Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
nauka mangi, wypociny na całej linii >.< |
Wersja do druku |
alutka0304
|
Wysłany: 26-04-2010, 16:28 nauka mangi, wypociny na całej linii >.<
|
|
|
pierwszy rysunek kolorowany na komputerze i to na gimpie... bo nie mam photoshopa... o tablecie też mogę pomarzyć >.<
Bardzo duży obrazek!
Wszystko fajnie, ale ja jednak proszę o wklejanie linków, a nie obrazków. Forum to nie imageboard. I co wy ludzie macie do tego biednego Gimpa? Mai |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-04-2010, 16:30
|
|
|
Czy ktokolwiek czyta regulamin?
Cytat: | 5. Forum nie jest galerią internetową. Duże grafiki powinny być wstawiane jako miniaturki lub jako linki zewnętrzne. |
|
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
alutka0304
|
Wysłany: 26-04-2010, 16:40
|
|
|
ups, przepraszam... T_T |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-04-2010, 16:47
|
|
|
Takie pytanie na początek: to w całości twój rysunek? W sensie, postacie, pomysł itd.? Absolutnie nie chcę cię urazić, ale wolę się upewnić, bo nie wiem czy mogę to ocenić w całości jako twoją pracę, czy tylko jako dobrą kopię. :) |
|
|
alutka0304
|
Wysłany: 27-04-2010, 14:04
|
|
|
w całości mój, ale mam nie lada problemy z anatomią, staram sie to jakos wszystko opanować |
|
|
|
|
|
kinek17
More Exorcists!
|
Wysłany: 18-05-2010, 06:59
|
|
|
Keii się przyczepił ale gdyby nie on i większość modernatorów, to transfer był by zjadany przez te wielkie pliki graficzne. Mnie także uprzedził abym zmniejszał rozmiar zdjęć.
A co do pracy to jeśli jest w 100% twoja to jest się czym chwalić bo mnie podoba się bardzo;DD
I mam pytanko mogę ją sobie na tapetkę machnąć??
A co do anatomii to... też jakoś to wygląda więc nie wiem skąd ta samokrytyka, no ale lepiej tak.
Bo jak byś zaczęła ze zbyt wielką pewnością siebie to zaraz jakiś Master udowodnił by ci ,że w porównaniu do niego jesteś niczym a tak zbierzesz pochwały ;p
Pozdrawiam i czekam na nowe prace:*(mam nadzieje ,że tym razem mniejsze;P) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|