Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Plan Kwietniowy: |
Który dowcip? |
Lost Series |
|
63% |
[ 7 ] |
Tanuki Hentai |
|
9% |
[ 1 ] |
American Tanuki |
|
27% |
[ 3 ] |
Bądźmy poważni |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-03-2006, 15:19
|
|
|
Jeszcze Bambosh napisał Dragonball AF:P. Póki co Tilk robi fotomontaże. Dwie recenzje to chyba ilość w sam raz, nie wzbudzą zbytnich podejrzeń. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-03-2006, 15:58
|
|
|
Avellana napisał/a: | Berserk: The Hand of God.
Prośba do Totema (bo to proste) - przełóż ten tytuł, żeby miał wersję japońską ;)
|
神の手.
Czyli "Kami no Te".
Co do grafiki... um... ^_^" |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-03-2006, 08:35
|
|
|
Dosłałem Ave troche nowych Screenów. Po dłuższej analizie wymagającej znalezienia pozostałych płyt CD i odzipowania ich zawartości (?!) odkryłem, że to było robione przez kilka grup, w związku z czym ma różną jakość.
Nowe screeny są troche lepsze, ale nie radzę się spodziewać cudów.
Ponadto jutro lub pojutrze naniose pewne zmiany na recenzje. Spróbuje zasugerować fanom silnie homoseksualne skłonności Gryfisa (tego białowłosego bizona). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-03-2006, 17:19
|
|
|
matko jedyna... o____O''
Zeg, zostaniesz zjedzony przez fanóf XDD |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 26-03-2006, 00:08
|
|
|
Skończyłem pisać DB AF, Tilk zaś porobił zrzutki. Zatem są już 2 recenzje :P. |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 29-03-2006, 12:02
|
|
|
Rozumiem ze mam dac newsa 1 kwietnia? :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 29-03-2006, 12:46
|
|
|
No ba.. :> Jak nie jak tak! _^_
Raul, ty możesz jeszcze wziąć ten plakat z mojego posta z pierwszej strony tego wątku i dać newsa o evangelion: live action :> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-03-2006, 13:48
|
|
|
Tylko uwaga, bo normalnie nie dajesz newsów o recenzjach na Tanuku... Ja mam taki pomysł: zostaw DB: AF w spokoju, zamieść natomiast newsa, że ADV wykupiło licencję na dystrybucję w USA serii OAV Berserk: The Hand of God, dokładne daty wydania jeszcze nie są znane. A recenzję można poczytać na tanuku i tu link... Jakoś to spróbuję może sformułować, ale lepiej byłoby, gdybyś Ty albo Dida to zrobił, że wyglądało identycznie jak pozostałe i mniej podejrzanie (bo dlaczego Ave nagle daje newsa o licencji, skoro nigdy tego nie robiła, hę?).
Właśnie, Zegarmistrz - umówmy się, że ten Berserk to jest OAVka, zastosowano analogiczny do Hellsinga sposób dystrybucji, a recenzja jest pisana po - powiedzmy - dwóch 55-minutowych odcinkach. Zmodyfikujesz ją odpowiednio (zastanów się, ile mangi by to pokryło, a ile jeszcze by zostało), czy ja mam to robić? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 29-03-2006, 14:01
|
|
|
Avellana napisał/a: | Zmodyfikujesz ją odpowiednio (zastanów się, ile mangi by to pokryło, a ile jeszcze by zostało), czy ja mam to robić? |
Zmodyfikuje, ale jutro (dziś nie mam czasu, zajęcia od 8 do 20). Mam przecież jeszcze dodać Gryffitsowi homoseksualne skłonności. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 29-03-2006, 19:27
|
|
|
Avellana napisał/a: | ADV wykupiło licencję na dystrybucję w USA serii OAV Berserk: The Hand of God, dokładne daty wydania jeszcze nie są znane. A recenzję można poczytać na tanuku i tu link... Jakoś to spróbuję może sformułować, ale lepiej byłoby, gdybyś Ty albo Dida to zrobił, że wyglądało identycznie jak pozostałe i mniej podejrzanie |
Nie ma sprawy. Tylko musze miec linka na jutro, bo 1 bede na konwencie w Rzeszowie :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-03-2006, 19:37
|
|
|
Na jutro nie da rady :(
Wiem! Napisz, że recenzja właśnie ukazała się w serwisie >Tanuki-Anime< i podlinkuj te słowa do naszej głownej strony - w końcu i tak będzie na samym początku "Ostatnio dodanych". |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 30-03-2006, 11:15
|
|
|
Avellana napisał/a: | Na jutro nie da rady :(
Wiem! Napisz, że recenzja właśnie ukazała się w serwisie >Tanuki-Anime< i podlinkuj te słowa do naszej głownej strony - w końcu i tak będzie na samym początku "Ostatnio dodanych". |
Zrobie tak albo poprosze zebys mi podeslala maila jak juz dodacie, ja dodam z samego rana :D |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 30-03-2006, 11:45
|
|
|
OK, zrobi się.
Bambosh - pilne - wysłałam do Ciebie poprawioną recenzję DBAF z prośbą o uzupełnienia.
Zegarmistrz - jeśli chcesz mi przesłać inną wersję, to pospiesz się, bo musze to kiedyś sprawdzić. A, IKa pracuje nad Twoimi screenami :) |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 30-03-2006, 15:13
|
|
|
Cytat: | Zegarmistrz - jeśli chcesz mi przesłać inną wersję, to pospiesz się, bo musze to kiedyś sprawdzić. A, IKa pracuje nad Twoimi screenami :) |
Dziś wieczorem... Też musze to kiedyś napisać, a niestety mam podział godzin, jaki mam... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 01-04-2006, 12:05
|
|
|
Dziewczyny - prośba - usuniętych komentarzy nie wywalać całkiem, tylko kopiować. Ja z tego jutro zrobię ładne pliki i zamieści się na forum... Bo w sumie nie wypada tak za nic odsyłać całkowicie w niebyt. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|