O co tu na dziewięc piekieł chodzi |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-03-2005, 23:21 O co tu na dziewięc piekieł chodzi
|
|
|
Ma pare pytań gdyz nie chce mi się czytac tego całego tutejszego bajzlu
tak wiec pytanie pierwsze :
Dal mnie zawsze termin "Multiświat" kojażył sie z wielkim kołem palnów D&D tutaj nie wiem o co chodzi z pozotu wygląda to na kacik foeumowych sesji RPG ale po przeczytaniu paru postów juz nie , można by też pomyslec że jest ti koncik poswięcony grupowym "ficom" ( moim zdaniem takie wynalazki to głupota) ale to też nie to . A po wejściu na tematy typu A.T.A.K albo Anty A.T.A.K to już w ogóle nie czaję ( ps a nawet wrażenie mam że co po niektórzy przesadzaja z THC) wiec uprzejmnie prosze o minimalne wyjaśnienie
PS Aria Aria napisał/a: | Redvampire boisz sie ATAKu? ;'] | czy ja cie znam ?? wybacz ale ostanio akazuje się że zbyt duzo ludzi mnie kojazy a to może byc niebezpieczne. Tak wiec może wyjasnisz mi o co chodzi . Albo może ty nalezysz do bojówek F"F"YiYoM&AiA |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-03-2005, 23:39
|
|
|
Dwa słowa: komenda [you ].
[ Dodano: Sro 16 Mar, 05 11:57 pm ]
Cytat: | moim zdaniem takie wynalazki to głupota |
Ale wciągająca głupota;>.
Cytat: | ps a nawet wrażenie mam że co po niektórzy przesadzaja z THC |
Nie, to inna używka - młodość;P. To co się dzieje w ATAK-u nie każdemu się podoba, ale jest tolerowane. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-03-2005, 23:59
|
|
|
Wiesz, sprawa jest dość skomplikowana. Ten dział to bajzel i zapewne na zawsze bajzlem pozostanie - takie jest "zapotrzebowanie społeczne" i nikt nie będzie tego na siłę zmieniał. Krótko mówiąc: róbta co chceta, dopóki jest kulturalnie i nie ma awantur.
Dział powstał, ponieważ po forum pałętało się kilka takich "grupowych fików" i należało je gdzieś upakować. Głupota czy nie, kwestia gustu, niektórzy pisząc coś takiego świetnie się bawią. Nikt nikogo na siłę do tego nie zmusza - ani do pisania, ani do czytania. Questy bywały różne, od poważniejszych do skrajnie absurdalnych, parę z nich nawet zupełnie udanych. Ja tam je lubię :)
Tematy typu ATAK czy inne Herbatniki są... dziwne. Są bardzo dziwne. Jak dla mnie raczej niestrawne - ale jeśli niektórzy je lubią, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby istniały. Najwyraźniej niektórzy lubią tego typu absurdalny humor (tudzież łaczenie się w równie absurdalne pary) - i to moim zdaniem ich święte prawo. Aria akurat zajmuje się swataniem, kogo się da... I raczej nie włazi na głowy ludziom, którzy sami się do ATAKu nie zbliżają.
Natomiast jeśli uważasz, ze ten dział powinien wyglądać inaczej, to proszę bardzo - masz pole do popisu :) |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-03-2005, 00:33
|
|
|
Whatewer za stary i zblazowany jestem na to porprostu nie mieszajcie mnie w żadne ATAKi itp zgoda ?? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-03-2005, 07:11
|
|
|
Nie zrozumiałeś RV...
Komenda [you ] pokazuje po prostu nicka osoby, która jest zalogowana.
Czyli np. ja widzę w tym miejscu "Keii boisz się ATAKu"?
I każdy analogicznie widzi tam siebie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-03-2005, 07:11
|
|
|
Jeszcze dla wyjaśnienia - Multiworld wypączkował właśnie z Multiświata Wszechbiblii, a zrzesza obecnie osoby, które interesuje nieco poważniejsza forma tej zabawy, bliższa już raczej RPG. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-03-2005, 12:31
|
|
|
Cytat: | Nie zrozumiałeś RV... |
Zrozumiał, wytłumaczyłem mu. Redvampire po prostu oznajmia, że ATAK go nie bawi i nie chce słyszeć tekstów w stylu "buahahaha, opór jest daremnyXDDD etc. etc."
Cytat: | a zrzesza obecnie osoby, które interesuje nieco poważniejsza forma tej zabawy |
Nieco poważniejsza i tym samym przynosząca mniejszą frajdę. Osobiście uważam, że bez robienia sobie jaj taki sposób zabawy jest nudny jak flaki z olejem. |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 17-03-2005, 16:10
|
|
|
Tu chłopak jest bardzo grzeczny, na pw uznał mnie od upośledzonych psychicznie. |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-03-2005, 16:32
|
|
|
Red - jeśli to prawda wypadałoby przeprosić, skoro sprawa się wyjaśniła.
Aria - prosiłem, żebyś zmieniła ten opis. Nie chodzi tylko o ten przypadek, a o to, że co chwila komuś niepotrzebnie skacze ciśnienie. To samo co z ATAK-iem - jak robisz coś takiego, licz się z konsekwencjami. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-03-2005, 20:26
|
|
|
Koleżanaka nich się nauczy czytać zaraz wam zamieszcze tresc mojego PW do niej
"Takei dwa pytanka i ostrzeżenie
1 Skad ty na dziewięc piekieł Dantego mnie znasz
2 o co ci biega
OSt : Jesli jestes jedną z tych poj****ch fanatyczek które lekarz po urodzoeniu trzepnoł w głowe zamiast w dupsko to odpuśc sobie. Dosśc mam przepraw z niekturymi lasaki którem maja mocniejsze fiksum dysrdum niż profesorwoei psychologi moga sobie nawet wyobrazić.
Ale jesli powyższe słowa cię nie dotycza to przepraszam"
Koleżanka nie zauważyła ostaniej linijki skoro to jej nie dotyczy to tam przeprosiny były
Niestety rzesze moich z leksza skrzywionych "fanek" mnie zmuszają do ostrych reakcji na rózne dziwne rzeczy |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-03-2005, 20:43
|
|
|
Dobra, w takim razie buzi na zgodę i rozejść się. Przekujcie miecze na lemiesze i make kids, not war... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-03-2005, 21:49
|
|
|
Redvampire: ostrzeżenie ostrzeżeniem, a przeprosiny przeprosinami, ale taki język jest moim zdaniem niedopuszczalny. Możesz dowolnie dyskutować i kłócić się na tym forum, ale bardzo prosiłabym bez takiego słownictwa, tak w postach, jak i privach.
Aria: to przestaje być śmieszne, za to zaczyna być trochę męczące. Byłabym Ci bardzo wdzięczna za usunięcie tego nieszczęsnego "you" z podpisu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 17-03-2005, 22:31
|
|
|
Ave, usunełam. Zersztą to JA a nie TY sie męczysz z wyjaśnianiem ludziom o co w nim chodzi. Wiec nie wiem co cie męczy ;'] |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-03-2005, 22:37
|
|
|
(Krótko, bo padam na nos).
Dziękuję. Męczy mnie czekanie na kolejną awanturę. Zgadzam się, że zrobienie awantury o coś takiego to idiotyzm, ale też wiem, że wiele osób jest dość wyczulonych na temat prywatności w sieci i niekoniecznie lubi czuć się "obserwowanych". Ja dowiedziałam się dopiero przy tej okazji o istnieniu takiej komendy - jakbym ją znalazła na innym forum, nie wiedząc o tym, to czułabym się nieswojo. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-03-2005, 22:57
|
|
|
Nie znalazłabyś na normalnych forach phpBB, ta kommenda to chyba jeden z add-onów Przema ;p |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|