Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jaka drukarka? |
Wersja do druku |
Yasumi
Gość
|
Wysłany: 13-04-2016, 08:38
|
|
|
Canona miałam dawno temu, więc pamięć odnośnie jego sprawowania się trochę już nie ta;p Chyba za rzadko drukowałam i dlatego szwankował. Wymieniłam na jednego hp, potem na wielofukcyjne hp. Tragedia! Mam same złe wspomnienia. Z zamiennikami nie współpracowały, co jakiś błąd udało sie naprawić, od razu był następny. Naprawdę, nie przesadzam. Ze dwa lata temu kupiłam dopiero brothera: http://arsa.pl/p/211/265160/drukarka-hl-1110e-drukarki-laserowe-czarno-biale-drukarki-urzadzenia-wielofunkcyjne.html, ale szczerze mówiąc dziś już nie mam za wielkich wymagań w stosunku do drukarki. Proste dokumenty na czarno-biało i przynajmniej się nie denerwuję. Ale jak bym miała potrzebę druku w kolorze, na pewno w pierwszej kolejności szukałabym wśród brotherów. |
|
|
|
|
|
piter_wrs
|
Wysłany: 06-06-2016, 13:10
|
|
|
Brother jest najtańszy w eksploatacji, chociaż z HP nie jest tak źle o ile używasz nieoryginalnych zamienników. Ja do starego HP używam bardzo tanich tuszy (20zł z Allegro) i starcza mi to na kilka miesięcy. Ale mi nie zależy na dokładnym wydruku. Ma być widać i tyle. |
|
|
|
|
|
adam
Gość
|
Wysłany: 28-07-2016, 13:46
|
|
|
ja aktualnie korzystam z brothera, fajna i tania drukarka, bardzo łatwo dostać do niej zamienniki ja zamawiam na bestprint24.pl wszystko jak należy tanio i szybko |
|
|
|
|
|
satakuto
|
Wysłany: 08-12-2016, 10:14
|
|
|
Drukarki HP są najlepsze. Atrakcyjna cena, wydaje. Fakt, że tusze do nich są drogie, ale można korzystać z zamienników na własne ryzyko :D |
|
|
|
|
|
szczep33
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 13-10-2017, 10:27
|
|
|
Epson Ecotank. Nie ma kartridży, są zasobniki rozmiaru szklanki na każdy kolor. Można w akcie desperacji wlać tusz pieczątkowy*, też będzie drukować. Po dwóch latach użytkowania zero problemów w eksploatacji biurowo/szkolej.
Zasadniczo, każdy Epson z systemem zasobników.
*albo i najbardziej plugawy zamiennik. I nie trzeba kombinować ze strzykawką, po prostu dolewa się kolor do zasobnika. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|