Deviantowe prace Yunki |
Wersja do druku |
Yunato
Dołączyła: 12 Wrz 2006 Skąd: Pan bocian mnie przyniósł >3 Status: offline
|
Wysłany: 11-10-2006, 08:28
|
|
|
Przytulaja sie;3 Sa smutne, bo musza sie pozegnac. |
|
|
|
|
|
Yunato
|
Wysłany: 14-11-2006, 17:15
|
|
|
Ah, zapomnialam dodac moja ostatnia prace! [jakos tak zapomnialo mi sie o tym forum^^' gomene~]
Moja pierwsza yaoi scena *_* oj musze przyznac, ze mimo dobrej zabawy byla to trudna praca. Faceci >o<
>>tutaj<<
Praca byla robiona na konkurs nio i bardzo sie ciesze, gdyz wygralam [musiala sie pochwalic, a co xP] |
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-11-2006, 20:41
|
|
|
Niezle, niezle wszystkie mi sie podobaja....nie mam zastrzezen bo sama gram w ro i cos tam probuje tworzyc, ale ogladajac Twoje prace popadam w depresje :( |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Yunato
|
Wysłany: 22-12-2006, 22:51
|
|
|
Juz dawno nic tu swojego nie dalam wieeeec....
prosze^^ click!
Prezencik dla mjej milosci.
A tak poza tym to wesolych swiat wszystkim. Tak wesolych jak postaci na moim arcie^^ |
|
|
|
|
|
Yunato
|
Wysłany: 23-12-2006, 22:17
|
|
|
Jeszcze jedna nowa praca, zrobiona przed chwila. Szkic zrobiony dosyc dawno, ale za dokanczanie zabralam sie dopiero teraz;p
Bri's couple |
|
|
|
|
|
Yunato
|
Wysłany: 03-01-2007, 09:20
|
|
|
Ehh nie lubie double postow... a ten to juz triple oO
Szkic [troche nieudolny, bo robiony podczas jazdy pociagiem~] mojej Scholarki Nymphe. A poza tym nie lubie szkicow, lepsze wykanczanie pracy ;3
>>here<<
INFO #2
Pierwszy post zostal zupdateowany. Teraz to wszystko ladniej wyglada;] |
|
|
|
|
|
Yunato
|
Wysłany: 06-01-2007, 13:48
|
|
|
Eh mozep owinnam sie poddac? Obiecuje, ze to ostatni powtarzajacy sie post...
Najnowsza praca, zamowiona przez Shironji. Jej Creatorka, probujaca zalozyc na siebie meski stroj [czyzby zapedy tranzwestyty oO?]. Jak widac, troche za duze na nia.
Bardzo lubie rysowac bielizne, dlatego majtusie byly nieodzownym elementem owej pracy [w koncu sie ubiera, nie;p?]. Probowalam tu nowych technik kolorowania, co uwazam, ze nie wyszlo mi najgorzej. Moze mam jeszcze problemy z dopracowaniem duzych czesci materialow, ale z bluzki jestem dumna^^
Kolejna sprawa - butelki. Eh eh kilka razy probowalam, jak mam je zrobic. Rezultat widzicie i chyba nie jest tak zle? Faworytka - biala butelka z nieznana zawartoscia xP
A teraz sama praca:
Mam nadzieje, ze sie spodoba i czekam na komentarze te mile i [oby nie bylo potrzeby] niezbyt przychylne.
Pozdrawiam~
PS: Mam dwa wolne sloty w komisji. Info na DA. |
|
|
|
|
|
herok
|
Wysłany: 25-04-2007, 15:31
|
|
|
No coz tylko po zazdroscic talentu ktorego ja nie potrafie rozwinac do konca ale za to umiem docenic piekne rysunki ofcorse twoje :D prosze o wiecej i wiecej :P |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 27-04-2007, 20:03
|
|
|
rysunki ladne jak kolega wyzej powiedzial tylko pozazdroscic talentu
sam biore sie do rysowania ale...(niezbyt mi to wychodzi)
na razie tylko czysto mangowo[czano-bialo] (raczej nie rysowalem jakichs postaci z mang lub anime tylko z glowy - wyszly tylko 2 glowy(takie sobie)postaci ktore sam wymyslilem
i postac glownego bohatera FFVII [prawie cala](jedyny przekopiowany) - reszta w koszu)
do kolorowanie raczej szybko sie nie zabiore (nigdy mi to nie wychodzilo xD)
wiec moze jakies rady dla poczatkujaych :D kazdy sie chce nauczyc niezle rysowac :D |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
wiluS
akka\Semper fidelis
|
Wysłany: 03-05-2007, 16:56
|
|
|
Każdy kto chociaż raz sprobował rysować wie doskonale jak trudno zachować proporcje, prowadzić pióro itd. W tym wypadku mamy świetnie skonstruowane postacie które wyglądają naturalnie i atrakcyjnie. Od razu widać kunszt autorki. Gratuluje świetnych prac i przyznam sie że troszke zazdroszczę:) |
|
|
|
|
|
|