Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Niekoniecznie mangowo - digital painting |
Wersja do druku |
aure
wise ass
|
Wysłany: 20-12-2008, 13:42 Niekoniecznie mangowo - digital painting
|
|
|
Jestem dość "świeżym" forumowiczem, ale ten dział forum przyciągnął mnie od razu - grafiką i rysunkiem zajmuję się od paru lat, mogę powiedzieć, że już prawie zawodowo :) Bazgram małym Wacomem Bamboo A6, ołówkami, rapidografami, tuszem i wszystkim, co w danym momencie wpadnie mi w ręce (herbatą i kawą też się zdarzyło :D). Uwielbiam komiksy, nie tylko mangi, planuję na daleką przyszłość wydanie własnego (moje największe marzenie)... Póki co przedstawiam wam swoje prace, bardzo ciekawa waszej opinii.
Grafikę poniżej czytelnicy CD-Action mogą znać z okładki grudniowego Action Maga :) Można ją też kupić w kalendarzu '09 firmy odzieżowej Luka Bandita na stronie lukabandita.com . LINK
La Ballerina - moja pierwsza skończona grafika, dopieszczana od czasu do czasu przez dwa lata leżenia bez publikacji. LINK
Halloween Daddy, rysowany na internetowy konkurs na Króla Halloween :) - LINK |
_________________ omg it's alfred molina
Ostatnio zmieniony przez aure dnia 20-12-2008, 19:31, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-12-2008, 16:12
|
|
|
Aure! Daj hentajce! Daj tentacle! A nie chowasz je do użytku własnego pod łóżkiem...
No i porysuj więcej mangi. A co do tego co wrzuciłaś... no co tu będę dużo gadał. Sama wiesz, co sądzę o tych pracach. Zresztą, przez ostatnie dwa lata poczyniłaś ogrooomne postępy. Oby tak dalej. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-12-2008, 18:14
|
|
|
A ja bym jednak prosiła, żeby w temacie umieszczać miniaturki, które po kliknięciu prowadzą do większej wersji. Bez hentajów oczywiście.
Miejcie litość dla osób ze słabym łączem.
IKa
Zua Biurokratka
|
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-12-2008, 18:33
|
|
|
Aure, obrazki ładne, mają coś w sobie. Co prawda trzeciego nie udało mi się obejrzeć, bo coś mi się nie wgrał. Ale chyba też musi być fajny. Czekam na dalsze twoje prace, tylko niech najpierw mają formę miniaturek. No i podejrzewam, że nie pokazałaś jeszcze w pełni swoich dużych możliwości. |
|
|
|
|
|
aure
wise ass
|
Wysłany: 20-12-2008, 19:38
|
|
|
Ok, zmieniłam więc na linki prowadzące do większych wersji niż te, które były wcześniej na stronie :) Wybaczcie, przyzwyczajenia z innych for.
W takim razie może coś mangowego. Zacznę śmiesznie trochę - Chii rysowana na plakat szkolny, z pozdrowieniami dla Norrca... :D klik!
Mały concept do mojego komiksu, jak widać jeszcze w trakcie bazgrania - klik!
concepty twarzy jednej z jego bohaterek - klik! |
_________________ omg it's alfred molina |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-12-2008, 10:13
|
|
|
Heh Chii ci bardzo zgrabnie wyszła. Wszystkie rysunki są ładne. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|