny (jak na 15zł oczywiście).
Generalnie opisać go można tak: Warcraft III spotyka Starcraft. W jakiejś tam krainie (pewnie Exigo) walczą ze sobą trzy armie. Dobre Imperium (Sojusz z posiłkami Nocnych Elfów), dzicy dzikusi Beast (po polskiemu Zwierzoludzie z Hordy) oraz okrutni, plujący na ulicach, przewracający śmietniki, malujący po murach wulgarne napisy i molestujący dzieci ZERGOWIE (znaczy się: Upadli, wyglądający Zupełnie-Niepodobnie-Do-Robali-Ze-Starcrafta).
Twórcy stanowczo za dużo grali w tytuły Blizzarda. Gra: zasady, ekonomia, jednostki Imperium (reszty jeszcze nie oglądałem), interfejs wygląda jak totalna zrzynka z Blizzard. Grafika jest ładna (jak na 2004) intro super. Innymi słowy: świetna gierka (jak na 15zł).
Intro:
http://pl.youtube.com/watch?v=Nlv_ipbjfvw
Niestety nie znalazłem dobrego Gameplaya. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|