Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rysunki Anime (różne) |
Wersja do druku |
WhiteDevil023
White Devil Drawings
|
Wysłany: 06-12-2011, 17:14 Rysunki Anime (różne)
|
|
|
Od jakiegoś czasu bawię się w rysowanie trochę bardziej poważne niż bazgranie w zeszycie. Nie koniecznie ciągnie mnie do Deviantarta, więc wrzucam wszystko na You Tube.
Link do kanału dla zainteresowanych:
http://www.youtube.com/user/WhiteDevil023?feature=watch
Konstruktywna krytyka mile widziana.
Oczywiście zapraszam do śledzenia mnie na YT :) |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-12-2011, 04:56
|
|
|
Fajny podkład muzyczny, rysunki niczego sobie, ale youtube się kompletnie nie nadaje do prezentowania swoich prac graficznych - jakość jest gorzej niż marna (zwłaszcza że przynajmniej te które kliknąłem były w 480p), a konieczność wysiedzenia przy planszach tekstu i losowo skaczące fragmenty obrazka tudzież work in progress, które samo w sobie jest jak najbardziej fajne, ale w momencie kiedy ktoś chce zobaczyć po prostu efekt końcowy skutecznie utrudniają podziwianie samych rysunków i ostatecznie zniechęcają do zapoznania się z całością twórczości. Są inne miejsca gdzie możesz wrzucić obrazki, ostatecznie mogłabyś na przykład bloga założyć albo co, bo w sumie chętnie zobaczyłbym inne prace, ale nie w tej formie. Poziom abstrakcji podobny do pisania pracy magisterskiej na gadu-gadu. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-12-2011, 12:44
|
|
|
Vodh napisał/a: | bo w sumie chętnie zobaczyłbym inne prace, ale nie w tej formie. |
...to może poczytaj mangi, bo nie wiem jak ty, ale ja wolę oglądać oryginały, a nie przerysowywane kadry. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 07-12-2011, 16:13
|
|
|
Tren, ja nie zrozumiałam twojej odpowiedzi dla Vodha...
Powiedz szczerze, o co ci chodzi? |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-12-2011, 19:06
|
|
|
Pewnie o to, że rysunki WhiteDevila wyglądają właściwie jak przerysowane kadry/screenshoty. Tylko w czym problem, każdy kiedyś jakoś zaczynał, a ja np. nie potrafiłabym narysować Zangetsu z pamięci. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-12-2011, 21:14
|
|
|
No ja jak kiedyś udawałem że się zaczynam bawić w rysowanie to efektem też było 6 artów przerysowanych i trzy własne, więc nie widzę szczególnego problemu. Porządne przerysowanie, z zachowaniem proporcji i fajnym cieniowaniem wcale nie jest takie banalne i wymaga sporo pracy :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
ismena
|
Wysłany: 26-02-2015, 12:34
|
|
|
Ja też uważam, że Youtube to nie jest dobre miejsce., czemu nie dodasz swoich zdjęć na jakimś portalu dla amatorów rysunku? Szybcie je tam ktoś doceni |
_________________ http://modneduzerozmiary.pl/pl/19-kurtki-i-plaszcze - Kurtki, płaszcze w dużych rozmiarach. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|