Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rysunki itp;) |
Wersja do druku |
KYUZO
ronin
|
|
|
|
|
Smoczek
|
Wysłany: 15-10-2006, 21:40
|
|
|
Powiem jedno - naprawę fajne i ładne, zwłaszcza dłonie świetnie Ci wychodzą (jak na moje oko laika xD). A teraz dodam kolejne zdanko - wszystko mi się podoba, oprócz twarzy, wolę jednak jak oczka są duże i wyraźne (jak to najcześciej jest spotykane w mangach, chociaż też zależy od rodzaju).
Ale ogólnie jestem pełen podziwu i życzę by następne rysunki były jeszcze lepsze ^^. |
|
|
|
|
|
KYUZO
ronin
|
Wysłany: 19-10-2006, 07:46
|
|
|
Dziękuje za komentarz. Ciesze się, że moje art Ci się podobały.
Jak ja bym chciał żeby każdy mój kolejny rysunek był lepszy od poprzedniego, a przynajmniej na tym samym poziomie (marzenia). |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2006, 20:24
|
|
|
Podoba mi się linia twarzy, proporcje, ręce <odcina i zabiera>, dbałość o szczegóły i czysta kreska.
Za to jak zwykle do braku dynamiki się przyczepię. Pan z mieczem coś tam w tym temacie ma, ale..
Jest dobrza. Ba, bardzo dobrze. Sugeruję...założyć konto na DA. Rysować spontanicznie. Z natury, ze stopklatki, ze zdjęć.
I rysować dużo. Bo trening czyni cuda, jak zwykle. |
|
|
|
|
|
piecha
thunder master
Dołączyła: 23 Paź 2006 Skąd: Gniezno- gdzieś w Europie ;P Status: offline
|
|
|
|
|
KYUZO
ronin
|
Wysłany: 24-10-2006, 11:06
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Podoba mi się linia twarzy, proporcje, ręce <odcina i zabiera>, dbałość o szczegóły i czysta kreska.
Za to jak zwykle do braku dynamiki się przyczepię. Pan z mieczem coś tam w tym temacie ma, ale..
Jest dobrza. Ba, bardzo dobrze. Sugeruję...założyć konto na DA. Rysować spontanicznie. Z natury, ze stopklatki, ze zdjęć.
I rysować dużo. Bo trening czyni cuda, jak zwykle. |
Dzięki za pozytywną ocenę. Niestety właśnie treningu 'rysowniczego' najbardziej mi brakuje, ale staram się to jakoś naprawić. Hm.. a konto na DA to chyba całkiem niezły pomysł.
piecha napisał/a: | http://www.filmweb.pl/blog/entry/435375/Moje+Fanarty.html |
Całkiem niezłe. Masz potencjał więc trzeba go dobrze wykorzystać. Życzę coraz lepszych rysunków. |
|
|
piecha
thunder master
Dołączyła: 23 Paź 2006 Skąd: Gniezno- gdzieś w Europie ;P Status: offline
|
Wysłany: 24-10-2006, 14:34
|
|
|
Całkiem niezłe. Masz potencjał więc trzeba go dobrze wykorzystać. Życzę coraz lepszych rysunków.[/quote]
Dzięki, ale muszę jeszcze trochę popracować nad stylem. Tak przy okazji, świetne rysunki narysowałeś. Oby tak dalej. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|