Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Amnezjusza galeria deviantowa... |
Wersja do druku |
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 03-02-2008, 16:45 Amnezjusza galeria deviantowa...
|
|
|
Witam :) Po raz kolejny słuchając podszeptów Merrila J. Fernando dałem się skusić by podzielić się z Wami owocami mojej wesołej 'tfurczości'.
Oto link do mojej deviantowej galerii na której - oprócz, stworzonych przy użyciu znanych z Naruto 'kopiujących oczu' prac mangowych - znaleźć można kilka innych tworów, które mam nadzieję Wam się spodobają :)
Pozdrówka i miłego oglądania. |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Orenei
|
Wysłany: 03-02-2008, 19:04
|
|
|
Ślicznuchne :3
Mam do Ciebie pytanie...ile czasu zajmuje Ci narysowanie takiego Leon'a Wilkeson'a? |
_________________ "Coś tam, coś tam number one!
Sharingan for everyone~" |
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 03-02-2008, 22:34
|
|
|
Dzięki :)
A odpowiadając na pytanie to... same portrety zabierają mi znacznie więcej czasu niż 'zwykłe' mangowe malowidła. Do niedawna - kiedy moja 'pracownia' nie była jeszcze odpowiednio wyposażona - to mógłbym siedzieć od rana do wieczora i prawdopodobne byłoby, że praca nie będzie ukończona... Ogólnie jednak jeśli miałbym podać tak przybliżony czas... to byłoby to od 6-7 godzin w górę (w zależności od facjaty portretowanego ;)) do maksymalnie 20 (choć tu musiałbym już wykazać się dużą niechęcią do rysowania :P) - oczywiście jeśli rysowałbym prawie bez przerwy. Czy to dużo czy mało nie mnie oceniać ;)
Pozdrówka |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 07-06-2008, 12:25
|
|
|
Po chwili zastoju dodałem nowe stare grafiki:
-rysowanych długopisem na wykładach z filozofii Asukę i Goku,
-kolorowy i starawy trochę obrazek z bohaterkami Magic Knight Reyearth,
Hope you like it :) |
|
|
|
|
Tranki
|
Wysłany: 17-06-2008, 20:32
|
|
|
Gooku~ cudo! XD |
_________________ dear santa, please bring me ten thousand cakes |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|