Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki-Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-03-2009, 14:09
|
|
|
Ja chciałbym się dowiedzieć, czy Bambosh Rider albo Zegamistrz, autorzy dwóch recenzji dla Full Metal Panic: TSR noszą się z zamiarem dodania kiedyś recenzji dla Full Metal Panic! The Second Raid OVA. To jedna z najlepszych OVA dodanych do serii jakie widziałem i chciałbym, aby pojawiła się informacja odnośnie jej na tanuki. Jeżeli nie planują tego, to chętnie sam napisze takową recenzje. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-03-2009, 22:26
|
|
|
To ja poproszę Tsubasa Chronicle: Shunraiki |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-03-2009, 22:38
|
|
|
Poproszę Kafka Inaka Isha. |
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 23-03-2009, 11:39
|
|
|
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA, Full Metal Panic! The Second Raid OVA zapisane dla Costly'ego
Goshuushou-sama Ninomiya-kun zapisane dla Pawła
Tsubasa Chronicle: Shunraiki zapisane dla Nanami
Kafka Inaka Isha zapisane dla moshi_moshi
Kishin Taisen Gigantic Formula, Top o Nerae (czyli Gunbuster), Victory Gundam zapisane dla metaminda
Zdjęte rezerwacje
Super Dimension Fortress Macross (Highlander)
Ważne
Ze względu na obecny wygląd grafiku publikacji uznałam, że warto dopowiedzieć kilka rzeczy. Po pierwsze, jedna recenzja dziennie to rozsądne tempo, ale niestety oznacza, że część z Was (z nas, bo mnie dotyczy to przede wszystkim) musi dość długo czekać na publikację. Muszę prosić o uzbrojenie się w cierpliwość. Po drugie, na wszelki wypadek (bo na razie nie było takiego problemu) przypominam, że zapchany grafik nie zwalnia z terminów. Chodzi o to, żeby zgłaszane rezerwacje były jednak w rozsądnym czasie oddawane i nie narastały w nieskończoność.
Po trzecie, żeby utrzymać porządek, każdą gotową recenzję wpisuję do grafika publikacji. Jednakże (i to po czwarte) należy pamiętać, że miejsce w grafiku nie jest przydzielone raz na wieczność i może się zmieniać. Jeśli więc sytuacja - tak jak w tej chwili - wygląda w ten sposób, że na najdalszych terminach jest pęczek moich recenzji, to prawdopodobnie znaczy, że będę je dalej przesuwać, żeby zrobić miejsce, a nie puszczać ich jedna za drugą.
Po piąte (w nawiązaniu do poczwartego) od razu informuję jednych i ostrzegam innych, że recenzje nowości, czyli serii, które teraz się kończą, mają najwyższy priorytet. To oznacza, że będą wpychane nie na koniec, a gdzieś w środek grafiku, raczej bliżej niż dalej. To oznacza także, że inne recenzje, nie tylko moje, zostaną uznane za mniej pilne i przesunięte. Proszę o wyrozumiałość. Zarządzanie grafikiem wymaga sporej uwagi i na przykład nie mogę zawsze przesuwać tylko recenzji pozycji najstarszych, bo wtedy czekające w kolejce Ulisses 31 albo inne Uchuu Senkan Yamato nie doczekałyby się publikacji nigdy. Staram się jak mogę i ewentualnych "poszkodowanych" zapewniam, że nie jest to kwestia przesuwania w grafiku recenzji "gorszych", ale recenzji mniej pilnych. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-03-2009, 11:55
|
|
|
Costly napisał/a: | Ja chciałbym się dowiedzieć, czy Bambosh Rider albo Zegamistrz, autorzy dwóch recenzji dla Full Metal Panic: TSR noszą się z zamiarem dodania kiedyś recenzji dla Full Metal Panic! The Second Raid OVA. |
Myślę, że mogę odpowiedzieć zarówno za siebie, jak i Bambosha. Nie nosimy się.
Zasadniczo zwyczaj jest taki, że - jeśli czegoś nie ma w rezerwacjach - to można to brać. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 23-03-2009, 11:57
|
|
|
Zegarmistrz - zasadniczo jakiś czas temu była prośba, żeby takie rzeczy uzgadniać przed zgłaszaniem, więc jest ok :) A ja to po prostu zapisałam, bo Bambosh od dłuższego czasu nie jest czynnym recenzentem, a Ty nie deklarowałeś w żadnym momencie zainteresowania tym tytułem, więc uznałam, że nie ma sensu Was ścigać, kiedy odpowiedź jest oczywista. |
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

|
Wysłany: 25-03-2009, 13:16
|
|
|
Wykonałem małą wymianę z Velgiem - w efekcie recenzją serii Happiness! zajmę się ja, proszę więc o przeniesienie rezerwacji. Rezerwacja jest świeża, więc wnikanie w terminy nie jest konieczne. |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-03-2009, 10:00
|
|
|
The curse of kazuo umezu - co horror to horror i to oldchoolowy. |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-03-2009, 17:56
|
|
|
Poproszę Legend of Condor Hero. |
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

|
Wysłany: 30-03-2009, 19:15
|
|
|
Misutenaide Daisy poproszę. |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-04-2009, 20:00
|
|
|
Genji Monogatari spróbuję. |
|
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 02-04-2009, 19:06
|
|
|
Dostałam już recenzje Happiness! i Curse of Kazuo Umezu, więc nie wpisuję ich w grafik.
Legend of Condor Hero zapisane dla Enevi (to się dzieli na dwie serie po 26 odcinków, jakby co - do oddzielnego opisania)
Misutenaide Daisy zapisane dla Costly'ego
Grisznak - niestety to za mało precyzyjne. Chodzi Ci o film z 1987, czy o tę nową serię TV?
Zdjęte rezerwacje
Macross II - Lovers Again (Sm00k)
Saiunkoku Monogatari II (moshi_moshi) |
|
|
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-04-2009, 21:07
|
|
|
Deklaruję rezerwacji zemsty recenzenckiej na Eiken. Zmiażdżę i skruszę. |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-04-2009, 21:43
|
|
|
Ave - o serię TV. Film też bym wziął, ale nie wiem, czy jest zsubowany. |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-04-2009, 10:02
|
|
|
W takim razie wezmę i film i tv. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|