Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Vista |
Wersja do druku |
Negatyv
|
Wysłany: 18-09-2007, 15:30
|
|
|
Co tu dużo gadać, M$ i jego produkty śmierdzą, z Vistą jest tak samo. Parę lat temu z radością pozbyłem się XP-ka na rzecz FreeBSD i od tamtej pory jestem zatwardziałym Unixiarzem. Nie dość, że CUT! systemy tęgich głów z Redmond zacofują rynek komputerowy, to jeszcze kradną pomysły z innych OS-ów. Marność nad marnościami, prosze towarzyszy.
Ja bym jednak prosiła o powściągnięcie języka. Naprawdę istnieją sposoby na wyrażenie niepochlebnej opinii BEZ używania wulgaryzmów. Użytkownik ma się czuć ostrzeżony. Mai |
|
|
|
|
|
ronin
|
Wysłany: 18-09-2007, 21:40
|
|
|
Negatyv napisał/a: | Co tu dużo gadać, M$ i jego produkty śmierdzą, z Vistą jest tak samo |
Czy ja wiem, to jakas mitologia jest. Stary problem kiedy znawca zmienia sie w wyznawce.
Zwykly, szaro-domowy uzytkownik tak prawde mowiac nie odczuwa monopolu Microsoftu, dlaczego. Ano wlasnie, nie podoba mi sie dany system, to zmieniam, Unix, Linux, do wyboru do koloru, czasem az za bardzo (masa wersji Unixa i Linuksa).
Tak naprawde problem obrasta w piorka, kiedy zaczyna sie pracowac, o tak, To juz ze tak powiem nonszalancko, boli. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|