Wysłany: 09-12-2013, 11:11 Problem z google chrome
Od dwóch miesięcy mam problem z wyszukiwarką google chrome. Normalnie nie jestem w stanie dokonać żadnego wyszukiwania. Mój google chrome podaje mi jako prawdopodobny powód niezgodność oprogramowania:
Znane są przypadki konfliktu tego modułu z przeglądarką Google Chrome. Jeśli często natrafiasz na problemy, możesz spróbować następujących czynności w celu rozwiązania problemu z tym modułem: Odinstalowywanie Więcej informacji %programfiles%\continuetosave\sprotector.dll
Znane są przypadki konfliktu tego modułu z przeglądarką Google Chrome. Jeśli często natrafiasz na problemy, możesz spróbować następujących czynności w celu rozwiązania problemu z tym modułem: Odinstalowywanie Więcej informacji %programfiles%\websearch\sprotector.dll
Zetknąłem się z opinią, że takie kłopoty mogą być spowodowane przez spyware. Robiłem jednakowoż testy przy pomocy avasta i nic nie wykazał.
Próbowałem też odinstalować i ponownie zainstalować google chrome. Nic.
Moglibyście mi pomóc?
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio.
Crack, zastosowałem informacje z podanej strony, zainstalowałem i wykorzystałem oprogramowanie. Wykryło mi masę tracking cookies i rocketfuel. Poza tym jeszcze raz odinstalowałem i zainstalowałem google chrome. Nic z tego.
Mimo to dzięki. Może znajdą się jeszcze jakieś patenty?
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki