Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Guild Wars 2 |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-03-2014, 23:51
|
|
|
Ariane Oriflamme - pani inżynier, "Ascalonian and proud of it" (i mam dziwne wrażenie, że siostra maina Maieczki...).
Rosa Herne, mesmerka.
Idune Applejack, guardianka, vel "omg, przepiłam rodową pamiątkę!". Friendship is WAR!!! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 10-03-2014, 14:06
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Dopisano do listy znajomych. BTW, jeśli chcecie mogę podesłać invitkę gildyjną (głównie w celach komunikacyjnych, bo sama gildia dość mała jest). |
A nie, dziękuje. :) Wcześniej należałam do jakiejś polskiej gildii, i brak sensownej wizji ich działalności, zmieniający się notorycznie regulamin, i wieczne podłączenie z komunikatorami głosowymi strasznie mnie zmęczyło. Aktualnie z Highlanderem należymy do jednej z większych gildii na naszym serwerze Aurora Glade (a na jakim Wy jesteście??). Jeśli mielibyście ochotę się przyłączyć - to zapraszam. Jedyny wymóg to reprezentowanie gildii. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-03-2014, 14:36
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | sensownej wizji ich działalności, zmieniający się notorycznie regulamin, i wieczne podłączenie z komunikatorami głosowymi |
...czego?
...co?
...a idź mi z tym...
(czytaj: jesteśmy elitarną gildią jenot-only, a jak trzeba zdobyć tokeny za misje, to idziemy do zaprzyjaźnionych większych kolegów :D) |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-03-2014, 19:59
|
|
|
Dlatego właśnie zaznaczyłem, że "głównie w celach komunikacyjnych" - doskonale rozumiem, że w tym momencie gry praktycznie wszyscy aktywni gracze są już po jakichś gildiach własnych porozdysponowani. Kuleczki zostały założone i istnieją w zasadzie po to, by jenoty miały jakiś punkt gromadzenia się (a dokładniej, by Wspaniały Przywódca, czyli ja, miał zawsze z kim chodzić ;P). Za jakiekolwiek wymagania zostałbym chyba wyśmiany.
A siedzimy na Gandarze. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 10-03-2014, 21:48
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Za jakiekolwiek wymagania zostałbym chyba wyśmiany. |
Czekamy na regulamin, Wielki Przywódco!
(I zgadzam się z Gonikiem. W gildii jestem po to, żeby grać ze znajomymi, nie z randomami. Z randomami czasem chodzimy na misje gildyjne, ale oni nie mają głupich pomysłów w rodzaju "macie przestrzegać naszego regulaminu i nas reprezentować ;)). |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 11-03-2014, 11:48
|
|
|
A to przepraszam - jak to Wasza gildia, to będę zaszczycona invitką. :)
Tamta gildia doszła do takiego poziomu absurdu, że nawet jeśli wchodziłam do gry na kilka minut, to koniecznie musiałam byś na TSie. Także w przypadkach, kiedy nie miałam czasu z nikim pogadać lub dłużej pograć, był pokój samotnia.. Dla mnie to już było przegięcie. Było, minęło na szczęście. Oczywiście jak ktoś lubi z gry zrobić całe swoje życie, i mega się przy tym zaangażować, to jest to jakieś rozwiązanie, ale nie dla mnie.
Loko masz tego jack-a-lopa?? Jak Ty go zdobyłeś?!?! Zazdroszczę. :)
P.S. Jeśli nie biegacie na wvw, to może dzisiaj z Highlanderem do Was wbijemy. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-03-2014, 13:41
|
|
|
Serika napisał/a: | Czekamy na regulamin, Wielki Przywódco! |
Doczekałaś się!
(Czy wam też Punyan Wielki Przywódca automatycznie wywołuje przed oczami obraz Tamakiego? :D) |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-03-2014, 17:20
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Loko masz tego jack-a-lopa?? Jak Ty go zdobyłeś?!?! Zazdroszczę. :)
|
Z nudów przeszukiwałem kiedyś TP i akurat był za 50g. Nie byłem pewny czy cena nie spadnie, ale uznałem, że zaryzykuję i zakupiłem. Potem był już tylko po 80 ;p.
Edit:
W zasadzie dodam kilka kolejnych zdjęć, które pojawiły się od momentu poprzedniej wrzutki.
Kilka dowodów na to, że w GW2 grają ślepi ludzie:
1
2
3
Poza tym:
Interpretacja zwiadu na WvW
Jeden z ciekwszych LFG jakie widziałem
I na koniec coś specjalnego. Ten gracz podzielił się wspaniałą radą, dotyczącą tego jak dobrze grać w Guild Wars 2 - Link |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 16-03-2014, 12:20
|
|
|
Małe ogłoszenie: Jeśli do tej pory (jak ja), nie udało Wam się zabić Tequatl, to są duże szanse, by dokonać tego dzisiaj. Nasza gildia dzisiaj czasu 5:30 gmt organizuje się w Sparkfly fen by zgrupować siły i zabić gadzinę. Wszyscy są mile widziani. Zapraszam!
P.S. Serwer Aurora Glade. ;) |
|
|
|
|
Bezimienny
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 16-03-2014, 22:53
|
|
|
Na Gandarze zazwyczaj do Tequatla podchodzi gildia Draco Venantius (powstała specjalnie do tego), w piątki/soboty koło 20-22 (tzn tak było przed zmianą timerów, teraz się pewnie przesunelo). Z skutecznością tego bywa teraz różnie, a ostatnio zdarzają im się też obsuwy z punktualnością (odkąd zaczęli się rozdrabniać na Wurma - tu zupełnie bezskutecznie ;p), więc gwarancji nie ma, ale z drugiej strony wbić się łatwiej niż na Deso.
(a przy okazji przypominam hymn eventu). |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 17-03-2014, 01:22
|
|
|
Teq jak Teq (mam komplet achievmentów), ale na wurma z dużą szansą powodzenia to bym poszła... Jeszcze się nie załapałam na udanego. |
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 25-03-2014, 16:47
|
|
|
Na wypadek jakby ktoś nie zauważył - opłaca się skompletować ile się da obszarów, by nałapać więcej Transmutation Stones. Będą one przerabiane później na punkty do nowego systemu manipulowania wyglądem. |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|