Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Warhammer 40 000 Dark Heresy |
Wersja do druku |
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 21-08-2008, 11:52 Warhammer 40 000 Dark Heresy
|
|
|
Podreczniki do tego systemu mozna juz kupić w Polsce. Opinie sa dosc dobre , a czy tu ktos sie z tym miał kontakt |
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 21-08-2008, 13:33
|
|
|
z opiniami bywa róznie narazie spotkałem sie z dopiero drugim negatywem a czy od dawna jest tak dostepna to nie wiem dopiero teraz da sie ja kupic bez czekania miesiac na ewentualna realizacje zamówienia |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 21-08-2008, 14:11
|
|
|
Użytkownika Mortimerna uprzejmie proszę o stosowanie zasad interpunkcji języka polskiego, w szczególności o zaczynanie zdań wielką literą, używanie przecinków i stawianie kropek na końcu zdania. Proszę również o stosowanie znaków polskich.
Przypominam także, że:
Cytat: | 9. Jakości posta nie mierzy się linijką/liczbą znaków. Niemniej stawiajmy raczej na jakość, a nie ilość postów. Do dyskusji pojedynczymi zdaniami służy GG. |
|
|
|
|
|
|
Hidoi
Gość
|
Wysłany: 24-08-2008, 19:03
|
|
|
Podręczniki akurat są do kupienia, gdyż rzeczywiście wcześniej był z tym problem- teraz jest dodruk i "w dobrym sklepie interentowym" można sobie zamówić i dostać.
Wydany jest poprawnie - twarda okładka, rysunki głównie z kodeksów z 40-dziestki bitewnej (więc jeśli ktoś je zna to będzie trochę zawiedziony).
Profesje podstawowe są dość dobrze opsiane, tak samo jak broń i umiejętności. Ja chciałam grać Siostrzyczką (Sisters of Battles) więc musiałam dokupić dodatek Inkwizycja - który mnie jakością wydania znacznie zawiódł, szczególnie że cena jest podobna do ceny podstawki (wady? : miękka okładka, stosowanie dwukoloru w wydruku). Do zawartości się nie wypowiem negatywnie, dostała Boltera już na czwartym poziomie ;) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|