Diablo 2 - trenowane postacie |
Wersja do druku |
MrBat
|
Wysłany: 09-10-2003, 06:39
|
|
|
ja ze swoimi postaciami (i kumplami) moglbym wam pomoc na przejsc od od norma do piekla - potem na cow i bedzie mozna robic turnieje ^^ |
|
|
|
|
|
Seymour
|
Wysłany: 09-10-2003, 07:19
|
|
|
MrBat nie za bardzo, przynajmniej mi, pasuje takie rozwiazanie. Za duza przepasc bylaby pomiedzy postaciami, no i to wlasciwie tylko dodatkowe lapy do lezacego na ziemi skarbu(mnie denerwowalo jak ubilem jednego bossa w D2 i nagle wszyscy rzucili sie po przedmioty, ktore z niego wypadly. Ja nic nie dostalem). Nowi gracze nie mieli by szans z potworami, natomiast Ci podpakowani zgarnialiby cale lupy.
Gramy jedynie nowymi |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 09-10-2003, 08:15
|
|
|
wiesz ja wszystkimi postaciami przeszedłem piekło majac koło 5 lv ... potem chodziłem na krowy (tzn wchodziłem do portalu i czekałem...) w pół godziny miałem 40... potem 50 60 70 itd potem się kombinowało odpowiedni stuff (buriza, oculus, grzywa jalala i inne najlepsze itemy dla danej klasy) no i wypas :) ale jeśli chcecie grac od poczatku to trochę zajmie..... |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-10-2003, 15:04
|
|
|
heh.. spytalem sie braci czy by mi D2 niezlalatwili...
powiedzieli ze Moze... czyli za tydzien chyba bende mogl grac :D |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 18-10-2003, 10:43
|
|
|
Ja mam Czarodziejkę na 99lv. z "przedmiotami marzeń" dla czaro (Okulus, Arcanie's Valor, Czako 2 SOJ'e itd.) i ok 30 uszami postaci od 85 do 90 lv.
Dalej Assasinka 54, na razie jeszcze żałosna.
Co do zawodowców - druid na 74 (dead) został przedwczoraj zabity podczas szukania przedmiotów na Mefiście^^ |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-10-2003, 10:50
|
|
|
No a ja mam....nic nie mam bo mi sie diablo zrombało i postać poszła do kosza==" (80lv...cały zestaw natalii i nie chetowana==")
BTW:Co do spotkań na bnecie w Diablo2
Ktoś chętny na dziś??
<postacie mogą być używane ale wymogi to do 20lv i na zamkniętym Bnecie...>
Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o powiadomienie mnie gadem...
<mój nr: 2268438>Godzina jest do ustalenia...
Mam nadzieje że jednak ktoś sie zgłosi...grałem już nieco z Seymourem i wg. nas to bardzo ładnie wychodzi^^
Ps.Ktoś wie jak aktywować moda do Diablo na zamkniętym Bnecie?? |
|
|
|
|
|
Ch4os
|
Wysłany: 13-03-2004, 01:27
|
|
|
Ciekawe czy ktoś na ten temat jeszcze zagląda :D... Czy od wejscia patha 1.10 ludzie przestali grać ... Jesli ktoś gra to może próbować mnie łapać na gg podane w profilu lub na battle net *ch4o5 (lader),*iranahl |
_________________ "The vengeance of heaven is slow but sure!" |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 13-03-2004, 17:49
|
|
|
hmm...Ch4os na 100% wg mnei już cię spotkałem...a na temat zagtlądam jak go ktoś poruszy:P
a pach1.10 dał kilka bajerów ale zbyt wiele nie zmienił...gra fajna ale, za mało ludzi znajomych w to teraz gra jak dla mnie:P |
|
|
|
|
|
Ch4os
|
Wysłany: 13-03-2004, 19:56
|
|
|
Ja teraz w diablo troche mniej gram niż kiedyś ale przynajmniej raz czy dwa razy na tydzień wchodze by mi postaćie z ladera nie wygasły...
Możliwe że się spotkaliśmy :D ... a po wejsciu patha zaczołeś postać od nowa czy dalej grasz... nie lader????????? |
_________________ "The vengeance of heaven is slow but sure!" |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 13-03-2004, 20:39
|
|
|
gram dalej, głównie dlatego bo miałem przerwe około miesiąca a nie chciało mi sie nowej zakładać, no ale chociaż dobry osprzęt mam jak na assasę (2x Bartuck set Natalii etc...)
może znów urządzić turniej można?tylko bnajpierw prosze o osób wicej niż 4 bo przy dwóch jak nietak dawno było troszke nudno po chwili^^" |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-03-2004, 00:14
|
|
|
Ja mam na zamkniętym sorkę na zimno na 81, amazonkę na 76 i paladyna na młotki na 80. Teraz robię sobie barba.
Ps: Ma ktoś może zbroję IK na no ladder za free!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 14-03-2004, 09:13
|
|
|
Ja też trenuje barba! Mam już aż... 13 POZIOM!!!!!!! XDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-03-2004, 19:17
|
|
|
Nekromanta poziom 87 zawodowiec, niestety nieżywy, z pełnym zestawem Trang-Oula :(
Nekromanta tym razem już nie zawodowiec :) poziom 30,
i kilka postaci nie battle.netowych Czarodziejka na 75, Amazonka na 56, Barb na 43... ale przeważnie gra nimi moja mamusia więc ich sobie zbytnio nie przypisuję :) |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 01-04-2005, 15:01
|
|
|
Ja grałem w drugą odsłonę Diablo dość dawno, gdy nie miałem jeszcze internetu, lecz mogę się pochwalić, że w wersji podstawowej paladynem i barbarzyńcą zabiłem diablo trzykrotnie. Leveli nie pamiętam, ale grę tą skatowałem bardzo, oj bardzo. |
|
|
|
|
|
IRON
|
Wysłany: 01-04-2008, 16:29
|
|
|
Może ktoś mi pomóc, kupiłem orginalną wersje Diablo 2 z dodatkiem, i jak chce zagrać na batllenecie to wyskakuje mi takie coś --> http://www.wrzuta.pl/obraz/bNhwRSMBYL/
O co chodzi z tym? |
|
|
|
|
|
|